Big Brother 2015
-
Wheel Smith
- Michel
Re: Big Brother 2015
Slažem se, i nezanimljivi su. Kaže Rade "djeca mi imaju njemački mentalitet"callac wrote:Meni Vasići uopće nisu dragi, bili su zanimljivi na početku, al baš su pravi pravcati cigani, nemoš' protiv svoje prirode. I još su dvolični beskrajno.
Luća mi je isto postao užasan, ne kužim toliki animozitet spram Mirjane. Ivona je otkako se "opustila" par puta i pokazala kolika je bičurda postala također jedna od mržih mi stanara.Kad bolje razmislim, svi su mi užasni, samo varira od dana do dana tko mi je na vrhu. I posve mi je jasno zašto se to događa- BB manipulira gledateljima servirajući nam dijelove iscenirane da budu u kontekstu u kojem on želi da bude i oblikuje nam mišljenja.
Ono što je sad zanimljivo je da je njih četiri. A kako će se bližiti kraj, njima će rasti šanse. Ako ih ne izbace kad budu u finalu zadnjih dvoje, netko od njih kupi pare. Ma da ih i osmero ostanu, njih j četiri i glasat će za iste.
Ali ovo je postalo toliko gadljivo. Opet Ivona i Branđža svugdje jebote. Stalno su kod svakog, sve znaju. Najveće tračare. Ivona zmija.
Kakav je to lik
Vidjet ćemo kako će se ponašati. Imati tri profi drolje u big brotheru
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Wheel Smith
- john_constantine
-
olio
napisao sam ja mislim negdje na početku teme,Asfodel wrote:Išla sam gledati video tog napada vampirice i ponašanje joj je u skladu s onim što sam vidjela i prije![]()
tužno mi je kad se nečije psihotično ponašanje (možda aktivirano alkoholom) naziva - iskrenošću i mudimaOna nije 'iskrena carica', ona ima problema! A još kad pribrojiš da napada nekog iz ljubomore što je njen lik zaljubljen u nekoga, izgleda da je zla i zavidna. Da toga nema možda bih ju još sažalijevala zbog psihičke nestabilnosti i manjka kućnog odgoja, ali ovako to nema smisla kad se pokaže pravo lice i zloća. Baš je dno na svim nivoima
![]()
Manje je bitno tko je što radio vani, važnije je kakva je osoba u kući gdje baš ne možeš glumiti cijeelih 24/7. To je ljepota ovakvih eksperimenata. Greška će ti se kad tad potkrasti. Ono iz vana ponekad postaje nebitno kad vidiš primjere da onaj Psiho ima iza sebe impresivnu biografiju, a ovdje mu se potkrali ups bolesno psihotični ispadi. Tako mi je i svejedno jel su one sponzoruše bile s pola momčadi ili jel vampiricu povalilo 50 momčadi 'kad si malo popije', iako je tek izašla iz teen godina. Inače mi izgleda mi kao 'javni wc' tip žene - tko god dođe može se olakšat (kad je pod gasom), no možda griješim![]()
Inače, pregledavala i prvi put izbliza vidjela onu plavu Ivonu. Kak je lijepa cura! Ona i vampirica su mi najljepše ukućanke.
ta "vampirica" je susjeda mom prijatelju, ženska je psihotična, ima ispade svako malo, pokušaje samoubojstva, pokušaj ubojstva oca, vrištanje i bacanje stvari po zgradi.
Nekoliko puta je interventna policija reagirala. Jedanput su je 4 interventna policajca nosili dok se ona trzala.
Dolazi iz obitelji u kojoj je otac alkoholičar, kažu dobar, ali ga ovisnost o alkoholu pojela i bude tu svega.
Tužno mi je da se takve osobe iskorištavaju za ovakve stvari, a i da svi komentiraju o logičnosti njezinog ponašanja, žena nije normalna i treba joj pomoć.
- john_constantine
Normalno. Nije se rodila takva, nego odgoj i utjecaj okoline.
Michel puši karu.
- hitman_4
+1Asfodel wrote:Manje je bitno tko je što radio vani, važnije je kakva je osoba u kući gdje baš ne možeš glumiti cijeelih 24/7. To je ljepota ovakvih eksperimenata. Greška će ti se kad tad potkrasti. Ono iz vana ponekad postaje nebitno kad vidiš primjere da onaj Psiho ima iza sebe impresivnu biografiju, a ovdje mu se potkrali ups bolesno psihotični ispadi. Tako mi je i svejedno jel su one sponzoruše bile s pola momčadi ili jel vampiricu povalilo 50 momčadi 'kad si malo popije', iako je tek izašla iz teen godina. Inače mi izgleda mi kao 'javni wc' tip žene - tko god dođe može se olakšat (kad je pod gasom), no možda griješim![]()

- john_constantine
- hitman_4
nikad ne silujejohn_constantine wrote:Onaj Branislav postaje seksualni manijak, he
ae glavni perverznjak(možda mu vampirica dadne)

- john_constantine
- copycat
Absolutno se slažem, ali cura je punoljetna i BB/VB je vrlo svjesno birao određeni profil stanare. To je žalosna strana reality show-a. Bojim se da sa izolacijom i situacijom sa Ervinom će samo pogoršati njeno stanje. Izolacija od svakodnevnog svijeta uveličinu slučaja ima vrlo negativan učinak na psihu, posebno kada se vratiš nazad u svakodnevni život tu se može razviti blaga socijalna fobija za određene ljude.olio wrote:
Tužno mi je da se osobe iskorištavaju za ovakve stvari....
Nije prva ni zadnja osoba koja ima probleme. Vrlo jednostavno se riješaju neki psihički problemi uz pravilnu terapiju prije nego što se nešto jednostavno pretvori u neku fobiju ili goru psihičku bolest. Da sada ne duljim, o ozbiljnim temama....olio wrote: a i da svi komentiraju o logičnosti njezinog ponašanja
Nažalost BB/VB je vrlo često ljudski bihevioralna eksperiment tj. danas zvan reality show... prisjeća me na onaj dokumentarac koji ima i film
Last edited by copycat on 18 Oct 2015, 09:25, edited 24 times in total.
- copycat
- john_constantine
- john_constantine
Slažem se za copycat. A i dodatni je problem što će biti popularna neko vrijeme, a onda bi joj teško pao zaborav. A i pitanje je koliko poruke ima u inboxu na fejsu. Ili da ide čitati o sebi po netu.
Michel puši karu.
- copycat
Stari moj, bolje bi bilo da joj netko odmah izbriše facebook i da nestane sa interneta. Tek što ću joj i svima drugim stanarima dobacivati na ulici...john_constantine wrote:Slažem se za copycat. A i dodatni je problem što će biti popularna neko vrijeme, a onda bi joj teško pao zaborav. A i pitanje je koliko poruke ima u inboxu na fejsu. Ili da ide čitati o sebi po netu.
Last edited by copycat on 18 Oct 2015, 09:28, edited 6 times in total.