Koji ste strip zadnji čitali?

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
Post Reply
maddjuro

Re: Koji ste strip zadnji čitali?

Post by maddjuro » 14 Nov 2012, 01:56

Image

u najbolju ruku prosječam broj; ništa specijalno

Image

ovaj mi se broj dopao; interesantna priča i dobar završetak
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Nov 2012, 05:30

Pitanje u svezi marvel zombia; treba li prije čitanja ovog serijala pročitat "ultimate fantastic four" ili se može odmah početi s marvel zombijima.PItam jer , sudeć po wikioediji, taj "serijal" počinje tim Ultimate F4 serijalom

Michel

Post by Michel » 05 Dec 2012, 02:46

Nađoh jedan komentar
SpoilerShow
marvel zombies vs army of darkness issues #0,#1,#2

marvel zombies - dead days

marvel zombies vs army of darkness #3, #4, #5

ultimate fantastic four #21 #22 #23

marvel zombies volume 1

ultimate fantastic four #30 #31 #32

marvel zombies volume 2

marvel zombes the return

marvel zombies volume 3

marvel zombies volume 4

deadpool - merc with a mouth (tie-in)

marvel zombies volume 5

marvel zombies supreme

NOTE- from 'vs army of darkness' to 'return' is one straight story

MZ volume 3 and 4 are on a seperate timeline (merc with a mouth ties into this story)

MZ volume 5 and supreme are seperate to the main story and involve different causes of the zombie virus compared to the the other marvel zombies books

hope this helps
Imaš i ovdje http://www.freakcomics.com/marvel-zombi ... ing-order/
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Dec 2012, 20:59

Image

interesantna ideja, ali nekako previše brzo se odvijala; ali sve u svemu ok nastavak

skitkid

Post by skitkid » 26 Dec 2012, 09:30

božić je bio dobar!

Image

</3

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 06 Jan 2013, 11:51

Zagor klasik 27: Tajanstvene vode
Revenge solves everything

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jan 2013, 23:09

vidim, 7 broj Rat - mana poskupio s 25 na 30 kn. A ja se pitam zar zbilja ima netko tko kupuje to uopće? Krivo mi je što sam potrošio 125 kn na 5 brojeva. Ono, ima dobrih fora, ali ono... fakat je preloš humor i još se ponavlja. Ono, blesave fore tipa kao da miševi sviraju rock u tunelu i ono, radnik prođe kraj benda miševa koji sviraju rock. Ili da mu pazuh ima takav miris da bi i slona ubio na najvišem neboderu i onda crkne slon kraj njega... Možda tek radi referenci, ali i to je možda jedan od lošijih dijelova. Ne, nisam primijetio nekakvu vrijednost u tom stripu.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 29 Jan 2013, 21:34

The Walking Dead #105 taman danas završavam :beevil:
super su mi bili svi od 100 - 105 jako jednostavni i zanimljivi

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Feb 2013, 01:42

Y the last man- strio s interesantnom premisom; iako ne orginalnom. Radnja je ok i mogu si predočiti da bi se tako nesto desilo i u ovome našem univerzumu, da izbije tako neka "epidemija". Neke se grupe neprijatelja malo pretjerano napadne, ali vecina je dobro razrađena. Isto me cudi da su izraelce prikazali u ne bas najboljem svjetlu; sto se rjetko viđa u stripovima. Ono sto moram kritizirati je to sto se nezna točno što je uzrokovalo tu epidemiju; a mogli su malo i redcirati lezbijstvo; ali sve u svemu strip koji se isplati pročitati; pošto nije predug, a interesantan.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Feb 2013, 18:44

konačno izašao nastavak bilježnice smrti, ali definitivno zadnja manga koju kupujem od algoritma. Sutra idem u kupovinu i ako je ne budu imali, ima da im jebem sve po spisku. :skrujufakju:
Michel puši karu.

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 04 Mar 2013, 20:58

zadnje sam čitao serijal "Ring" mange, evo fotka iz moje vlastite skromne kolekcije :D

Image

je li možda tko odavde čitao? :D
"While viewing the extinction of the human race from the top of a hill, I would dig a hole in the earth and ejaculate into it over and over" - Ryuji Takayama in "Ring" by Koji Suzuki

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 05 Mar 2013, 11:48

čitao ja The Ring i Spiral, ali dosta davno, vidiš dobro si me sjetio, kada sam se selio sam "pobacao" sve te mange u jednu kutiju, trebao bi to naći...

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 05 Mar 2013, 16:44

HorrorHR wrote:čitao ja The Ring i Spiral, ali dosta davno, vidiš dobro si me sjetio, kada sam se selio sam "pobacao" sve te mange u jednu kutiju, trebao bi to naći...
čitao si baš mange, ne možda istoimene romane Kojija Suzukija? :o :D ako je tako, mogu li znati gdje si i kada nabavio te dvije mange? :D ja sam svoje naručio nedavno s eBaya, starci su mi dali novac i to mi je bio dar za Božić :zubifale:

anyway, kakva ti je priča Ringa i Spirale? :D 8)
"While viewing the extinction of the human race from the top of a hill, I would dig a hole in the earth and ejaculate into it over and over" - Ryuji Takayama in "Ring" by Koji Suzuki

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Mar 2013, 19:44

HorrorHR wrote:čitao ja The Ring i Spiral, ali dosta davno, vidiš dobro si me sjetio, kada sam se selio sam "pobacao" sve te mange u jednu kutiju, trebao bi to naći...
da ti te mange ne čame u nekoj mračnoj kutiji, doniraj ih meni, budem ih stavio u svoju kolekciju di ce im moje mange pravit društvo

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 05 Mar 2013, 20:58

maddjuro wrote:
da ti te mange ne čame u nekoj mračnoj kutiji, doniraj ih meni, budem ih stavio u svoju kolekciju di ce im moje mange pravit društvo
legendo :zubifale: :prayer: koje još sve mange imaš ako smijem znati? :D

a ti, HorrorHR, reci mi molim te jel autor tvog "Spirala" Misao Inagaki ili Sakura Mizuki? ;)

Post Reply