nope preskočih čitati čim sam vidio Eureka, to nisam nikada gledaoManas wrote:Vjerovatno je taj..Epizoda je The Host ja mislim..a za ovaj drugi znas li slucajno ?
Koji je to film?
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Koji je to film?
- Manas
da da... parazit se zove metilj..sad sam pogledao epizodu The Host i to je ta epizoda... to cudoviste bi se trebalo pojavljivat i u jos epizoda jer je na kraju epizode zivo... Hvala vam u svakom slucaju,i eto nadam se da ce neko poznati cudoviste iz druge serije koju sam opisaojohn_constantine wrote:joj, to onaj čovjek kojega su zvali po onom parazitu čijeg se imena ne mogu sjetiti... da napada stoku i slično. Metij?
Last edited by Manas on 23 Jun 2014, 21:26, edited 1 time in total.
- john_constantine
ne pojavljuje se više u seriji...Manas wrote:da da... parazit se zove metilj..sad sam pogledao epizodu The Host i to je ta epizoda... to cudoviste bi se trebalo pojavljivat i u jos epizoda jer je na kraju epizode zivo... Hvala vam u svakom slucaju,i eto nadam se da ce neko poznati cudoviste iz druge serije koju sam opisaojohn_constantine wrote:joj, to onaj čovjek kojega su zvali po onom parazitu čijeg se imena ne mogu sjetiti... da napada stoku i slično. Metij?
Michel puši karu.
- Manas
Pise da se pojavljuje jos u epizodi Pusher
nisam siguran jel Eureka...tacnije pored pomenute scene se sjecam i Colina Fergusona iako opet kazem nisam siguran jel ta serija i jel taj glumac bio.HorrorHR wrote:nope preskočih čitati čim sam vidio Eureka, to nisam nikada gledaoManas wrote:Vjerovatno je taj..Epizoda je The Host ja mislim..a za ovaj drugi znas li slucajno ?
- Michel
Ne pojavljuje se više Flukeman. Jedino ko se više pojavljuje je Tooms u dvije epizode prve sezone. Patrick Modell u toj epizodi Pusher i još jednoj te genijalni zlikovac Donnie Pfaster.
U Pusher se samo pojavljuje kao referenca
U Pusher se samo pojavljuje kao referenca
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- maddjuro
ovo nije film ali kako se zove ona neka bajla ili stovec kada se žena bogato uda, živi u dvorcu i smije raditi sto god hoce, ali nesmije uci u u jednu sobu (muž joj ej zabranio, ali i dao ključ te sobe). I ona žena ko žena, mora znati sto je u sobi, otvori tu sobu... i dalje se nesjecam točno sto je bilo; pa ako netko zna naslov bio bi zahvalan
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
To je Grimmova bajka o Modrobradome. Unutra je držao mrtve žene koje je ubijao. Mislim da se inače u originalnoj inačici završi da ubije glavnu junakinju jer je bila previše znatiželjna. Da je ubijao žene koje su pokušavale otkriti što je iza tih vrata. I da je dječja verzija ublažena, kao žena uspije pobjeći ili ju ovaj pusti da otiđe ili je on toliko volio ženu (kao bio samo jedanput oženjen) da drži njezino tijelo u sarkofagu...
Michel puši karu.
- maddjuro
- Boby
Pozdrav starim i novim forumašima!
Uglavnom, u potrazi sam za originalnim naslovom jednog filma o vukodlaku, naslovnicu VHS kutije krasila je slika bijelog (ili prljavo sivog) vukodlaka a mislim da je u nas prevedan kao "Noćna sjena" ili "Noćna sjenka". Sam lik koji se pretvara u vukodlaka imao je u svom ljudskom izdanju bradu i nije progovorio ni riječ kroz čitav film te se i kao čovjek doimao poput životinje.
Uglavnom, u potrazi sam za originalnim naslovom jednog filma o vukodlaku, naslovnicu VHS kutije krasila je slika bijelog (ili prljavo sivog) vukodlaka a mislim da je u nas prevedan kao "Noćna sjena" ili "Noćna sjenka". Sam lik koji se pretvara u vukodlaka imao je u svom ljudskom izdanju bradu i nije progovorio ni riječ kroz čitav film te se i kao čovjek doimao poput životinje.
- callac
http://www.outpost-zeta.com/2012/05/night-shadow.htmlBoby wrote:Pozdrav starim i novim forumašima!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Boby
Hvala najlijepša!callac wrote:http://www.outpost-zeta.com/2012/05/night-shadow.htmlBoby wrote:Pozdrav starim i novim forumašima!
-
filmofil
kad smo već kod vukodlaka, zna netko za film koji se na slovenskom zvao jeklena smrt? imao sam vhs tog filma još tamo u 90-ima i valjda je toliko opskuran film da ga ne mogu ni izguglati. jedino što pamtim je da se događa u nekakvoj bolnici jer glavni ženski lik nosi bijelu kutu kroz cijeli film i sjećam se na kraju jedne scene gdje gađaju vukodlaka bazukom. barem mi se čini da je bazuka. 
This is the Zodiac speaking.
- HorrorHR
- Site Admin
filmofil wrote:kad smo već kod vukodlaka, zna netko za film koji se na slovenskom zvao jeklena smrt? imao sam vhs tog filma još tamo u 90-ima i valjda je toliko opskuran film da ga ne mogu ni izguglati. jedino što pamtim je da se događa u nekakvoj bolnici jer glavni ženski lik nosi bijelu kutu kroz cijeli film i sjećam se na kraju jedne scene gdje gađaju vukodlaka bazukom. barem mi se čini da je bazuka.
Možeš ga i pogledati online na jubituu
http://www.youtube.com/watch?v=tst0bPqpm7M
-
filmofil
isuse
osjetio sam djetinjstvo na trenutak. puno hvala!
This is the Zodiac speaking.
- Decadentor
Film pocinje (no mozda to i nije pocetak) seansom na kojoj se pojavljuju neke letece svjetlece kugle i djecjim glasovima dozivaju majku