Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Re: Koji je to film?

Post by HorrorHR » 23 Jun 2014, 18:17

Manas wrote:Vjerovatno je taj..Epizoda je The Host ja mislim..a za ovaj drugi znas li slucajno ? :)
nope preskočih čitati čim sam vidio Eureka, to nisam nikada gledao

Manas

Post by Manas » 23 Jun 2014, 20:31

john_constantine wrote:joj, to onaj čovjek kojega su zvali po onom parazitu čijeg se imena ne mogu sjetiti... da napada stoku i slično. Metij?
da da... parazit se zove metilj..sad sam pogledao epizodu The Host i to je ta epizoda... to cudoviste bi se trebalo pojavljivat i u jos epizoda jer je na kraju epizode zivo... Hvala vam u svakom slucaju,i eto nadam se da ce neko poznati cudoviste iz druge serije koju sam opisao :)
Last edited by Manas on 23 Jun 2014, 21:26, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jun 2014, 21:39

Manas wrote:
john_constantine wrote:joj, to onaj čovjek kojega su zvali po onom parazitu čijeg se imena ne mogu sjetiti... da napada stoku i slično. Metij?
da da... parazit se zove metilj..sad sam pogledao epizodu The Host i to je ta epizoda... to cudoviste bi se trebalo pojavljivat i u jos epizoda jer je na kraju epizode zivo... Hvala vam u svakom slucaju,i eto nadam se da ce neko poznati cudoviste iz druge serije koju sam opisao :)
ne pojavljuje se više u seriji...
Michel puši karu.

Manas

Post by Manas » 23 Jun 2014, 21:44

Pise da se pojavljuje jos u epizodi Pusher
HorrorHR wrote:
Manas wrote:Vjerovatno je taj..Epizoda je The Host ja mislim..a za ovaj drugi znas li slucajno ? :)
nope preskočih čitati čim sam vidio Eureka, to nisam nikada gledao
nisam siguran jel Eureka...tacnije pored pomenute scene se sjecam i Colina Fergusona iako opet kazem nisam siguran jel ta serija i jel taj glumac bio.

Michel

Post by Michel » 24 Jun 2014, 15:45

Ne pojavljuje se više Flukeman. Jedino ko se više pojavljuje je Tooms u dvije epizode prve sezone. Patrick Modell u toj epizodi Pusher i još jednoj te genijalni zlikovac Donnie Pfaster.

U Pusher se samo pojavljuje kao referenca Image
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Jun 2014, 17:27

ovo nije film ali kako se zove ona neka bajla ili stovec kada se žena bogato uda, živi u dvorcu i smije raditi sto god hoce, ali nesmije uci u u jednu sobu (muž joj ej zabranio, ali i dao ključ te sobe). I ona žena ko žena, mora znati sto je u sobi, otvori tu sobu... i dalje se nesjecam točno sto je bilo; pa ako netko zna naslov bio bi zahvalan
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jun 2014, 17:38

To je Grimmova bajka o Modrobradome. Unutra je držao mrtve žene koje je ubijao. Mislim da se inače u originalnoj inačici završi da ubije glavnu junakinju jer je bila previše znatiželjna. Da je ubijao žene koje su pokušavale otkriti što je iza tih vrata. I da je dječja verzija ublažena, kao žena uspije pobjeći ili ju ovaj pusti da otiđe ili je on toliko volio ženu (kao bio samo jedanput oženjen) da drži njezino tijelo u sarkofagu...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Jun 2014, 17:48

e to, hvala
I may be an idiot, but i am no fool.

Boby

Post by Boby » 15 Jul 2014, 19:48

Pozdrav starim i novim forumašima!
Uglavnom, u potrazi sam za originalnim naslovom jednog filma o vukodlaku, naslovnicu VHS kutije krasila je slika bijelog (ili prljavo sivog) vukodlaka a mislim da je u nas prevedan kao "Noćna sjena" ili "Noćna sjenka". Sam lik koji se pretvara u vukodlaka imao je u svom ljudskom izdanju bradu i nije progovorio ni riječ kroz čitav film te se i kao čovjek doimao poput životinje.

callac

Post by callac » 15 Jul 2014, 21:04

Boby wrote:Pozdrav starim i novim forumašima!
Uglavnom, u potrazi sam za originalnim naslovom jednog filma o vukodlaku, naslovnicu VHS kutije krasila je slika bijelog (ili prljavo sivog) vukodlaka a mislim da je u nas prevedan kao "Noćna sjena" ili "Noćna sjenka". Sam lik koji se pretvara u vukodlaka imao je u svom ljudskom izdanju bradu i nije progovorio ni riječ kroz čitav film te se i kao čovjek doimao poput životinje.
http://www.outpost-zeta.com/2012/05/night-shadow.html
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Boby

Post by Boby » 15 Jul 2014, 22:16

callac wrote:
Boby wrote:Pozdrav starim i novim forumašima!
http://www.outpost-zeta.com/2012/05/night-shadow.html
Hvala najlijepša!

filmofil

Post by filmofil » 16 Jul 2014, 12:17

kad smo već kod vukodlaka, zna netko za film koji se na slovenskom zvao jeklena smrt? imao sam vhs tog filma još tamo u 90-ima i valjda je toliko opskuran film da ga ne mogu ni izguglati. jedino što pamtim je da se događa u nekakvoj bolnici jer glavni ženski lik nosi bijelu kutu kroz cijeli film i sjećam se na kraju jedne scene gdje gađaju vukodlaka bazukom. barem mi se čini da je bazuka. :)
This is the Zodiac speaking.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Jul 2014, 16:24

filmofil wrote:kad smo već kod vukodlaka, zna netko za film koji se na slovenskom zvao jeklena smrt? imao sam vhs tog filma još tamo u 90-ima i valjda je toliko opskuran film da ga ne mogu ni izguglati. jedino što pamtim je da se događa u nekakvoj bolnici jer glavni ženski lik nosi bijelu kutu kroz cijeli film i sjećam se na kraju jedne scene gdje gađaju vukodlaka bazukom. barem mi se čini da je bazuka. :)

Možeš ga i pogledati online na jubituu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=tst0bPqpm7M

filmofil

Post by filmofil » 16 Jul 2014, 22:07

isuse :D osjetio sam djetinjstvo na trenutak. puno hvala!
This is the Zodiac speaking.

Decadentor

Post by Decadentor » 16 Aug 2014, 21:53

Film pocinje (no mozda to i nije pocetak) seansom na kojoj se pojavljuju neke letece svjetlece kugle i djecjim glasovima dozivaju majku
Image

Post Reply