Prvo i osnovno, ovo je odlican izbor za halloween bez daljnjeg!
Koji ste horror zadnji gledali?
- xEdgex
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Satan's Little Helper (2004)
Ima tu svega; zanimljiva i orginalna ideja, crni humor, jako jezive scene i kostimi. Naravno ima i smor dijelova i ociglednih rupa koje su prouzrokovane niskim budjetom ali sve u svemu - preporuka. 
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
-
olio
VHS
nije loše, neki segmenti su stvarno odlični, ali ima i onih koji nisu baš nešto.
Ali na kraju zabavno.
6,8/10
nije loše, neki segmenti su stvarno odlični, ali ima i onih koji nisu baš nešto.
Ali na kraju zabavno.
6,8/10
-
jeba
Willard (2003) - zaobilazio sam ga neko vrijeme, ali na kraju i nije bilo tako loše za pogledat. Glover je opako odradio svoj dio posla.
- john_constantine
Cockneys vs Zombies (2012) - kratka, ali zabavna akcijska horor komedija s dosta otkačenih crnohumornih scena, referenci i puno akcije uz solidnu završnicu. Ništa posebno, s većinom sto puta viđenih fora, ali zabavan film za jedno poslijepodne. 3/5
Michel puši karu.
- Michel
Nisam znao, odlično. Gledao sam sve osim četvrtog i petog nastavka tako da će se i ti dijelovi ponoviti.john_constantine wrote:Michel: halloween 3 zapravo spada u serijal, kasnije su povezali neke stvari poslije petice ili šestice...
SpoilerShowDruidi i njihova sekta...
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
jeba
The Sentinel (1977) - very nice, Burgess Meredith je imao jebenu ulogu... i inače mi je drag, ali ovo je bilo stvarno do jaja
- popayy
Unazad dva tri dana pogledao:
Cockneys vs Zombies ( 2012 )
Rec 3 Genesis ( 2012 )
Barricade ( 2012 )
New Nightmare (1994) - konačno kako treba nakon jedno 15 godina.
Uglavnom zadovoljan pogledanim. Freddyem baš i ne.
Cockneys vs Zombies ( 2012 )
Rec 3 Genesis ( 2012 )
Barricade ( 2012 )
New Nightmare (1994) - konačno kako treba nakon jedno 15 godina.
Uglavnom zadovoljan pogledanim. Freddyem baš i ne.
- xEdgex
Inbred (2011)
Joj kako je ovo grozno
Joj kako je ovo grozno
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- Decadentor
bas sam polago nade u taj film cim sam vidio famoznu poke scenu u traileru, da bi mi na kraju bilo zao sto sam ga pogledoxEdgex wrote:Inbred (2011)
Joj kako je ovo grozno

- xEdgex
da da, i ja sam jedva cekao ovo radi trailera i onda pafff.Decadentor wrote:bas sam polago nade u taj film cim sam vidio famoznu poke scenu u traileru, da bi mi na kraju bilo zao sto sam ga pogledoxEdgex wrote:Inbred (2011)
Joj kako je ovo grozno
Nadam se da me makar " Sinister " nece iznevjeriti
- john_constantine
Grabbers (2012) - zabavna horor komedija o pipkolikim svemircima koji se hrane krvlju, a alkohol im je najveći otrov. Dobra glumačka ekipa, simpatičan humor, odlično napravljena stvorenja i dosta akcije. Vrlo zabavno i puno bolje od tipičnih američkih horor komedija. 4/5
Michel puši karu.
- Decadentor
op op op opan izaslo??john_constantine wrote:Grabbers (2012) - zabavna horor komedija o pipkolikim svemircima koji se hrane krvlju, a alkohol im je najveći otrov. Dobra glumačka ekipa, simpatičan humor, odlično napravljena stvorenja i dosta akcije. Vrlo zabavno i puno bolje od tipičnih američkih horor komedija. 4/5

- john_constantine
da, imaš dvd screener. Na kompu baš nije najbolja slika, na televizoru je dobra kvaliteta + zvuk. Jedino ako hoćeš čekati bolju verziju.Decadentor wrote:op op op opan izaslo??john_constantine wrote:Grabbers (2012) - zabavna horor komedija o pipkolikim svemircima koji se hrane krvlju, a alkohol im je najveći otrov. Dobra glumačka ekipa, simpatičan humor, odlično napravljena stvorenja i dosta akcije. Vrlo zabavno i puno bolje od tipičnih američkih horor komedija. 4/5![]()
Michel puši karu.
- Decadentor
ipak cekam, ovako se samo zivciram dok gledamjohn_constantine wrote:da, imaš dvd screener. Na kompu baš nije najbolja slika, na televizoru je dobra kvaliteta + zvuk. Jedino ako hoćeš čekati bolju verziju.Decadentor wrote:op op op opan izaslo??john_constantine wrote:Grabbers (2012) - zabavna horor komedija o pipkolikim svemircima koji se hrane krvlju, a alkohol im je najveći otrov. Dobra glumačka ekipa, simpatičan humor, odlično napravljena stvorenja i dosta akcije. Vrlo zabavno i puno bolje od tipičnih američkih horor komedija. 4/5![]()

- Sammy
House on Haunted Hill (1959) – zanimljivo djelo, Price je genijalan, čak ima i dobre cimove, ali samo da je duži malo. – 8/10
Creepshow (1982) – očekivao sam puno više, neke priče su prejednostavne, u globalu nisam zadovoljan. – 5/10
From Dusk Till Dawn (1996) – prelud film pun svega, Clooney je takav badass da nisam mogao vjerovat, puno scena za pamćenje, odličan. – 9/10
Prince of Darkness (1987) – razočarenje, spor je ko muka Isusova, ništa se konkretno ne događa, a i to što se događa je poprilično nezanimljivo. – 4/10
Hatchet (2006) – solidan, veliki plus mu je što je noviji slasher, dobra ubojstva i trganja, ali naravno, likovi su katastrofa.– 7/10
Creepshow (1982) – očekivao sam puno više, neke priče su prejednostavne, u globalu nisam zadovoljan. – 5/10
From Dusk Till Dawn (1996) – prelud film pun svega, Clooney je takav badass da nisam mogao vjerovat, puno scena za pamćenje, odličan. – 9/10
Prince of Darkness (1987) – razočarenje, spor je ko muka Isusova, ništa se konkretno ne događa, a i to što se događa je poprilično nezanimljivo. – 4/10
Hatchet (2006) – solidan, veliki plus mu je što je noviji slasher, dobra ubojstva i trganja, ali naravno, likovi su katastrofa.– 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.