a damn. opet čekat zauvijekMichel wrote:Pa meni je to prava transformacijaScarface wrote:6. epizoda 5. sezone me uvjerila u ono šta sam dugo smatra takvim -SpoilerShowWalt je bija Heisenberg prije samog pilota serije. Serija ne prikazuje njegovu transformaciju, već polagano oslobađanje tog demona iz njega. Grey Matter je samo vrh ledenog brijega, on je očito osoba koja je bila cili život smatrana dobricom i koja se uvik povlačila pred napadima svake vrste, šta je u njemu polako gradilo Heisenberga. I taj Heisenberg je sad izgrađen i sposoban činit užasne stvari. Walt više nije dobar, i nije ga briga. Fanovi nagađaju da će serija završit njegovom smrću. Po meni, nije ni bitno, on je već odavno mrtav i nema ništa za izgubit, osim svog Carstva.Wendigo, još ima samo dva nastavka ove godine i onda osam idućeSpoilerShowshvaćam što želiš reći, ali zar nismo svi takvi? Barem većina. Dosta nas potiskuje neke svari i onda odjednom planemo. Svi mi imamo nešto - nazovimo to tako u sebi. I samo se trebamo transformirati u to. Tako i Walt. On je imao to ZLO u sebi i ovi koji rade na seriji su nam odlično prikazali to oslobađanje. Polagani postupak, postepeno kroz sve ove sezone.znači, čekati ćemo godinu dana za tu drugu polovicu 5. sezone. Zato očekujem neki opak twist na kraju 8. epizode.
Breaking Bad
- boyko
Re: Breaking Bad
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- hitman_4
odgledao zadnju epku 4. sezone.šta reći,osim da je serija genijalna.finale je vrh vrhova.face off
10/10
SpoilerShow
jadan jessie,uvijek bude dio nečije igre,a da to ni ne zna
joo broo
kako to da se dio(djedica u kolicima)nalazio u SAD-u,kad bi u mehiku imao kraljevski tretman??ipak je bio neka faca u kartelu.ne mogu vjerovati da je hank nasjeo na priču s kockanjem,iako se ponekad čini da namjerno podjebava waltera.
10/10

- hitman_4
- Scarface
SpoilerShow
Mike mi nikad nije bija drag, tako da mi ga baš i nije žaj, al Walt samo tone i tone, baš me zanima cliff u 8.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- hitman_4
SpoilerShow
meni je on bio baš zanimljiv lik.ona scena,kad DEA uhvati odvjetnika sa lovom u banci mi je legendarna 

- elrania
počela sam danas s prvom sezonom. trenutačno je odgledana samo 1. epizoda, no krećem odmah dalje.
ovo što sam vidjela mi je super i ak kasnije bude još bolje - odlično!
nadam se da će me ovaj put zaobić "dexter efekt" da mi počinje bit sve gore i gore.
nadam se da će me ovaj put zaobić "dexter efekt" da mi počinje bit sve gore i gore.
- callac
možeš biti uvjerena da će te zaobići! ovo je jedna od serija koja doslovno svakom epizodom kulminira i misliš da ne može boljeelrania wrote:počela sam danas s prvom sezonom. trenutačno je odgledana samo 1. epizoda, no krećem odmah dalje.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- boyko
zapel na polovici 5 epke, nikak da krenem dalje 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
pogledana 1. sezona. ne znam gdje sam to uhvatila, no već sam prije negdje vidjela zadnjih 5 minuta zadnje epizode, no ajd, nije se niš bitno spoilalo.
likovi su fantastično okarakterizirani, svi po redu. skyler je tako dobro odrađena da mi se smrači čim je vidim i čim zine koliko mi je odbojna.
i da, zadovoljna sam svime dosad viđenim. jedino nisam zadovoljna time koliko mi je dobar dio svega bio predvidljiv. valjda je šopanje true bloodom i watafakarija uzrokovana vilama, panterama, pizdarijama svih vrsta stvorila potrebu za očekivanjem kaosa s neke više sfere.
plus što su mi rekli da je totalno nepredvidljiva. nadam se da će postati takva barem malo.
i jesse, on mi je skroz ok. drummer&singer
(iz extras)
likovi su fantastično okarakterizirani, svi po redu. skyler je tako dobro odrađena da mi se smrači čim je vidim i čim zine koliko mi je odbojna.
i da, zadovoljna sam svime dosad viđenim. jedino nisam zadovoljna time koliko mi je dobar dio svega bio predvidljiv. valjda je šopanje true bloodom i watafakarija uzrokovana vilama, panterama, pizdarijama svih vrsta stvorila potrebu za očekivanjem kaosa s neke više sfere.
plus što su mi rekli da je totalno nepredvidljiva. nadam se da će postati takva barem malo.
i jesse, on mi je skroz ok. drummer&singer
Last edited by elrania on 30 Aug 2012, 22:53, edited 1 time in total.
- Wendigo
Slazem se za mikea, bas je zakon - stari sposoban krokodil s kojim nema zajebancije.hitman_4 wrote:SpoilerShowmeni je on bio baš zanimljiv lik.ona scena,kad DEA uhvati odvjetnika sa lovom u banci mi je legendarna
I da, ona scena koju si naveo u spoileru je zakon.
- Scarface
Savršeno finale. I inače, za one koji žele čekat iduće lito jer je ova sezona napola (callac...), moj je savjet da slobodno možete ovo promatrat ka 5. sezonu jer je konstruirana na način da ima svoju glavnu priču, glavu i rep, i praktički je većina toga razriješena, osim glavnog cliffhangera. Za mene je ovo 5. sezona, iduće lito ide 6.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
hvala na informaciji, sad imam volju za gledatiScarface wrote:Savršeno finale. I inače, za one koji žele čekat iduće lito jer je ova sezona napola (callac...), moj je savjet da slobodno možete ovo promatrat ka 5. sezonu jer je konstruirana na način da ima svoju glavnu priču, glavu i rep, i praktički je većina toga razriješena, osim glavnog cliffhangera. Za mene je ovo 5. sezona, iduće lito ide 6.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
tko će sad dočekati 6. .... -.-
- hitman_4
- hitman_4