Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
-
maddjuro
u najbolju ruku prosječam broj; ništa specijalno
ovaj mi se broj dopao; interesantna priča i dobar završetak
I may be an idiot, but i am no fool.
-
maddjuro
Pitanje u svezi marvel zombia; treba li prije čitanja ovog serijala pročitat "ultimate fantastic four" ili se može odmah početi s marvel zombijima.PItam jer , sudeć po wikioediji, taj "serijal" počinje tim Ultimate F4 serijalom
-
Michel
Nađoh jedan komentar
marvel zombies vs army of darkness issues #0,#1,#2
marvel zombies - dead days
marvel zombies vs army of darkness #3, #4, #5
ultimate fantastic four #21 #22 #23
marvel zombies volume 1
ultimate fantastic four #30 #31 #32
marvel zombies volume 2
marvel zombes the return
marvel zombies volume 3
marvel zombies volume 4
deadpool - merc with a mouth (tie-in)
marvel zombies volume 5
marvel zombies supreme
NOTE- from 'vs army of darkness' to 'return' is one straight story
MZ volume 3 and 4 are on a seperate timeline (merc with a mouth ties into this story)
MZ volume 5 and supreme are seperate to the main story and involve different causes of the zombie virus compared to the the other marvel zombies books
hope this helps
Imaš i ovdje
http://www.freakcomics.com/marvel-zombi ... ing-order/
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
maddjuro
interesantna ideja, ali nekako previše brzo se odvijala; ali sve u svemu ok nastavak
-
skitkid
božić je bio dobar!
</3
-
john_constantine
vidim, 7 broj Rat - mana poskupio s 25 na 30 kn. A ja se pitam zar zbilja ima netko tko kupuje to uopće? Krivo mi je što sam potrošio 125 kn na 5 brojeva. Ono, ima dobrih fora, ali ono... fakat je preloš humor i još se ponavlja. Ono, blesave fore tipa kao da miševi sviraju rock u tunelu i ono, radnik prođe kraj benda miševa koji sviraju rock. Ili da mu pazuh ima takav miris da bi i slona ubio na najvišem neboderu i onda crkne slon kraj njega... Možda tek radi referenci, ali i to je možda jedan od lošijih dijelova. Ne, nisam primijetio nekakvu vrijednost u tom stripu.
Michel puši karu.
-
copycat
The Walking Dead #105 taman danas završavam
super su mi bili svi od 100 - 105 jako jednostavni i zanimljivi
-
maddjuro
Y the last man- strio s interesantnom premisom; iako ne orginalnom. Radnja je ok i mogu si predočiti da bi se tako nesto desilo i u ovome našem univerzumu, da izbije tako neka "epidemija". Neke se grupe neprijatelja malo pretjerano napadne, ali vecina je dobro razrađena. Isto me cudi da su izraelce prikazali u ne bas najboljem svjetlu; sto se rjetko viđa u stripovima. Ono sto moram kritizirati je to sto se nezna točno što je uzrokovalo tu epidemiju; a mogli su malo i redcirati lezbijstvo; ali sve u svemu strip koji se isplati pročitati; pošto nije predug, a interesantan.
-
john_constantine
konačno izašao nastavak bilježnice smrti, ali definitivno zadnja manga koju kupujem od algoritma. Sutra idem u kupovinu i ako je ne budu imali, ima da im jebem sve po spisku.

Michel puši karu.
-
Ryuji Takayama
zadnje sam čitao serijal "Ring" mange, evo fotka iz moje vlastite skromne kolekcije
je li možda tko odavde čitao?

"While viewing the extinction of the human race from the top of a hill, I would dig a hole in the earth and ejaculate into it over and over" - Ryuji Takayama in "Ring" by Koji Suzuki
-
HorrorHR
- Site Admin
čitao ja The Ring i Spiral, ali dosta davno, vidiš dobro si me sjetio, kada sam se selio sam "pobacao" sve te mange u jednu kutiju, trebao bi to naći...
-
Ryuji Takayama
HorrorHR wrote:čitao ja The Ring i Spiral, ali dosta davno, vidiš dobro si me sjetio, kada sam se selio sam "pobacao" sve te mange u jednu kutiju, trebao bi to naći...
čitao si baš mange, ne možda istoimene romane Kojija Suzukija?

ako je tako, mogu li znati gdje si i kada nabavio te dvije mange?

ja sam svoje naručio nedavno s eBaya, starci su mi dali novac i to mi je bio dar za Božić
anyway, kakva ti je priča Ringa i Spirale?

"While viewing the extinction of the human race from the top of a hill, I would dig a hole in the earth and ejaculate into it over and over" - Ryuji Takayama in "Ring" by Koji Suzuki
-
maddjuro
HorrorHR wrote:čitao ja The Ring i Spiral, ali dosta davno, vidiš dobro si me sjetio, kada sam se selio sam "pobacao" sve te mange u jednu kutiju, trebao bi to naći...
da ti te mange ne čame u nekoj mračnoj kutiji, doniraj ih meni, budem ih stavio u svoju kolekciju di ce im moje mange pravit društvo
-
Ryuji Takayama
maddjuro wrote:HorrorHR wrote:čitao ja The Ring i Spiral, ali dosta davno, vidiš dobro si me sjetio, kada sam se selio sam "pobacao" sve te mange u jednu kutiju, trebao bi to naći...
da ti te mange ne čame u nekoj mračnoj kutiji, doniraj ih meni, budem ih stavio u svoju kolekciju di ce im moje mange pravit društvo
legendo

koje još sve mange imaš ako smijem znati?
a ti, HorrorHR, reci mi molim te jel autor tvog "Spirala" Misao Inagaki ili Sakura Mizuki?