hm, ja kupila 12 jako velikih viklera, baš kakve sam htjela i držala(ni ja neznam kakoelrania wrote:hahahmetallicat wrote:
e elrania jedno pitanje ženskokako da nakovrčam kosu a da nije figaro i ta elektične stvari..? i da su velike lokne, ne neki mini val
![]()
hm... pa vikleri? mada to meni nikad nije drzalo kak se spada jer mi je kosa premekana i prefluffy i nece da stoji bez obzira kolko laka stavila i sl
a figara se klonim otkako sam slucajno vrat sprzila![]()
![]()
velike lokne ces jedino s vikerima postic... nemoj one trake za kovrcanje stavljat jer ces izgledat ko pudlica...
osobno, na minivalu sam 3. godinu i prezadovoljna sam... koriste se one neke kemikalije za kovrcanje i drzi mi 5-6mj... buduci da mi je kosa duza i mekana, nikad mi ne ispada onako sitno-kovrcasto nego izgleda ko da imam prirodno valovitu
pa ram pam pam
Last Post Wins !!!11one
- metallicat

- dodo
metallicat wrote:hm, ja kupila 12 jako velikih viklera, baš kakve sam htjela i držala(ni ja neznam kakoelrania wrote:hahahmetallicat wrote:
e elrania jedno pitanje ženskokako da nakovrčam kosu a da nije figaro i ta elektične stvari..? i da su velike lokne, ne neki mini val
![]()
hm... pa vikleri? mada to meni nikad nije drzalo kak se spada jer mi je kosa premekana i prefluffy i nece da stoji bez obzira kolko laka stavila i sl
a figara se klonim otkako sam slucajno vrat sprzila![]()
![]()
velike lokne ces jedino s vikerima postic... nemoj one trake za kovrcanje stavljat jer ces izgledat ko pudlica...
osobno, na minivalu sam 3. godinu i prezadovoljna sam... koriste se one neke kemikalije za kovrcanje i drzi mi 5-6mj... buduci da mi je kosa duza i mekana, nikad mi ne ispada onako sitno-kovrcasto nego izgleda ko da imam prirodno valovitu
pa ram pam pam) cijelu noć
ako i malo ostane kovrčavo, kad ih skidam, moram potegnut da izvadim i onda se izravna. glupi čičak. a i moram zakačit kad stavim viklere jer mi pada, ne drži. valjda je kosa teška..
- elrania
ma meni je to bilo cisto zbog volumena. nikada nije ispadalo fino valovito...uglavnom zbog cickametallicat wrote: hm, ja kupila 12 jako velikih viklera, baš kakve sam htjela i držala(ni ja neznam kako) cijelu noć
ako i malo ostane kovrčavo, kad ih skidam, moram potegnut da izvadim i onda se izravna. glupi čičak. a i moram zakačit kad stavim viklere jer mi pada, ne drži. valjda je kosa teška..
zato i jesam na minivalu, mada nije ni to bas dobro forsirat...
- metallicat
možda probam otić kod fizerke, ali da mi što veće lokne naprav, uglavnom tnxelrania wrote:ma meni je to bilo cisto zbog volumena. nikada nije ispadalo fino valovito...uglavnom zbog cickametallicat wrote: hm, ja kupila 12 jako velikih viklera, baš kakve sam htjela i držala(ni ja neznam kako) cijelu noć
zato i jesam na minivalu, mada nije ni to bas dobro forsirat...

- metallicat
- elrania
- metallicat
elrania wrote:na minival bas?
eh, za to nema viklera veceg od promjera 1cm-1,5cm
ovisi ti najvise o duzini i gustoci kose, tj debljini vlasi kak ce ispast... tebi nebi trebalo bit ovcasto buduci da ti je dosta duga kosa
obicno se na kracu stavlja kako bi se dobro uhvailo
oh well, sretno
ma ne bi ja ovčasto
btw maca dobila 2 inekcije i zdrava sad

- elrania
- AlabamaSmokeOne
- metallicat
tebi bi dobro stajalaWendigo wrote:sreća da nemam dugu kosu..![]()
popizdim od ove svoje dužine kad navečer operem kosu i onda zaspim pa se ujutro probudim sa nekom kvazi pankerskom frizurom..![]()
![]()
inače mi kosa prirodno raste u dva smjera pa je zajeb održavati je..

- elrania
- Aryx
gz gz !!!elrania wrote:lol
ljudi krenu spavat i aryx dode na forum i skoro pa zazeli dobro jutro
budem ja skoro isla... jos 7 sranica... samo 7...
uu... sad skuzih da predoh 1000 postova
weee
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]