Big Brother 2015

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Wheel Smith

Re: Big Brother 2015

Post by Wheel Smith » 15 Oct 2015, 23:59

bome više ni ne komentiramo drugo samo ovo - pojelo nas
:supz: :supz:

Michel

Post by Michel » 16 Oct 2015, 00:12

callac wrote:Meni Vasići uopće nisu dragi, bili su zanimljivi na početku, al baš su pravi pravcati cigani, nemoš' protiv svoje prirode. I još su dvolični beskrajno.
Luća mi je isto postao užasan, ne kužim toliki animozitet spram Mirjane. Ivona je otkako se "opustila" par puta i pokazala kolika je bičurda postala također jedna od mržih mi stanara.Kad bolje razmislim, svi su mi užasni, samo varira od dana do dana tko mi je na vrhu. I posve mi je jasno zašto se to događa- BB manipulira gledateljima servirajući nam dijelove iscenirane da budu u kontekstu u kojem on želi da bude i oblikuje nam mišljenja.
Slažem se, i nezanimljivi su. Kaže Rade "djeca mi imaju njemački mentalitet" :lol: :lol:

Ono što je sad zanimljivo je da je njih četiri. A kako će se bližiti kraj, njima će rasti šanse. Ako ih ne izbace kad budu u finalu zadnjih dvoje, netko od njih kupi pare. Ma da ih i osmero ostanu, njih j četiri i glasat će za iste.

Ali ovo je postalo toliko gadljivo. Opet Ivona i Branđža svugdje jebote. Stalno su kod svakog, sve znaju. Najveće tračare. Ivona zmija.

Kakav je to lik :prayer: nisam namerno hahahahah. A profi drolja Barbara bi m udala da ima para. Eto, sad ti dolazi još jedna profi drolja, Soraja.

Vidjet ćemo kako će se ponašati. Imati tri profi drolje u big brotheru :prayer: strašno.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 16 Oct 2015, 00:24

ajmo predviđanja tko danas ispada?
:supz: :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2015, 06:48

Vlasići
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 16 Oct 2015, 08:24

Asfodel wrote:Išla sam gledati video tog napada vampirice i ponašanje joj je u skladu s onim što sam vidjela i prije :(
tužno mi je kad se nečije psihotično ponašanje (možda aktivirano alkoholom) naziva - iskrenošću i mudima :facepalm: Ona nije 'iskrena carica', ona ima problema! A još kad pribrojiš da napada nekog iz ljubomore što je njen lik zaljubljen u nekoga, izgleda da je zla i zavidna. Da toga nema možda bih ju još sažalijevala zbog psihičke nestabilnosti i manjka kućnog odgoja, ali ovako to nema smisla kad se pokaže pravo lice i zloća. Baš je dno na svim nivoima :(
Manje je bitno tko je što radio vani, važnije je kakva je osoba u kući gdje baš ne možeš glumiti cijeelih 24/7. To je ljepota ovakvih eksperimenata. Greška će ti se kad tad potkrasti. Ono iz vana ponekad postaje nebitno kad vidiš primjere da onaj Psiho ima iza sebe impresivnu biografiju, a ovdje mu se potkrali ups bolesno psihotični ispadi. Tako mi je i svejedno jel su one sponzoruše bile s pola momčadi ili jel vampiricu povalilo 50 momčadi 'kad si malo popije', iako je tek izašla iz teen godina. Inače mi izgleda mi kao 'javni wc' tip žene - tko god dođe može se olakšat (kad je pod gasom), no možda griješim :)

Inače, pregledavala i prvi put izbliza vidjela onu plavu Ivonu. Kak je lijepa cura! Ona i vampirica su mi najljepše ukućanke. :mrgreen:
napisao sam ja mislim negdje na početku teme,
ta "vampirica" je susjeda mom prijatelju, ženska je psihotična, ima ispade svako malo, pokušaje samoubojstva, pokušaj ubojstva oca, vrištanje i bacanje stvari po zgradi.
Nekoliko puta je interventna policija reagirala. Jedanput su je 4 interventna policajca nosili dok se ona trzala.
Dolazi iz obitelji u kojoj je otac alkoholičar, kažu dobar, ali ga ovisnost o alkoholu pojela i bude tu svega.

Tužno mi je da se takve osobe iskorištavaju za ovakve stvari, a i da svi komentiraju o logičnosti njezinog ponašanja, žena nije normalna i treba joj pomoć.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2015, 09:23

Normalno. Nije se rodila takva, nego odgoj i utjecaj okoline.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 16 Oct 2015, 10:22

Asfodel wrote:Manje je bitno tko je što radio vani, važnije je kakva je osoba u kući gdje baš ne možeš glumiti cijeelih 24/7. To je ljepota ovakvih eksperimenata. Greška će ti se kad tad potkrasti. Ono iz vana ponekad postaje nebitno kad vidiš primjere da onaj Psiho ima iza sebe impresivnu biografiju, a ovdje mu se potkrali ups bolesno psihotični ispadi. Tako mi je i svejedno jel su one sponzoruše bile s pola momčadi ili jel vampiricu povalilo 50 momčadi 'kad si malo popije', iako je tek izašla iz teen godina. Inače mi izgleda mi kao 'javni wc' tip žene - tko god dođe može se olakšat (kad je pod gasom), no možda griješim :)
+1
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2015, 10:35

Onaj Branislav postaje seksualni manijak, he
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 16 Oct 2015, 10:57

john_constantine wrote:Onaj Branislav postaje seksualni manijak, he
nikad ne siluje :lol: :facepalm:
ae glavni perverznjak(možda mu vampirica dadne) :zubifale: :facepalm:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2015, 11:51

Ne bude. Rekla je da joj se darko fizički dopada.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 16 Oct 2015, 15:19

olio wrote:
Tužno mi je da se osobe iskorištavaju za ovakve stvari....
Absolutno se slažem, ali cura je punoljetna i BB/VB je vrlo svjesno birao određeni profil stanare. To je žalosna strana reality show-a. Bojim se da sa izolacijom i situacijom sa Ervinom će samo pogoršati njeno stanje. Izolacija od svakodnevnog svijeta uveličinu slučaja ima vrlo negativan učinak na psihu, posebno kada se vratiš nazad u svakodnevni život tu se može razviti blaga socijalna fobija za određene ljude.
olio wrote: a i da svi komentiraju o logičnosti njezinog ponašanja
Nije prva ni zadnja osoba koja ima probleme. Vrlo jednostavno se riješaju neki psihički problemi uz pravilnu terapiju prije nego što se nešto jednostavno pretvori u neku fobiju ili goru psihičku bolest. Da sada ne duljim, o ozbiljnim temama....

Nažalost BB/VB je vrlo često ljudski bihevioralna eksperiment tj. danas zvan reality show... prisjeća me na onaj dokumentarac koji ima i film

Last edited by copycat on 18 Oct 2015, 09:25, edited 24 times in total.

copycat

Post by copycat » 16 Oct 2015, 16:00

:partyman: :axe: Tko je nominiran za Petak?

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2015, 16:13

Barbara, darko, ivona i vlasići
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2015, 16:15

Slažem se za copycat. A i dodatni je problem što će biti popularna neko vrijeme, a onda bi joj teško pao zaborav. A i pitanje je koliko poruke ima u inboxu na fejsu. Ili da ide čitati o sebi po netu.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 16 Oct 2015, 16:26

john_constantine wrote:Slažem se za copycat. A i dodatni je problem što će biti popularna neko vrijeme, a onda bi joj teško pao zaborav. A i pitanje je koliko poruke ima u inboxu na fejsu. Ili da ide čitati o sebi po netu.
Stari moj, bolje bi bilo da joj netko odmah izbriše facebook i da nestane sa interneta. Tek što ću joj i svima drugim stanarima dobacivati na ulici...
Last edited by copycat on 18 Oct 2015, 09:28, edited 6 times in total.

Post Reply