A$H wrote:ma to su sve bedastoce oko carine..sve ovisi kod koga zapne tvoj paket narucivao brdo filmova,paketa,knjiga i samo 2x platio carinu i to oba kod iste kuje..kaj carini sve kaj joj padne pod ruke,valjda je nema tko izjebat pa se forsa na paketima...
Je rajt, da gledam po svom iskustvu, rekao bi da ti pričaš bedastoće...
U rijeci su i kada u drugim gradovima nisu bili rigorozno, bez beda lupali carine na veliko...
Meni je tipa u zadnjih 4-5 godina na 95% paketa naplaćena carina... i nije samo jer sam ja uvijek anručivao, nego kad i bi na drugo ima orderao, ista stvar... ovdje lupaju doslovno na sve i 100% su rigorozni na pravila...
jedino mi nisu naplatili na polovni dvd sa ebaya kojemu je vrijednost SA SHIPPINGOM bila 55kn... zovu me dole na carinu i kažu kad sam im doneo kopiju paypal računa da bi trebali i na to naplatiti jer je kao firma poslala (makar dvd košta 1 funtu i 4 funte shipping), ali kao da neće jer se mijenja smjena...
eto, pa su to kao "bedastoće oko carine"...
i to nema veze dali su dvdi ili bilo šta drugo, prije par mjeseci sam na 2 majice pod sve zajedno tipa 300kn platio još 200kn carine