Prvo i osnovno, ovo je odlican izbor za halloween bez daljnjeg!

Nisam znao, odlično. Gledao sam sve osim četvrtog i petog nastavka tako da će se i ti dijelovi ponoviti.john_constantine wrote:Michel: halloween 3 zapravo spada u serijal, kasnije su povezali neke stvari poslije petice ili šestice...
SpoilerShowDruidi i njihova sekta...
bas sam polago nade u taj film cim sam vidio famoznu poke scenu u traileru, da bi mi na kraju bilo zao sto sam ga pogledoxEdgex wrote:Inbred (2011)
Joj kako je ovo grozno
da da, i ja sam jedva cekao ovo radi trailera i onda pafff.Decadentor wrote:bas sam polago nade u taj film cim sam vidio famoznu poke scenu u traileru, da bi mi na kraju bilo zao sto sam ga pogledoxEdgex wrote:Inbred (2011)
Joj kako je ovo grozno
op op op opan izaslo??john_constantine wrote:Grabbers (2012) - zabavna horor komedija o pipkolikim svemircima koji se hrane krvlju, a alkohol im je najveći otrov. Dobra glumačka ekipa, simpatičan humor, odlično napravljena stvorenja i dosta akcije. Vrlo zabavno i puno bolje od tipičnih američkih horor komedija. 4/5
da, imaš dvd screener. Na kompu baš nije najbolja slika, na televizoru je dobra kvaliteta + zvuk. Jedino ako hoćeš čekati bolju verziju.Decadentor wrote:op op op opan izaslo??john_constantine wrote:Grabbers (2012) - zabavna horor komedija o pipkolikim svemircima koji se hrane krvlju, a alkohol im je najveći otrov. Dobra glumačka ekipa, simpatičan humor, odlično napravljena stvorenja i dosta akcije. Vrlo zabavno i puno bolje od tipičnih američkih horor komedija. 4/5![]()
ipak cekam, ovako se samo zivciram dok gledamjohn_constantine wrote:da, imaš dvd screener. Na kompu baš nije najbolja slika, na televizoru je dobra kvaliteta + zvuk. Jedino ako hoćeš čekati bolju verziju.Decadentor wrote:op op op opan izaslo??john_constantine wrote:Grabbers (2012) - zabavna horor komedija o pipkolikim svemircima koji se hrane krvlju, a alkohol im je najveći otrov. Dobra glumačka ekipa, simpatičan humor, odlično napravljena stvorenja i dosta akcije. Vrlo zabavno i puno bolje od tipičnih američkih horor komedija. 4/5![]()