prvi "tehnodroid" je rođen , ako se nevaram, u broju 100. Skotos ga zasada "posjeduje", sada nesjećam se točno imena žene koja ga je rodila, ali sam 99% siguran da je ta žena sestra jedne od zaposlenica agencije alfe, ona koja je nekad bila , skupa s svoje 2 sestre i ocem, provalnica/pljačkašica. Što se tiče giganata, nemrem se sad sjetiti svih detalja, a pošto su mi svi ti stripovi zapakirani u plstične vrećice nemogu ih prelistati da se podsjetim. Mislim da ti je u ovon NN1 trobirju, znači trobroj di su krenuli reprintati od broja 0, na 100 stranica objašnjeno koješta.john_constantine wrote:maddjuro, pitanje u vezi Nathan Never gigant. Nešto mi se zakompliciralo...
SpoilerShowSusan, ona ženska koju je Nathan zaveo i iskoristio u Svemirsko pješastvo, poslije su je u budućnosti oživjeli, koliko se sjećam. I tada je bio tamo Nemo. Ali ono što pitam, Susan je postala prvi tehnodroid? Mislim, ona je postala Selena koja se kasnije vratila u prošlost da ubije Nathana? Ili sam krivo zapamtio?
Što se tilče povratka u prošlost, mislim da su bila poslana 2 ili 3 normalna tehnodroida, ali je prije njih 2 ili 3 godine ranije stigao neki znanstvnik iz te iste budućnosti,koji je znao da ce ti tehnodroidi doc, pa se kolko tolko pripremio , i unajmio je nathana da ga čuva (on nathana i nathan njega). Mislim da je bilo još nesto putovanja kroz vrijeme, ali se nesjećam detalja,