Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
metallicat

Post by metallicat » 06 Dec 2007, 17:50

elrania wrote:
metallicat wrote:
e elrania jedno pitanje žensko :D kako da nakovrčam kosu a da nije figaro i ta elektične stvari..? i da su velike lokne, ne neki mini val :mrgreen:
hahah :mrgreen:

hm... pa vikleri? mada to meni nikad nije drzalo kak se spada jer mi je kosa premekana i prefluffy i nece da stoji bez obzira kolko laka stavila i sl
a figara se klonim otkako sam slucajno vrat sprzila :lol: :lol: :lol:
velike lokne ces jedino s vikerima postic... nemoj one trake za kovrcanje stavljat jer ces izgledat ko pudlica...
osobno, na minivalu sam 3. godinu i prezadovoljna sam... koriste se one neke kemikalije za kovrcanje i drzi mi 5-6mj... buduci da mi je kosa duza i mekana, nikad mi ne ispada onako sitno-kovrcasto nego izgleda ko da imam prirodno valovitu
pa ram pam pam
hm, ja kupila 12 jako velikih viklera, baš kakve sam htjela i držala(ni ja neznam kako :lol: ) cijelu noć :? ako i malo ostane kovrčavo, kad ih skidam, moram potegnut da izvadim i onda se izravna. glupi čičak. a i moram zakačit kad stavim viklere jer mi pada, ne drži. valjda je kosa teška..
Image

dodo

Post by dodo » 06 Dec 2007, 17:53

metallicat wrote:
elrania wrote:
metallicat wrote:
e elrania jedno pitanje žensko :D kako da nakovrčam kosu a da nije figaro i ta elektične stvari..? i da su velike lokne, ne neki mini val :mrgreen:
hahah :mrgreen:

hm... pa vikleri? mada to meni nikad nije drzalo kak se spada jer mi je kosa premekana i prefluffy i nece da stoji bez obzira kolko laka stavila i sl
a figara se klonim otkako sam slucajno vrat sprzila :lol: :lol: :lol:
velike lokne ces jedino s vikerima postic... nemoj one trake za kovrcanje stavljat jer ces izgledat ko pudlica...
osobno, na minivalu sam 3. godinu i prezadovoljna sam... koriste se one neke kemikalije za kovrcanje i drzi mi 5-6mj... buduci da mi je kosa duza i mekana, nikad mi ne ispada onako sitno-kovrcasto nego izgleda ko da imam prirodno valovitu
pa ram pam pam
hm, ja kupila 12 jako velikih viklera, baš kakve sam htjela i držala(ni ja neznam kako :lol: ) cijelu noć :? ako i malo ostane kovrčavo, kad ih skidam, moram potegnut da izvadim i onda se izravna. glupi čičak. a i moram zakačit kad stavim viklere jer mi pada, ne drži. valjda je kosa teška..
:frankenstein:

elrania

Post by elrania » 06 Dec 2007, 17:56

metallicat wrote: hm, ja kupila 12 jako velikih viklera, baš kakve sam htjela i držala(ni ja neznam kako :lol: ) cijelu noć :? ako i malo ostane kovrčavo, kad ih skidam, moram potegnut da izvadim i onda se izravna. glupi čičak. a i moram zakačit kad stavim viklere jer mi pada, ne drži. valjda je kosa teška..
ma meni je to bilo cisto zbog volumena. nikada nije ispadalo fino valovito...uglavnom zbog cicka
zato i jesam na minivalu, mada nije ni to bas dobro forsirat...

