izbori

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 07 Nov 2007, 19:30

horrorfan wrote:zas bi topic bio lockan? za mene bilo ko samo ne hdz sp je ok al oni ce u koalciju sa hdz om ic jer to uvijek tak ide tak da je glas za hsp=hdz
ma to ja iz zajebenacije pošto smo mi Hrvati "lako zapaljiv" narod.. vidiš da su 2 smajlića na kraju txta. :wink:
eh koalicija.. jgba, valjda tako mora bit.. :?

Gosp.

Post by Gosp. » 07 Nov 2007, 21:29

Glasujte za zelene ili nešto što će brzo umrijeti poput HSU-a.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Scarface

Post by Scarface » 07 Nov 2007, 21:57

Neću glasat za nikoga (punin 18 baš taj vikend), ne zanima me politika.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Nov 2007, 22:05

hm, pa ja mislim da bi trebalo naplaćivati kazne onima koji ne idu glasati. Ma kvragu, mi ćemo birati idiote koji će nam voditi vladu i uništavati državu i odvesti ju u bankrot.
Michel puši karu.

Gosp.

Post by Gosp. » 07 Nov 2007, 23:52

Šteta što Schwartzu nisu dopustili da se kandidira sa svojom strankom. :lol:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Nov 2007, 01:47

Glasujte za moju stranku - LSD (Liberalni Socijal Demokrati) :wink:

Evo deseta godina od kako ne idem na nikakve jebene izbore - proslavljamo uz pils 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Nov 2007, 09:51

ja bih glasao za THC. :mrgreen:

Gosp.

Post by Gosp. » 08 Nov 2007, 11:29

dr_gonzo wrote:Glasujte za moju stranku - LSD (Liberalni Socijal Demokrati) :wink:
Koji bi bio program LSD-a? :lol:

Aryx

Post by Aryx » 08 Nov 2007, 15:03

samo ne HDZ . najvjerojatnije cu za sdp :oops:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Betmen

Post by Betmen » 08 Nov 2007, 19:00

pricao sam prije sa nekom zenskom koja radi za hns, i ja sam joj reko gle ja ti ne glasam za nikoga jer onda kad ti glasas za ove i oni sve sjebu, ja sam tu da te podsjetim da si glup i da ti se smijem u facu i imam to pravo jer ja nisam napravio tu pogresku. ona se skroz naljutila na mene a ja se zajebavo :) AL iskreno kaj smo mi neke budale, sad su svi odjednom dobri i brinu se za nas, nasu dobrobit daj mi ga popusi!

Politika bi trebala biti da covjek sluzi narodu, ali postoji uvjek ljudski utjecaj na to da se iskoristi pozicija za svoju dobrobit. Kod rimljanja je to bilo mrak, stavljali su u forum samo ekipu koaj je imala para i zapravo imali su sve kaj su pozeljeli, i sad ljudi koji imaju sve su se uspjeli poklati medusobno tolko puta onda to dosta govori o kakvom je zanimanju rijec :D

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Nov 2007, 20:26

Članovi HDZ-a se sada slikaju sa svim invalidima, djecom, daje im besplatne udžbenike, obećavaju...obećavaju...a nakon izbora se neće ni sjetiti invalida...

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Nov 2007, 20:41

jigsaw wrote:Članovi HDZ-a se sada slikaju sa svim invalidima, djecom, daje im besplatne udžbenike, obećavaju...obećavaju...a nakon izbora se neće ni sjetiti invalida...
ma simptom jadranke kosor. :roll: Ta krava se stalno slika s drugima, a nije ništa napravila. A kada bi nešto poklonila, onda ih poslije zaboravi.
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 Nov 2007, 00:59

Gosp. wrote:
dr_gonzo wrote:Glasujte za moju stranku - LSD (Liberalni Socijal Demokrati) :wink:
1) Legalizacija lakih droga i prositucije
2) Socijalni standrad u mnogim segemntima poboljšan za 20%
3) Odmah bih uveo zakon da se za sljedeće izbore stranke ne financiraju iz državnog buđeta (tj. naših džepova) nego iz džepova svojih pristaša (kao što to ameri rade)
4) Poboljšanje kulture (ukidanje obavezne lektire i uvođenje slobodnog izbora kao prvo što bih učinio...) i njezino promicanje
5) Sve sportske klubove bih vratio u drugu ligu, ako ne vrate svoje dugovanje prema državi
6) Za eksteremne slučajeve zločina uveo bih smrtnu kaznu (to znači pronovjera državnog novca, velike malverzacije sa novčanim transkacijama i zemljištem, višestruka ubojstva, ratni zločin, zločin protiv čovjeka....)
7) Nedjelja bi bila radna za samo one koji žele raditi prekovremeno (a takvih ima dosta)
8) Crkva i ostale vjere bi plaćale državi porez kao što i mi plaćamo (i ne bih popustio pa i ako nas ucjene da će svu svoju imovinu dati na burzu što bi sjebalo državu za sljedećih 50 godina....slično se skoro dogodilo Italiji)
9) Svi bi imali pravo na svoje izražavanje sve dok to ne utječe na ugoržavanje ljudskog života
10) Vozačka dozvola bi se dobijala sa 21 godinom života, sa time da se prijeđe rigiriozni psiho test, kao i par drugih testova
11) Legalizacija istopolnih brakova, ali bez da ti parovi mogu usvojiti djecu

Ovo je samo ono čega sam se mogao sjetiti... :twisted: :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 09 Nov 2007, 08:52

dr_gonzo wrote:
Gosp. wrote:
1) Legalizacija lakih droga i prositucije
2) Socijalni standrad u mnogim segemntima poboljšan za 20%
3) Odmah bih uveo zakon da se za sljedeće izbore stranke ne financiraju iz državnog buđeta (tj. naših džepova) nego iz džepova svojih pristaša (kao što to ameri rade)
4) Poboljšanje kulture (ukidanje obavezne lektire i uvođenje slobodnog izbora kao prvo što bih učinio...) i njezino promicanje
5) Sve sportske klubove bih vratio u drugu ligu, ako ne vrate svoje dugovanje prema državi
6) Za eksteremne slučajeve zločina uveo bih smrtnu kaznu (to znači pronovjera državnog novca, velike malverzacije sa novčanim transkacijama i zemljištem, višestruka ubojstva, ratni zločin, zločin protiv čovjeka....)
7) Nedjelja bi bila radna za samo one koji žele raditi prekovremeno (a takvih ima dosta)
8) Crkva i ostale vjere bi plaćale državi porez kao što i mi plaćamo (i ne bih popustio pa i ako nas ucjene da će svu svoju imovinu dati na burzu što bi sjebalo državu za sljedećih 50 godina....slično se skoro dogodilo Italiji)
9) Svi bi imali pravo na svoje izražavanje sve dok to ne utječe na ugoržavanje ljudskog života
10) Vozačka dozvola bi se dobijala sa 21 godinom života, sa time da se prijeđe rigiriozni psiho test, kao i par drugih testova
11) Legalizacija istopolnih brakova, ali bez da ti parovi mogu usvojiti djecu

Ovo je samo ono čega sam se mogao sjetiti... :twisted: :wink:
slažem se 100% sa programom.
posebno mi se sviđa stavka u vezi Crkve. :lol:

Gosp.

Post by Gosp. » 09 Nov 2007, 10:06

Zbog nekih točaka mu nikad nebih dao glas. :lol:

Post Reply