Breaking Bad

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
boyko

Re: Breaking Bad

Post by boyko » 22 Aug 2012, 15:11

Michel wrote:
Scarface wrote:6. epizoda 5. sezone me uvjerila u ono šta sam dugo smatra takvim -
SpoilerShow
Walt je bija Heisenberg prije samog pilota serije. Serija ne prikazuje njegovu transformaciju, već polagano oslobađanje tog demona iz njega. Grey Matter je samo vrh ledenog brijega, on je očito osoba koja je bila cili život smatrana dobricom i koja se uvik povlačila pred napadima svake vrste, šta je u njemu polako gradilo Heisenberga. I taj Heisenberg je sad izgrađen i sposoban činit užasne stvari. Walt više nije dobar, i nije ga briga. Fanovi nagađaju da će serija završit njegovom smrću. Po meni, nije ni bitno, on je već odavno mrtav i nema ništa za izgubit, osim svog Carstva.
Pa meni je to prava transformacija
SpoilerShow
shvaćam što želiš reći, ali zar nismo svi takvi? Barem većina. Dosta nas potiskuje neke svari i onda odjednom planemo. Svi mi imamo nešto - nazovimo to tako u sebi. I samo se trebamo transformirati u to. Tako i Walt. On je imao to ZLO u sebi i ovi koji rade na seriji su nam odlično prikazali to oslobađanje. Polagani postupak, postepeno kroz sve ove sezone.
Wendigo, još ima samo dva nastavka ove godine i onda osam iduće :facepalm: znači, čekati ćemo godinu dana za tu drugu polovicu 5. sezone. Zato očekujem neki opak twist na kraju 8. epizode.
a damn. opet čekat zauvijek :?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

hitman_4

Post by hitman_4 » 23 Aug 2012, 00:44

odgledao zadnju epku 4. sezone.šta reći,osim da je serija genijalna.finale je vrh vrhova.face off :prayer:
SpoilerShow
jadan jessie,uvijek bude dio nečije igre,a da to ni ne zna :( joo broo :zubifale: kako to da se dio(djedica u kolicima)nalazio u SAD-u,kad bi u mehiku imao kraljevski tretman??ipak je bio neka faca u kartelu.ne mogu vjerovati da je hank nasjeo na priču s kockanjem,iako se ponekad čini da namjerno podjebava waltera.

10/10
Image

Image

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 28 Aug 2012, 00:37

odlična 7. epizoda :prayer:
SpoilerShow
žao mi je mike-a :(
Image

Image

Image

Scarface

Post by Scarface » 28 Aug 2012, 01:51

SpoilerShow
Mike mi nikad nije bija drag, tako da mi ga baš i nije žaj, al Walt samo tone i tone, baš me zanima cliff u 8.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

hitman_4

Post by hitman_4 » 28 Aug 2012, 10:21

SpoilerShow
meni je on bio baš zanimljiv lik.ona scena,kad DEA uhvati odvjetnika sa lovom u banci mi je legendarna :D
Image

Image

Image

elrania

Post by elrania » 29 Aug 2012, 21:51

počela sam danas s prvom sezonom. trenutačno je odgledana samo 1. epizoda, no krećem odmah dalje.
ovo što sam vidjela mi je super i ak kasnije bude još bolje - odlično!

nadam se da će me ovaj put zaobić "dexter efekt" da mi počinje bit sve gore i gore.

callac

Post by callac » 29 Aug 2012, 22:51

elrania wrote:počela sam danas s prvom sezonom. trenutačno je odgledana samo 1. epizoda, no krećem odmah dalje.
ovo što sam vidjela mi je super i ak kasnije bude još bolje - odlično!

nadam se da će me ovaj put zaobić "dexter efekt" da mi počinje bit sve gore i gore.
možeš biti uvjerena da će te zaobići! ovo je jedna od serija koja doslovno svakom epizodom kulminira i misliš da ne može bolje :D (jao, kako me kopka da počnem gledati novu sezonu, al obećala sam si da neću dok ne dođe drugi dio sezone :toimonster: )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

boyko

Post by boyko » 29 Aug 2012, 23:25

zapel na polovici 5 epke, nikak da krenem dalje :?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

elrania

Post by elrania » 30 Aug 2012, 03:07

pogledana 1. sezona. ne znam gdje sam to uhvatila, no već sam prije negdje vidjela zadnjih 5 minuta zadnje epizode, no ajd, nije se niš bitno spoilalo.

likovi su fantastično okarakterizirani, svi po redu. skyler je tako dobro odrađena da mi se smrači čim je vidim i čim zine koliko mi je odbojna.

i da, zadovoljna sam svime dosad viđenim. jedino nisam zadovoljna time koliko mi je dobar dio svega bio predvidljiv. valjda je šopanje true bloodom i watafakarija uzrokovana vilama, panterama, pizdarijama svih vrsta stvorila potrebu za očekivanjem kaosa s neke više sfere.
plus što su mi rekli da je totalno nepredvidljiva. nadam se da će postati takva barem malo.

i jesse, on mi je skroz ok. drummer&singer :lol: (iz extras)
Last edited by elrania on 30 Aug 2012, 22:53, edited 1 time in total.

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Aug 2012, 09:05

hitman_4 wrote:
SpoilerShow
meni je on bio baš zanimljiv lik.ona scena,kad DEA uhvati odvjetnika sa lovom u banci mi je legendarna :D
Slazem se za mikea, bas je zakon - stari sposoban krokodil s kojim nema zajebancije. :)
I da, ona scena koju si naveo u spoileru je zakon. :mrgreen:

Scarface

Post by Scarface » 03 Sep 2012, 13:15

Savršeno finale. I inače, za one koji žele čekat iduće lito jer je ova sezona napola (callac...), moj je savjet da slobodno možete ovo promatrat ka 5. sezonu jer je konstruirana na način da ima svoju glavnu priču, glavu i rep, i praktički je većina toga razriješena, osim glavnog cliffhangera. Za mene je ovo 5. sezona, iduće lito ide 6.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 03 Sep 2012, 16:31

Scarface wrote:Savršeno finale. I inače, za one koji žele čekat iduće lito jer je ova sezona napola (callac...), moj je savjet da slobodno možete ovo promatrat ka 5. sezonu jer je konstruirana na način da ima svoju glavnu priču, glavu i rep, i praktički je većina toga razriješena, osim glavnog cliffhangera. Za mene je ovo 5. sezona, iduće lito ide 6.
hvala na informaciji, sad imam volju za gledati :supz: :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Sep 2012, 17:24

tko će sad dočekati 6. .... -.-

hitman_4

Post by hitman_4 » 04 Sep 2012, 00:12

omg koja epizoda :prayer: :prayer: nije moglo bolje
SpoilerShow