Horror punk/rock
Prije par dana izbacili novi album aaaaaaa ne opet

Sammy wrote:isuse ne, još uvijek se ponekad probudim usred noći i počnem trest pokraj kreveta zbog slušanja onog zadnjeg

Kod nekih glazbenika, ali one koje slušam, skinem cijelu diskografiju. Berry, Presley, Orbison, Floydovce, CCR, Cohen. I da me sad pitaš kakav ti je bio taj i taj album, ne bih znao. Ponekad me i zbog toga i sramWheel Smith wrote:Michel wrote:Jesam ja jedini koji ne sluša albume?
Recimo, skinem najbolje pjesme od Younga i slušam. Ne skinem album po album pa slušam koji je bolji. Vidim da to svi rade. Ne samo ovdje, svugdje. Svi znaju koji su najbolji albumi tom i tom glazbeniku. Ja skinem sve komplet i slušam.
voliš samo best off nekog izvođaca?
Ne kužim čega te ima biti sram.. znanje pjesama i jest alfa i omega.Michel wrote:Kod nekih glazbenika, ali one koje slušam, skinem cijelu diskografiju. Berry, Presley, Orbison, Floydovce, CCR, Cohen. I da me sad pitaš kakav ti je bio taj i taj album, ne bih znao. Ponekad me i zbog toga i sramWheel Smith wrote:Michel wrote:Jesam ja jedini koji ne sluša albume?
Recimo, skinem najbolje pjesme od Younga i slušam. Ne skinem album po album pa slušam koji je bolji. Vidim da to svi rade. Ne samo ovdje, svugdje. Svi znaju koji su najbolji albumi tom i tom glazbeniku. Ja skinem sve komplet i slušam.
voliš samo best off nekog izvođaca?jer svi ocjenjuju albume i slušaju po albumima. Mislim, fan sam svih ovih nabrojanih, ali slušam pjesmu po pjesmu. Al da, sram me je što nemam pojma niti jedan album. Znam kad pročitam pa mi ostane u glavi od nekih.
jes.Asfodel wrote: Osobno ako zapamtim koji je baš najbolji album nekog izvođača onda je to zato što se uočljivo ističe svojom superiornošću nad drugim albumima (ili nekom drugom posebnošću, mijenjanjem žanra, vokala). Ne znam za svakog nabrojati sve, mozak treba okupirati bitnijim stvarima od onih koje možeš saznati na internetu nakon dva klika mišem.
Si s nekim pričala o meni ???elrania wrote: meni je tlaka čut ove koji rade nauku iz imenovanja albuma, pjesama, ko je kog mijenjao u bendu...