The Dark Knight Rises (2012)
- Sammy
Re: Dark Knight Sequel (20??)
dobar, dobar 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
Nema nikakve rasprave o ovom filmu? Ja ga iden sutra gledat, al nisan moga odolit a da ne provjerim CAM, i osobno san preoduševljen krajem i borbama s Bane-om. Savršen način za okončat trilogiju!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
Necu moc spavat do sutra, samo to cu recScarface wrote:Nema nikakve rasprave o ovom filmu? Ja ga iden sutra gledat, al nisan moga odolit a da ne provjerim CAM, i osobno san preoduševljen krajem i borbama s Bane-om. Savršen način za okončat trilogiju!

-
olio
Lik se spusta sa Citya obucen u Batmana
http://www.youtube.com/watch?v=YB3vOGIh ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=YB3vOGIh ... r_embedded
-
Wheel Smith
- ars divina
savršenstvo 
And ooh poor Atlas, world's a beast of a burden
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us
- Decadentor
Odliiiican film, iako mi se kraj mrvicu nije svidio, definitivno jedna od najboljih trilogija ikad (parirat mu moze samo LOTR)
Prvi puta da mi nije bilo zao para u kinu
i prvi puta da su stavili pauzu 
Prvi puta da mi nije bilo zao para u kinu

- Scarface
Nama srećom nije bilo pauze, i to je super, film ionako proleti u trenu. Inače, cili film mi je apsolutno nenadmašan u svakom pogledu, od glumačkog i scenarističkog do vizualnog. Borbe su nevjerojatno, pogotovo prva između Batmana i Bane-a. Kraj mi je još i najbolji dio, definitivno najbolji način da bi se trilogija zaokružila ka cjelina. Svaki drugi ishod bija bi pretjeran i nepotreban. A Bane je nešto najjezivije šta san vidija na ekranu dugo vrimena. Joker je bija prelud, al mi je Bane čak i strašniji zbog tog faktora fizičke snage koji Jokeru fali. Bane jednostavno ulijeva strah u kosti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
Scarface wrote:Nama srećom nije bilo pauze, i to je super, film ionako proleti u trenu. Inače, cili film mi je apsolutno nenadmašan u svakom pogledu, od glumačkog i scenarističkog do vizualnog. Borbe su nevjerojatno, pogotovo prva između Batmana i Bane-a. Kraj mi je još i najbolji dio, definitivno najbolji način da bi se trilogija zaokružila ka cjelina. Svaki drugi ishod bija bi pretjeran i nepotreban. A Bane je nešto najjezivije šta san vidija na ekranu dugo vrimena. Joker je bija prelud, al mi je Bane čak i strašniji zbog tog faktora fizičke snage koji Jokeru fali. Bane jednostavno ulijeva strah u kosti.
SpoilerShow
+Bane je imao "vecu misiju" i gotovo "unistio" batmana prije nego su se sreli, te ga lisio dobrog djela tehnologije i isao njegovim oruzjem protiv njega, da bi ga potom unistio fizicki pa psihicki
I da u vezi kraja me samo bedira Robin (to mi je nepotrebno, ali ajde ipak sako moze bit heroj) I nisam mogao ne zamjetit jebeu gresku (ako se nevaram) znaci ulete likovi usred bijela dana na wall street i pokrenu program od 8 min, dok je odbrojavanje zavrsilo vec je bila crna noc
I da u vezi kraja me samo bedira Robin (to mi je nepotrebno, ali ajde ipak sako moze bit heroj) I nisam mogao ne zamjetit jebeu gresku (ako se nevaram) znaci ulete likovi usred bijela dana na wall street i pokrenu program od 8 min, dok je odbrojavanje zavrsilo vec je bila crna noc

-
Wheel Smith
Scarface wrote:Nama srećom nije bilo pauze, i to je super, film ionako proleti u trenu. Inače, cili film mi je apsolutno nenadmašan u svakom pogledu, od glumačkog i scenarističkog do vizualnog. Borbe su nevjerojatno, pogotovo prva između Batmana i Bane-a. Kraj mi je još i najbolji dio, definitivno najbolji način da bi se trilogija zaokružila ka cjelina. Svaki drugi ishod bija bi pretjeran i nepotreban. A Bane je nešto najjezivije šta san vidija na ekranu dugo vrimena. Joker je bija prelud, al mi je Bane čak i strašniji zbog tog faktora fizičke snage koji Jokeru fali. Bane jednostavno ulijeva strah u kosti.
SpoilerShow
nije li krasno kada bane pri kraju pokaže emocije prema thaliji? - čak i zaplače ako sam dobro uočio...
:supz: :supz:
- dragonheart
Film mi je super... Ali ko što rekoh, Nolan can suck my dick with that ending....
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Wendigo
Re: The Dark Knight Rises (2012)
eto, došao je trenutak da navučem pancirku i hrabro izjavim mi je film banana. i to ona trula, crna...
prvih pola sata-40 minuta sam bio skroz uživljen i sve je teklo kak treba, i nakon toga propast svijeta.
jebo nolana i njegovog batmana...
trebao je stati na prvo dijelu koji je super za razliku od dark knighta i ove gluposti.
prvih pola sata-40 minuta sam bio skroz uživljen i sve je teklo kak treba, i nakon toga propast svijeta.
jebo nolana i njegovog batmana...
- Scarface
Meni DK nije lega na prvu, al ovo mi je puno sličnije BB-u nego DK-u. Ne znan, ja san stvarno oduševljen.
- maddjuro
vratih se maloprije sa ovoga filma. Film nije fenomenalan, ali je sasvim solidan; bolji od prvoga, ali gori od drugoga. Ima nešto gluposti; Bane mi je dobro odrađen; ali.A i kostim catwomanice je mogao biti sličnije onome u stripu. Akciej ima, ali nedovoljno za moj ukus. Film se svakako isplati pogledati. Sada se samo nadam da nece rebootati serijal; kao što su naoravili s spidermanom, i zasrat sve.
SpoilerShow
bane bez venoma mi nije najbolje sjeo
I may be an idiot, but i am no fool.
- Scarface
Bit će reboot, već je najavljen.