Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
horkolerbus

Post by horkolerbus » 21 Nov 2007, 16:08

resident evil extinction,,ma daj bezi smejurija ,sto li je uopste mila i pristala snimati ovakvo smece
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

A$H

Post by A$H » 21 Nov 2007, 16:24

Fido - 5/5 odlična Horror/Crna Komedija..na nekim djelovima izgleda kao da je Tim Burton imao prste u filmu(scene,muzika..)preporuka..a i Carrie-Anne Moss koliko god u Matrixu bila ružna ovdje je full sexy..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dodo

Post by dodo » 21 Nov 2007, 17:13

A$H wrote:Fido - 5/5 odlična Horror/Crna Komedija..na nekim djelovima izgleda kao da je Tim Burton imao prste u filmu(scene,muzika..)preporuka..a i Carrie-Anne Moss koliko god u Matrixu bila ružna ovdje je full sexy..
imam to. nikako da pogledam a radi se o nekom zombiu kučnom ljubimcu ili tako nešto.prevrtio sam film na brzinu pa sam tako shvatio.

A$H

Post by A$H » 21 Nov 2007, 17:43

dodo wrote:
A$H wrote:Fido - 5/5 odlična Horror/Crna Komedija..na nekim djelovima izgleda kao da je Tim Burton imao prste u filmu(scene,muzika..)preporuka..a i Carrie-Anne Moss koliko god u Matrixu bila ružna ovdje je full sexy..
imam to. nikako da pogledam a radi se o nekom zombiu kučnom ljubimcu ili tako nešto.prevrtio sam film na brzinu pa sam tako shvatio.
yup..valjda su ideju dobili kad su vidili kraj parodije Shaun of the Dead

Dead and Deader - koji bullshit...ovi na sci-fi su ludi osakaćeni ljudi ok,zombiji čupaju i jedu organe ok...i onda scena u kojoj se "vide" sise stavljena cenzura...lol :lol:

dodo

Post by dodo » 21 Nov 2007, 17:48

A$H wrote:
dodo wrote:
yup..valjda su ideju dobili kad su vidili kraj parodije Shaun of the Dead

Dead and Deader - koji bullshit...ovi na sci-fi su ludi osakaćeni ljudi ok,zombiji čupaju i jedu organe ok...i onda scena u kojoj se "vide" sise stavljena cenzura...lol :lol:
nemogu se sjetit šta je na kraju shown nemam neke slike u glavi ali nema veze.dead and deader to još nisam gledao. hvala na informaciji skinut ču to.

A$H

Post by A$H » 21 Nov 2007, 18:59

The Graveyard - još gore od gornjeg filma,neka ubojstva izgledaju ok neka kao da su žrtvu samo umočili u boju..valjda ovisi koliko su taj dan skupili love...priča puna rupa i glupa i neoriginala..bolje iskorištena u slasherima sa tom isfuranom prićom..npr. (Znam što si radila prošlog ljeta,Vrisak...)

dodo

Post by dodo » 21 Nov 2007, 19:03

A$H wrote:The Graveyard - još gore od gornjeg filma,neka ubojstva izgledaju ok neka kao da su žrtvu samo umočili u boju..valjda ovisi koliko su taj dan skupili love...priča puna rupa i glupa i neoriginala..bolje iskorištena u slasherima sa tom isfuranom prićom..npr. (Znam što si radila prošlog ljeta,Vrisak...)
onda ništa od toga filma :lol: :lol: to je nešto ko rise of the dead :wink:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 21 Nov 2007, 23:31

Ne bih ni ja bolje opisao film u jednoj rečenici...jedan od naj zombi filmova... 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Nov 2007, 00:01

Friday the 13th 3
2,5/5

dodo

pozdrav

Post by dodo » 22 Nov 2007, 13:51

Full Eclipse (1993 TV) odličan horror o vukodlacima. Osobno sam ga gledao par puta i tko ga nije gledao mora obavezno.

www.youtube.com/watch?v=5_Xc_izjTn0

Dragonrage

Re: pozdrav

Post by Dragonrage » 22 Nov 2007, 14:29

dodo wrote:Full Eclipse (1993 TV) odličan horror o vukodlacima. Osobno sam ga gledao par puta i tko ga nije gledao mora obavezno.

Gledao sam i loš mi bio...

dodo

Post by dodo » 22 Nov 2007, 14:32

Dragonrage wrote:
dodo wrote:Full Eclipse (1993 TV) odličan horror o vukodlacima. Osobno sam ga gledao par puta i tko ga nije gledao mora obavezno.

ljudi koji vole gledati filmove o vukodlacima njima je odličan a ti izgleda da ne voliš. :wink:

Boby

Post by Boby » 22 Nov 2007, 14:43

dodo wrote:
Dragonrage wrote:

ljudi koji vole gledati filmove o vukodlacima njima je odličan a ti izgleda da ne voliš. :wink:
Ali zato ljudi koji ne vole filmove o vukodlacima vole "Američki Vukodlak u Londonu". Nisam gledal sve filmove o ovim beštijama ali vjerujem kako je to najbolji film po tom pitanju

dodo

Post by dodo » 22 Nov 2007, 14:52

Boby wrote:
dodo wrote:
Dragonrage wrote: Gledao sam i loš mi bio...
Ali zato ljudi koji ne vole filmove o vukodlacima vole "Američki Vukodlak u Londonu". Nisam gledal sve filmove o ovim beštijama ali vjerujem kako je to najbolji film po tom pitanju
meni taj ,howling 1 i dog soldiers .

dr mladjo

Post by dr mladjo » 22 Nov 2007, 15:03

dodo wrote: meni taj ,howling 1 i dog soldiers .
vrlo dobar horrror.ipak je redatelj radio i descent :prayer:
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Post Reply