metallicat

Post by metallicat » 06 Dec 2007, 17:59

elrania wrote:
metallicat wrote: hm, ja kupila 12 jako velikih viklera, baš kakve sam htjela i držala(ni ja neznam kako :lol: ) cijelu noć :? ako i malo ostane kovrčavo, kad ih skidam, moram potegnut da izvadim i onda se izravna. glupi čičak. a i moram zakačit kad stavim viklere jer mi pada, ne drži. valjda je kosa teška..
ma meni je to bilo cisto zbog volumena. nikada nije ispadalo fino valovito...uglavnom zbog cicka
zato i jesam na minivalu, mada nije ni to bas dobro forsirat...
možda probam otić kod fizerke, ali da mi što veće lokne naprav, uglavnom tnx :wink: btw ako ispadne ko ovca samo ću ti šapnut na pm :lol:
Image

metallicat

Post by metallicat » 06 Dec 2007, 18:00

neće da mi uploada sliku..jel vama tako?
Image

elrania

Post by elrania » 06 Dec 2007, 18:03

na minival bas?
eh, za to nema viklera veceg od promjera 1cm-1,5cm
ovisi ti najvise o duzini i gustoci kose, tj debljini vlasi kak ce ispast... tebi nebi trebalo bit ovcasto buduci da ti je dosta duga kosa
obicno se na kracu stavlja kako bi se dobro uhvailo
oh well, sretno :lol:

metallicat

Post by metallicat » 06 Dec 2007, 18:04

elrania wrote:na minival bas?
eh, za to nema viklera veceg od promjera 1cm-1,5cm
ovisi ti najvise o duzini i gustoci kose, tj debljini vlasi kak ce ispast... tebi nebi trebalo bit ovcasto buduci da ti je dosta duga kosa
obicno se na kracu stavlja kako bi se dobro uhvailo
oh well, sretno :lol:
:rotflmao: :rotflmao:
ma ne bi ja ovčasto :rotflmao: ma neznam, neda mi se uvijek ravno :lol: trebat će mi sreća :lol:
btw maca dobila 2 inekcije i zdrava sad :D :D
Image

elrania

Post by elrania » 06 Dec 2007, 18:07

:mrgreen:

ma bude bilo ok. da imas iznad ramena kosu bila bi ko janje, ovako nebi trebalo bit problema sto se toga tice
tebi ce prije ispast blago valovito nego ovako (mada ne mogu garanirat da ce bit onako kako bi ti htjela, jer moze izgledat fuflasto)
must try, though

jej za micu ^^

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Dec 2007, 18:26

sreća da nemam dugu kosu.. :lol:
popizdim od ove svoje dužine kad navečer operem kosu i onda zaspim pa se ujutro probudim sa nekom kvazi pankerskom frizurom.. :roll: :D
inače mi kosa prirodno raste u dva smjera pa je zajeb održavati je.. :evil:

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 06 Dec 2007, 21:49

ja sam po prvi puta u zivotu upravo detaljno ocistio svoj monitor...sad sam skontao da je zapravo bijel, a ne zut :roll:

metallicat

Post by metallicat » 06 Dec 2007, 22:27

Wendigo wrote:sreća da nemam dugu kosu.. :lol:
popizdim od ove svoje dužine kad navečer operem kosu i onda zaspim pa se ujutro probudim sa nekom kvazi pankerskom frizurom.. :roll: :D
inače mi kosa prirodno raste u dva smjera pa je zajeb održavati je.. :evil:
tebi bi dobro stajala :D ja kad operem moram pazit da ju ne bi ''zgužvala'' jer će tako i ostat :lol: al drugi dan je ok. samo neznam zašto mi onda ne hvata kad pokušam nakovrčat :lol: nekad je i meni tlaka samo ju rasčešljat :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Dec 2007, 00:08

aj laku noć svima.

Aryx

Post by Aryx » 07 Dec 2007, 00:13

vecer 8) uzeo od stare malo auto pa se dirao hehe
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

elrania

Post by elrania » 07 Dec 2007, 00:21

lol
ljudi krenu spavat i aryx dode na forum i skoro pa zazeli dobro jutro :mrgreen:

budem ja skoro isla... jos 7 sranica... samo 7...
uu... sad skuzih da predoh 1000 postova
weee

Aryx

Post by Aryx » 07 Dec 2007, 00:29

elrania wrote:lol
ljudi krenu spavat i aryx dode na forum i skoro pa zazeli dobro jutro :mrgreen:

budem ja skoro isla... jos 7 sranica... samo 7...
uu... sad skuzih da predoh 1000 postova
weee
gz gz !!! :beevil:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Locked