Gosp. wrote:dr_gonzo wrote:Glasujte za moju stranku - LSD (Liberalni Socijal Demokrati)
Koji bi bio program LSD-a?

1) Legalizacija lakih droga i prositucije
2) Socijalni standrad u mnogim segemntima poboljšan za 20%
3) Odmah bih uveo zakon da se za sljedeće izbore stranke ne financiraju iz državnog buđeta (tj. naših džepova) nego iz džepova svojih pristaša (kao što to ameri rade)
4) Poboljšanje kulture (ukidanje obavezne lektire i uvođenje slobodnog izbora kao prvo što bih učinio...) i njezino promicanje
5) Sve sportske klubove bih vratio u drugu ligu, ako ne vrate svoje dugovanje prema državi
6) Za eksteremne slučajeve zločina uveo bih smrtnu kaznu (to znači pronovjera državnog novca, velike malverzacije sa novčanim transkacijama i zemljištem, višestruka ubojstva, ratni zločin, zločin protiv čovjeka....)
7) Nedjelja bi bila radna za samo one koji žele raditi prekovremeno (a takvih ima dosta)

Crkva i ostale vjere bi plaćale državi porez kao što i mi plaćamo (i ne bih popustio pa i ako nas ucjene da će svu svoju imovinu dati na burzu što bi sjebalo državu za sljedećih 50 godina....slično se skoro dogodilo Italiji)
9) Svi bi imali pravo na svoje izražavanje sve dok to ne utječe na ugoržavanje ljudskog života
10) Vozačka dozvola bi se dobijala sa 21 godinom života, sa time da se prijeđe rigiriozni psiho test, kao i par drugih testova
11) Legalizacija istopolnih brakova, ali bez da ti parovi mogu usvojiti djecu
Ovo je samo ono čega sam se mogao sjetiti...

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -