Koji ste horror zadnji gledali?
- horkolerbus
- A$H
- dodo
imam to. nikako da pogledam a radi se o nekom zombiu kučnom ljubimcu ili tako nešto.prevrtio sam film na brzinu pa sam tako shvatio.A$H wrote:Fido - 5/5 odlična Horror/Crna Komedija..na nekim djelovima izgleda kao da je Tim Burton imao prste u filmu(scene,muzika..)preporuka..a i Carrie-Anne Moss koliko god u Matrixu bila ružna ovdje je full sexy..
- A$H
yup..valjda su ideju dobili kad su vidili kraj parodije Shaun of the Deaddodo wrote:imam to. nikako da pogledam a radi se o nekom zombiu kučnom ljubimcu ili tako nešto.prevrtio sam film na brzinu pa sam tako shvatio.A$H wrote:Fido - 5/5 odlična Horror/Crna Komedija..na nekim djelovima izgleda kao da je Tim Burton imao prste u filmu(scene,muzika..)preporuka..a i Carrie-Anne Moss koliko god u Matrixu bila ružna ovdje je full sexy..
Dead and Deader - koji bullshit...ovi na sci-fi su ludi osakaćeni ljudi ok,zombiji čupaju i jedu organe ok...i onda scena u kojoj se "vide" sise stavljena cenzura...lol
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dodo
nemogu se sjetit šta je na kraju shown nemam neke slike u glavi ali nema veze.dead and deader to još nisam gledao. hvala na informaciji skinut ču to.A$H wrote:yup..valjda su ideju dobili kad su vidili kraj parodije Shaun of the Deaddodo wrote:imam to. nikako da pogledam a radi se o nekom zombiu kučnom ljubimcu ili tako nešto.prevrtio sam film na brzinu pa sam tako shvatio.A$H wrote:Fido - 5/5 odlična Horror/Crna Komedija..na nekim djelovima izgleda kao da je Tim Burton imao prste u filmu(scene,muzika..)preporuka..a i Carrie-Anne Moss koliko god u Matrixu bila ružna ovdje je full sexy..
Dead and Deader - koji bullshit...ovi na sci-fi su ludi osakaćeni ljudi ok,zombiji čupaju i jedu organe ok...i onda scena u kojoj se "vide" sise stavljena cenzura...lol
- A$H
The Graveyard - još gore od gornjeg filma,neka ubojstva izgledaju ok neka kao da su žrtvu samo umočili u boju..valjda ovisi koliko su taj dan skupili love...priča puna rupa i glupa i neoriginala..bolje iskorištena u slasherima sa tom isfuranom prićom..npr. (Znam što si radila prošlog ljeta,Vrisak...)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dodo
onda ništa od toga filmaA$H wrote:The Graveyard - još gore od gornjeg filma,neka ubojstva izgledaju ok neka kao da su žrtvu samo umočili u boju..valjda ovisi koliko su taj dan skupili love...priča puna rupa i glupa i neoriginala..bolje iskorištena u slasherima sa tom isfuranom prićom..npr. (Znam što si radila prošlog ljeta,Vrisak...)
- dr_gonzo
Ne bih ni ja bolje opisao film u jednoj rečenici...jedan od naj zombi filmova...A$H wrote:Fido - 5/5 odlična Horror/Crna Komedija..na nekim djelovima izgleda kao da je Tim Burton imao prste u filmu(scene,muzika..)preporuka..a i Carrie-Anne Moss koliko god u Matrixu bila ružna ovdje je full sexy..
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dodo
pozdrav
Full Eclipse (1993 TV) odličan horror o vukodlacima. Osobno sam ga gledao par puta i tko ga nije gledao mora obavezno.
www.youtube.com/watch?v=5_Xc_izjTn0
- Dragonrage
Re: pozdrav
Gledao sam i loš mi bio...dodo wrote:Full Eclipse (1993 TV) odličan horror o vukodlacima. Osobno sam ga gledao par puta i tko ga nije gledao mora obavezno.
- dodo
ljudi koji vole gledati filmove o vukodlacima njima je odličan a ti izgleda da ne voliš.Dragonrage wrote:Gledao sam i loš mi bio...dodo wrote:Full Eclipse (1993 TV) odličan horror o vukodlacima. Osobno sam ga gledao par puta i tko ga nije gledao mora obavezno.
- Boby
Ali zato ljudi koji ne vole filmove o vukodlacima vole "Američki Vukodlak u Londonu". Nisam gledal sve filmove o ovim beštijama ali vjerujem kako je to najbolji film po tom pitanjudodo wrote:ljudi koji vole gledati filmove o vukodlacima njima je odličan a ti izgleda da ne voliš.Dragonrage wrote:Gledao sam i loš mi bio...dodo wrote:Full Eclipse (1993 TV) odličan horror o vukodlacima. Osobno sam ga gledao par puta i tko ga nije gledao mora obavezno.
- dodo
meni taj ,howling 1 i dog soldiers .Boby wrote:Ali zato ljudi koji ne vole filmove o vukodlacima vole "Američki Vukodlak u Londonu". Nisam gledal sve filmove o ovim beštijama ali vjerujem kako je to najbolji film po tom pitanjudodo wrote:ljudi koji vole gledati filmove o vukodlacima njima je odličan a ti izgleda da ne voliš.Dragonrage wrote: Gledao sam i loš mi bio...
- dr mladjo
vrlo dobar horrror.ipak je redatelj radio i descentdodo wrote: meni taj ,howling 1 i dog soldiers .
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings