Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Michel

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Michel » 10 Apr 2015, 16:35

Idealna svadba negdje u dvorcu. Ogromni svječnjaci, hrane i pića taman. Ne puno da se ne prežderemo i ondje gdje se pleše bal, tamo nekakvo starinsko platno za kino i gledanje horor filmova bez ikakvog plesanja. Gledamo bal vampira i kako oni plešu. I još dosta starih horora dugo u noć, sve do jutra. I onda sve potjerat, i ženu, i prijatelje. Ja solo provedem još jednu noć gledajući najbolje Dracule.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Decadentor

Post by Decadentor » 10 Apr 2015, 16:46

Michel wrote:Idealna svadba negdje u dvorcu. Ogromni svječnjaci, hrane i pića taman. Ne puno da se ne prežderemo i ondje gdje se pleše bal, tamo nekakvo starinsko platno za kino i gledanje horor filmova bez ikakvog plesanja. Gledamo bal vampira i kako oni plešu. I još dosta starih horora dugo u noć, sve do jutra. I onda sve potjerat, i ženu, i prijatelje. Ja solo provedem još jednu noć gledajući najbolje Dracule.
:mrgreen: :mrgreen:

A sto se tice hrane, nikad dosta, u posljednjim svatovima sam se satro prezderavajuci :weedman: :lol:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Apr 2015, 16:57

Koji je to neopisivi osjećaj kad odlučite kupiti neku igru na rasprodaji, samo da bi nakon sto ste otišli u banku i uplatiti na paypal potreban iznos, došli doma i uvidili da je akcija gotova (neznam kud baš u petak odlučili reci kraj, iako nije bio nikakav timer)
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Apr 2015, 17:15

Joj, da. Isto mi se to dogodilo na playstation store. Konačno kupim bon i onda stara cijena. Ne znam da li vrijedi za sve, ali ps store, kada ima akcije, dužan je napisati do kada traje.

Ryder, mala obitelj? To ti samo misliš. :mrgreen: S moje strane nismo u kontaktu, a s njezine, uf... A jos moram upoznati s mamine strane koja potječe iz desetoročlane obitelji. :rolleyes:

Ma isto tako, nije mi bitno novac. Moja se razljutila kada sam predložio da samo ubacim 100 kn i hrpu papira u obliku novca, tek da izgleda kao debela kuverta. :zubifale:
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 10 Apr 2015, 17:23

john_constantine wrote: Ma isto tako, nije mi bitno novac. Moja se razljutila kada sam predložio da samo ubacim 100 kn i hrpu papira u obliku novca, tek da izgleda kao debela kuverta. :zubifale:
Ahahahahaha :lol: :lol: pa kad idući dan otvore i vide novčanicu od sto kuna i sve ostalo samo papiri. I što je najbolje, mislim da ti uopće ne bi prigovorili jer tko bi sad zivkao ljude jer nisu zadovoljno što im nisi dao više :zubifale:

Da mi netko tako da, mene bi bilo sram zvati i reći "e čuj, dao si mi sto kuna i sve ostalo papire" :D tako da mislim kako bi ti prešutili i ne bi govorili kad bi se vidjeli. Jedino bi se možda pročulo pa bi svi tračali o tome.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Apr 2015, 18:30

john_constantine wrote:Joj, da. Isto mi se to dogodilo na playstation store. Konačno kupim bon i onda stara cijena. Ne znam da li vrijedi za sve, ali ps store, kada ima akcije, dužan je napisati do kada traje.

Ryder, mala obitelj? To ti samo misliš. :mrgreen: S moje strane nismo u kontaktu, a s njezine, uf... A jos moram upoznati s mamine strane koja potječe iz desetoročlane obitelji. :rolleyes:

Ma isto tako, nije mi bitno novac. Moja se razljutila kada sam predložio da samo ubacim 100 kn i hrpu papira u obliku novca, tek da izgleda kao debela kuverta. :zubifale:
odi na hrelić i tamo mores naći neko "umjetničko djelo" u fensy okviru. To pokloni ,samo uzmi nešto što izgleda kao antikvitet; i reci da si to platio koju stotinu eura.
I may be an idiot, but i am no fool.

hitman_4

Post by hitman_4 » 20 Apr 2015, 22:31

Image

:heart:
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 21 Apr 2015, 17:34

:kokicarenje:

Danas sve spremno za povratak gledanju? Spremno je!!!

