8=======-o/8==========o (7.5/10)
Pierrot le fou (1965) - Belmondo, Anna Karina i Godard. Čudan, ali dobar film. Nešto kao bonnie i clyde, ali na francuski način. Isto ima WTF?!?! scena. Ipak sam više očekivao. Al jedno je sigruno. Francuskinje su najljepše žene na svijetu. Ne samo zbog Karine i ne samo zbog filmova u kojima sam vidio kako su ženstvene, prirodne, lijepe već i radi svih dokumentaraca o francuskoj. Ne znam, ako bih birao, odmah bih uzeo francuskinju. Najprirodnije žene na svijetu prema mojem istraživanju

8=======o/8==========o (7/10)
Little Dieter Needs to Fly (1998) - opet Herzog i njegovi dokumentarci. Po tom čovjeku je i snimljen film, Rescue Down sa Baleom. Radi se o čovjeku koji se borio u vijetnamu, letio pa je bio zarobljen i na kraju spašen. Zanimljiv dokuemntarac gdje vidimo kako je sve to utjecalo na njega, a bome je. Kakve sad taj tip ima navike. Samo malo primjer. Mora uvijek otvoriti i zatvoriti vrata dvaput-triput zato što mu to predstavlja kao neku vrste slobode.
8========o/8==========o (8/10)
Margin Call (2011) - filmčina!!!

8========-o/8==========o (8.5/10)
Danas zaboraavio na Chaplina i Moderna Vremena pa sam skinuo. Sutra se gleda. Sorry, Chaplin