Highlander serijal
- Vorador
Prvi film najbolje pamtim jer sam ga gledao više puta i nije mi neš specijalno. OK razbibriga, čak i pomalo lošnjikava na nekim dijelovima. Soundtrack od Queena mi totalno ne paše. Dvice i trice se ne sjećam najbolje. Pogledani su u zlatno doba VHS dana. Četvorka me nije zanimala, serija me nije zanimala itd. Uglavnom, ne nešto naročito impresivan serijal. Budem, možda opet pogledao nastavke ako budu na televiziji a vjerojatno hoće na Novoj ili RTLu.
- Dragonrage
-
Unreal
Ma nisam fan Lamberta i ne smatram ga nekim glumcem,ali meni nije baš tako loš izbor za glavnu ulogu. Večinom nosi šou svojom facom(danas mu to nije najača strana,ali tada je bio mlad ima bradicu),ima karizme i neuspjeli škotski naglaska
.
BTW dobar mi je bio onaj animirani film Highlander: The Search for Vengeance i preporučio bi ga fanovima serijala. Još mi samo ostaje da pogledam The Source.
BTW dobar mi je bio onaj animirani film Highlander: The Search for Vengeance i preporučio bi ga fanovima serijala. Još mi samo ostaje da pogledam The Source.
- bakero
čovik ima jebački glas i to je to!Unreal wrote:Ma nisam fan Lamberta i ne smatram ga nekim glumcem,ali meni nije baš tako loš izbor za glavnu ulogu. Večinom nosi šou svojom facom(danas mu to nije najača strana,ali tada je bio mlad ima bradicu),ima karizme i neuspjeli škotski naglaska.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
-
Unreal
Ma kada bolje razmislim taj lik što je stariji je lošiji glumac. U orginalu je baš imao neki razvijeni naglasak koj liči pomalo na škotski i kao što sam rekao dok je bio mlađi je ima neku dobru facu koja bi mu pomogla,no opčenito je bio najači dok je šutio. Recimo u nastavcima se več izlazao. Ostari je pa više nije ima tu facu i naglasak,a bez toga je baš bezvezanbakero wrote: čovik ima jebački glas i to je to!
- Asfodel
Što se tiče Lamberta, oduvijek se pisalo da on svoje uloge dobiva zbog svog "pogleda"
Ali mora se priznat da stvarno ima jedinstven pogled, većini je očaravajući ili zastrašujući, ali meni on baš izgleda kao da gleda u križ
I ne volim ga
Ni film(ove)
Ali mora se priznat da stvarno ima jedinstven pogled, većini je očaravajući ili zastrašujući, ali meni on baš izgleda kao da gleda u križ
I ne volim ga
Ni film(ove)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
-
Unreal
Svaštajohn_constantine wrote:http://www.youtube.com/watch?v=e5FXwj7uZwE
i to smo doživjeli - highlander the game.
-
Unreal
To je i bilo za očekivati s vremenom,jedino ne znam dali da kažem yupi ili sranje“There can be only one!” Well apparently not, because Summit Entertainment has already snagged remake rights to the 1986 original, and plans to reboot it with writers Art Marcum and Matt Holloway, whose last film was some little indie called “Iron Man”, maybe you’ve heard of it. Peter Davis, one of the “Highlander” franchise’s original producers, will return as producer, probably as part of the deal when he sold the rights to Summit.
- bakero
pogled mu je prejeben....nema šta....Asfodel wrote:Što se tiče Lamberta, oduvijek se pisalo da on svoje uloge dobiva zbog svog "pogleda"![]()
Ali mora se priznat da stvarno ima jedinstven pogled, većini je očaravajući ili zastrašujući, ali meni on baš izgleda kao da gleda u križ![]()
I ne volim ga
Ni film(ove)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- Samhain
tako nešto slično je i kod mene.Djuro21 wrote:prvi je najbolji, a drugi je relativno ok, ostali nisu vrjedni spomea
zanima me, je li tko gledao uncut verziju drugog nastavka? tzk. Highlander II: the renegade
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- dr_gonzo
-
Unreal
Jesam i dalje loš nastavak sa debilnom radnjom,no može proči kao zabava zbog dobre režije i akcije.Samhain wrote: zanima me, je li tko gledao uncut verziju drugog nastavka? tzk. Highlander II: the renegade
Hmmmm jel tko gledao seriju http://www.imdb.com/title/tt0103442/ razmišljam da joj dam šansu ,no sumnjam da hoču jer glumi onaj očajan glumac iz četvorke i petice