:kokicarenje:

hitman_4

Post by hitman_4 » 22 Apr 2015, 16:20

Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Apr 2015, 20:35

Još četiri tjedna do svadbe i sada me od jučer nešto zasmetalo. Pričali smo već o tome da se na svadbama poziva hrpa ljudi radi zarade. Ok. I ja moram dati hiljadarku iako baš nisam dobar s njima. Ono, filmofili su, a ne mogu razgovarati s mnom, ponašaju se kao da imam kugu ili nešto. Pa većinom ih izbjegavam kada su kod njezinih. Ne da mi se gubiti vrijeme. I sada, svojoj zaručnici je kupio vespu i to mrcinu. Sigurno preko 10 tisuća kuna. A meni je cura sretna kada joj priluštim haljinu danas od 200 kn. I nekako mi je sada žao što uopće idem na tu svadbu. Roditelji s njegove strane ionako plaćaju svadbu. Sada bi ja svojim novcem od minimalca trebao financirati tu vespu?
Ma maddjuro mi je dao dobru ideju, na hreliću neku jeftinu sliku i uvaliti im to kao umjetničko djelo.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 22 Apr 2015, 20:42

john_constantine wrote:Još četiri tjedna do svadbe i sada me od jučer nešto zasmetalo. Pričali smo već o tome da se na svadbama poziva hrpa ljudi radi zarade. Ok. I ja moram dati hiljadarku iako baš nisam dobar s njima. Ono, filmofili su, a ne mogu razgovarati s mnom, ponašaju se kao da imam kugu ili nešto. Pa većinom ih izbjegavam kada su kod njezinih. Ne da mi se gubiti vrijeme. I sada, svojoj zaručnici je kupio vespu i to mrcinu. Sigurno preko 10 tisuća kuna. A meni je cura sretna kada joj priluštim haljinu danas od 200 kn. I nekako mi je sada žao što uopće idem na tu svadbu. Roditelji s njegove strane ionako plaćaju svadbu. Sada bi ja svojim novcem od minimalca trebao financirati tu vespu?
Ma maddjuro mi je dao dobru ideju, na hreliću neku jeftinu sliku i uvaliti im to kao umjetničko djelo.
Zasto bih dao iljadarku ljudima koje nevolis?? Ubaci 100-200 kuna u kuvertu i to e to
Image

olio

Post by olio » 22 Apr 2015, 21:06

puno je to za nepoznatog...

500-600 max

filmofil

Post by filmofil » 22 Apr 2015, 22:51

ma kupi im mikser na njuškalu, kakva hiljadarka
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Apr 2015, 23:01

Da, ja za svoje strane dajem 500 kn, ali još dodatno dajem radi nje. Ma neka joj roditelji daju novce kada se već još nije zaposlila.

E mikser, kao u onim humorističnim serijama. :mrgreen:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Apr 2015, 23:02

Decadentor wrote:
john_constantine wrote:Još četiri tjedna do svadbe i sada me od jučer nešto zasmetalo. Pričali smo već o tome da se na svadbama poziva hrpa ljudi radi zarade. Ok. I ja moram dati hiljadarku iako baš nisam dobar s njima. Ono, filmofili su, a ne mogu razgovarati s mnom, ponašaju se kao da imam kugu ili nešto. Pa većinom ih izbjegavam kada su kod njezinih. Ne da mi se gubiti vrijeme. I sada, svojoj zaručnici je kupio vespu i to mrcinu. Sigurno preko 10 tisuća kuna. A meni je cura sretna kada joj priluštim haljinu danas od 200 kn. I nekako mi je sada žao što uopće idem na tu svadbu. Roditelji s njegove strane ionako plaćaju svadbu. Sada bi ja svojim novcem od minimalca trebao financirati tu vespu?
Zasto bih dao iljadarku ljudima koje nevolis?? Ubaci 100-200 kuna u kuvertu i to e to
i još ga pitam da li mi može vratiti 20 kn, da mi treba za cigarete? :supz:

Boli ono mene briga za tračeve poslije. Oni će se tako odseliti i poslije ih ne moram niti kontaktirati osim nje. :mrgreen:
Michel puši karu.

Post Reply