Koji album trenutačno slušate?

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Decadentor

Re: Koji album trenutačno slušate?

Post by Decadentor » 11 Oct 2012, 16:13

Wednesday 13 - Fang Bang

Image

Horror punk/rock

Prije par dana izbacili novi album aaaaaaa ne opet :facepalm: :lol: :lol:
Image

Sammy

Post by Sammy » 11 Oct 2012, 16:27

isuse ne, još uvijek se ponekad probudim usred noći i počnem trest pokraj kreveta zbog slušanja onog zadnjeg :shock:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Oct 2012, 16:29

Sammy wrote:isuse ne, još uvijek se ponekad probudim usred noći i počnem trest pokraj kreveta zbog slušanja onog zadnjeg :shock:
:lol: :lol: ajd ako ikad skupis hrabrosti poslusaj brand new "spook and destroy" pa mi javi koliko je dobar, mora da je pravi HORROR :lol:
Image

Sammy

Post by Sammy » 11 Oct 2012, 16:33

hvala bogu zasad je to samo EP :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Oct 2012, 12:59

Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas (1994)
Image

ČRU BLEK FAKIN METL -l- RAAAAAAAAAAAAAWRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 12 Oct 2012, 14:00

Image

Michel

Post by Michel » 13 Oct 2012, 05:06

Wheel Smith wrote:
Michel wrote:Jesam ja jedini koji ne sluša albume?

Recimo, skinem najbolje pjesme od Younga i slušam. Ne skinem album po album pa slušam koji je bolji. Vidim da to svi rade. Ne samo ovdje, svugdje. Svi znaju koji su najbolji albumi tom i tom glazbeniku. Ja skinem sve komplet i slušam.

voliš samo best off nekog izvođaca?
Kod nekih glazbenika, ali one koje slušam, skinem cijelu diskografiju. Berry, Presley, Orbison, Floydovce, CCR, Cohen. I da me sad pitaš kakav ti je bio taj i taj album, ne bih znao. Ponekad me i zbog toga i sram :facepalm: jer svi ocjenjuju albume i slušaju po albumima. Mislim, fan sam svih ovih nabrojanih, ali slušam pjesmu po pjesmu. Al da, sram me je što nemam pojma niti jedan album. Znam kad pročitam pa mi ostane u glavi od nekih.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Oct 2012, 13:24

Michel wrote:
Wheel Smith wrote:
Michel wrote:Jesam ja jedini koji ne sluša albume?

Recimo, skinem najbolje pjesme od Younga i slušam. Ne skinem album po album pa slušam koji je bolji. Vidim da to svi rade. Ne samo ovdje, svugdje. Svi znaju koji su najbolji albumi tom i tom glazbeniku. Ja skinem sve komplet i slušam.

voliš samo best off nekog izvođaca?
Kod nekih glazbenika, ali one koje slušam, skinem cijelu diskografiju. Berry, Presley, Orbison, Floydovce, CCR, Cohen. I da me sad pitaš kakav ti je bio taj i taj album, ne bih znao. Ponekad me i zbog toga i sram :facepalm: jer svi ocjenjuju albume i slušaju po albumima. Mislim, fan sam svih ovih nabrojanih, ali slušam pjesmu po pjesmu. Al da, sram me je što nemam pojma niti jedan album. Znam kad pročitam pa mi ostane u glavi od nekih.
Ne kužim čega te ima biti sram.. znanje pjesama i jest alfa i omega.
Osobno ako zapamtim koji je baš najbolji album nekog izvođača onda je to zato što se uočljivo ističe svojom superiornošću nad drugim albumima (ili nekom drugom posebnošću, mijenjanjem žanra, vokala). Ne znam za svakog nabrojati sve, mozak treba okupirati bitnijim stvarima od onih koje možeš saznati na internetu nakon dva klika mišem.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 14 Oct 2012, 14:01

Asfodel wrote: Osobno ako zapamtim koji je baš najbolji album nekog izvođača onda je to zato što se uočljivo ističe svojom superiornošću nad drugim albumima (ili nekom drugom posebnošću, mijenjanjem žanra, vokala). Ne znam za svakog nabrojati sve, mozak treba okupirati bitnijim stvarima od onih koje možeš saznati na internetu nakon dva klika mišem.
jes.
ja bih mogla 20x preslušati neki album i svejedno ne bih bila sigurna kak se točno zove. ko da je bitno.
meni je tlaka čut ove koji rade nauku iz imenovanja albuma, pjesama, ko je kog mijenjao u bendu...

popayy

Post by popayy » 14 Oct 2012, 14:58

elrania wrote: meni je tlaka čut ove koji rade nauku iz imenovanja albuma, pjesama, ko je kog mijenjao u bendu...
Si s nekim pričala o meni ???

elrania

Post by elrania » 14 Oct 2012, 15:49

da, pa naravno. imam te na piku već neko vrijeme. kaj ćemo sad?
SpoilerShow
no, budimo ozbiljni, nije baš da pratim tvoje aktivnosti da bih znala što o čem pričaš ... :?
da ti objasnim... referiram se na mnogo trenutaka u RL kad bi se ekipa uvukla u nikad gotove spomenute razgovore koji su meni uvijek bili nezanimljivi i strani. nije mi bila neka uživancija tak provoditi vrijeme na pivama i sl. uglavnom su to tad bili neki indie projekti kojima ni ime nisam čula. normalno da je druga stvar kad se krene o nečemu što volim poslušati, al ni to izučavati mi ne znači puno.

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Oct 2012, 01:30

Image

New age, razliciti izvodjaci jel
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Oct 2012, 01:30

Image

New age, razliciti izvodjaci jel
Image