Last Post Wins !!!11one
- Michel
Re: Last Post Wins !!!11one
Idealna svadba negdje u dvorcu. Ogromni svječnjaci, hrane i pića taman. Ne puno da se ne prežderemo i ondje gdje se pleše bal, tamo nekakvo starinsko platno za kino i gledanje horor filmova bez ikakvog plesanja. Gledamo bal vampira i kako oni plešu. I još dosta starih horora dugo u noć, sve do jutra. I onda sve potjerat, i ženu, i prijatelje. Ja solo provedem još jednu noć gledajući najbolje Dracule.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Decadentor
Michel wrote:Idealna svadba negdje u dvorcu. Ogromni svječnjaci, hrane i pića taman. Ne puno da se ne prežderemo i ondje gdje se pleše bal, tamo nekakvo starinsko platno za kino i gledanje horor filmova bez ikakvog plesanja. Gledamo bal vampira i kako oni plešu. I još dosta starih horora dugo u noć, sve do jutra. I onda sve potjerat, i ženu, i prijatelje. Ja solo provedem još jednu noć gledajući najbolje Dracule.
A sto se tice hrane, nikad dosta, u posljednjim svatovima sam se satro prezderavajuci

- maddjuro
Koji je to neopisivi osjećaj kad odlučite kupiti neku igru na rasprodaji, samo da bi nakon sto ste otišli u banku i uplatiti na paypal potreban iznos, došli doma i uvidili da je akcija gotova (neznam kud baš u petak odlučili reci kraj, iako nije bio nikakav timer)
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Joj, da. Isto mi se to dogodilo na playstation store. Konačno kupim bon i onda stara cijena. Ne znam da li vrijedi za sve, ali ps store, kada ima akcije, dužan je napisati do kada traje.
Ryder, mala obitelj? To ti samo misliš.
S moje strane nismo u kontaktu, a s njezine, uf... A jos moram upoznati s mamine strane koja potječe iz desetoročlane obitelji.
Ma isto tako, nije mi bitno novac. Moja se razljutila kada sam predložio da samo ubacim 100 kn i hrpu papira u obliku novca, tek da izgleda kao debela kuverta.
Ryder, mala obitelj? To ti samo misliš.
Ma isto tako, nije mi bitno novac. Moja se razljutila kada sam predložio da samo ubacim 100 kn i hrpu papira u obliku novca, tek da izgleda kao debela kuverta.
Michel puši karu.
- Michel
Ahahahahahajohn_constantine wrote: Ma isto tako, nije mi bitno novac. Moja se razljutila kada sam predložio da samo ubacim 100 kn i hrpu papira u obliku novca, tek da izgleda kao debela kuverta.
Da mi netko tako da, mene bi bilo sram zvati i reći "e čuj, dao si mi sto kuna i sve ostalo papire"
- maddjuro
odi na hrelić i tamo mores naći neko "umjetničko djelo" u fensy okviru. To pokloni ,samo uzmi nešto što izgleda kao antikvitet; i reci da si to platio koju stotinu eura.john_constantine wrote:Joj, da. Isto mi se to dogodilo na playstation store. Konačno kupim bon i onda stara cijena. Ne znam da li vrijedi za sve, ali ps store, kada ima akcije, dužan je napisati do kada traje.
Ryder, mala obitelj? To ti samo misliš.S moje strane nismo u kontaktu, a s njezine, uf... A jos moram upoznati s mamine strane koja potječe iz desetoročlane obitelji.
![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
- Michel
Danas sve spremno za povratak gledanju? Spremno je!!!
- hitman_4
- john_constantine
Još četiri tjedna do svadbe i sada me od jučer nešto zasmetalo. Pričali smo već o tome da se na svadbama poziva hrpa ljudi radi zarade. Ok. I ja moram dati hiljadarku iako baš nisam dobar s njima. Ono, filmofili su, a ne mogu razgovarati s mnom, ponašaju se kao da imam kugu ili nešto. Pa većinom ih izbjegavam kada su kod njezinih. Ne da mi se gubiti vrijeme. I sada, svojoj zaručnici je kupio vespu i to mrcinu. Sigurno preko 10 tisuća kuna. A meni je cura sretna kada joj priluštim haljinu danas od 200 kn. I nekako mi je sada žao što uopće idem na tu svadbu. Roditelji s njegove strane ionako plaćaju svadbu. Sada bi ja svojim novcem od minimalca trebao financirati tu vespu?
Ma maddjuro mi je dao dobru ideju, na hreliću neku jeftinu sliku i uvaliti im to kao umjetničko djelo.
Ma maddjuro mi je dao dobru ideju, na hreliću neku jeftinu sliku i uvaliti im to kao umjetničko djelo.
Michel puši karu.
- Decadentor
Zasto bih dao iljadarku ljudima koje nevolis?? Ubaci 100-200 kuna u kuvertu i to e tojohn_constantine wrote:Još četiri tjedna do svadbe i sada me od jučer nešto zasmetalo. Pričali smo već o tome da se na svadbama poziva hrpa ljudi radi zarade. Ok. I ja moram dati hiljadarku iako baš nisam dobar s njima. Ono, filmofili su, a ne mogu razgovarati s mnom, ponašaju se kao da imam kugu ili nešto. Pa većinom ih izbjegavam kada su kod njezinih. Ne da mi se gubiti vrijeme. I sada, svojoj zaručnici je kupio vespu i to mrcinu. Sigurno preko 10 tisuća kuna. A meni je cura sretna kada joj priluštim haljinu danas od 200 kn. I nekako mi je sada žao što uopće idem na tu svadbu. Roditelji s njegove strane ionako plaćaju svadbu. Sada bi ja svojim novcem od minimalca trebao financirati tu vespu?

-
olio
puno je to za nepoznatog...
500-600 max
500-600 max
-
filmofil
ma kupi im mikser na njuškalu, kakva hiljadarka
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
Da, ja za svoje strane dajem 500 kn, ali još dodatno dajem radi nje. Ma neka joj roditelji daju novce kada se već još nije zaposlila.
E mikser, kao u onim humorističnim serijama.
E mikser, kao u onim humorističnim serijama.
Michel puši karu.
- john_constantine
i još ga pitam da li mi može vratiti 20 kn, da mi treba za cigarete?Decadentor wrote:Zasto bih dao iljadarku ljudima koje nevolis?? Ubaci 100-200 kuna u kuvertu i to e tojohn_constantine wrote:Još četiri tjedna do svadbe i sada me od jučer nešto zasmetalo. Pričali smo već o tome da se na svadbama poziva hrpa ljudi radi zarade. Ok. I ja moram dati hiljadarku iako baš nisam dobar s njima. Ono, filmofili su, a ne mogu razgovarati s mnom, ponašaju se kao da imam kugu ili nešto. Pa većinom ih izbjegavam kada su kod njezinih. Ne da mi se gubiti vrijeme. I sada, svojoj zaručnici je kupio vespu i to mrcinu. Sigurno preko 10 tisuća kuna. A meni je cura sretna kada joj priluštim haljinu danas od 200 kn. I nekako mi je sada žao što uopće idem na tu svadbu. Roditelji s njegove strane ionako plaćaju svadbu. Sada bi ja svojim novcem od minimalca trebao financirati tu vespu?
Boli ono mene briga za tračeve poslije. Oni će se tako odseliti i poslije ih ne moram niti kontaktirati osim nje.
Michel puši karu.