Vratio se čitanju stripova. Krećemo
Hellblazer, Vol. 1: Original Sins - When Johnny Comes Marching Home/Extreme Prejudice/Ghosts in the Machine/Intensive Care/Shot to Hell
Dovršio Original Sins, prvi volumen. Posljednjih 5 dijelova mi je ostalo pa slistio u dva sata.
Johnny Comes Home nisam skužio. Rat ovo ono, ali ne shvaćam poantu tog dijela.
Extreme Prejudice izvrstan nastavak. Prva pojava Nergala, glavnog Constantineovog neprijatelja. Nergal je demon i kako su ga lijepo nacrtali. Krila, sav crven, kanđže, zubi, uši, oči, ma sve old school. I u toj epizodi Nergal je stvorio
Damnation Army, spojio je više ljudi, one naciste

da zaprijete Constantineu. Epizoda
Ghosts in the Machine je bila dobra, duh u različitim mašinama dok zadnje dvije epizode
Intensive Care i
Shot to Hell su vrh vrhova! Opet Nergal i završetak prvog volumena. Prikaz pakla, bijeg od
Reserruction Crusadea (Zed) i Cons na kraju u bolnici prima Nergalovu krv i potpisuje ugovor sa Nergalom da mu obavi neke stvari ako želi dalje.
Prvi volumen je bio odličan uz nekoliko dobrih epizoda, a ostale odlične. Čim se pojavio Nergal.
Sad, imam problem.
Vidite ovo
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_He ... blications
I za prvi volumen piše ovo:
HELLBLAZER: "Hunger", "A Feast of Friends", "Going for It", "Waiting for the Man", "When Johnny Comes Marching Home", "Extreme Prejudice", "Ghosts in the Machine", "Intensive Care", "Shot to Hell"
SWAMP THING: "L'Adoration de la Terre", "Infernal Triangles"
Dakle, meni fali ovaj Swapm Thing, taj 76. i 77. nastavak. Ja jesam skinuo Sagu o Swamp Thing kao nešto najbolje o tom stripu, ali to je samo od 20. do 64. nastavka. Pokušao sam skinuti komplet, ali ne mogu nigdje naći. Ni online da mogu čitat.
Šteta jer zadnji nastavak prvog volumena Hellblazera završava tako da se Constantineu pojavi Swamp Thing i kaže da mora poći s njim. I to je u tom 76. i 77. nastavku. Ma ništ, ako ne nađem, idem odmah na drugi volumen. Ako netko nađe gdje se ta dva dijela Swamp Thinga mogu pročitat, neka stavi.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"