The Dark Knight Rises (2012)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Sammy

Re: Dark Knight Sequel (20??)

Post by Sammy » 01 May 2012, 22:04

dobar, dobar 8)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Scarface

Post by Scarface » 25 Jul 2012, 20:09

Nema nikakve rasprave o ovom filmu? Ja ga iden sutra gledat, al nisan moga odolit a da ne provjerim CAM, i osobno san preoduševljen krajem i borbama s Bane-om. Savršen način za okončat trilogiju!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Jul 2012, 00:47

Scarface wrote:Nema nikakve rasprave o ovom filmu? Ja ga iden sutra gledat, al nisan moga odolit a da ne provjerim CAM, i osobno san preoduševljen krajem i borbama s Bane-om. Savršen način za okončat trilogiju!
Necu moc spavat do sutra, samo to cu rec :D
Image

olio

Post by olio » 26 Jul 2012, 02:03

Lik se spusta sa Citya obucen u Batmana
http://www.youtube.com/watch?v=YB3vOGIh ... r_embedded

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 26 Jul 2012, 05:11

danas u 21 :supz: :supz: :supz: :supz:
:supz: :supz:

ars divina

Post by ars divina » 26 Jul 2012, 10:10

savršenstvo :prayer:
And ooh poor Atlas, world's a beast of a burden
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Jul 2012, 21:33

Odliiiican film, iako mi se kraj mrvicu nije svidio, definitivno jedna od najboljih trilogija ikad (parirat mu moze samo LOTR) :supz:

Prvi puta da mi nije bilo zao para u kinu :) i prvi puta da su stavili pauzu :(
Image

Scarface

Post by Scarface » 27 Jul 2012, 00:32

Nama srećom nije bilo pauze, i to je super, film ionako proleti u trenu. Inače, cili film mi je apsolutno nenadmašan u svakom pogledu, od glumačkog i scenarističkog do vizualnog. Borbe su nevjerojatno, pogotovo prva između Batmana i Bane-a. Kraj mi je još i najbolji dio, definitivno najbolji način da bi se trilogija zaokružila ka cjelina. Svaki drugi ishod bija bi pretjeran i nepotreban. A Bane je nešto najjezivije šta san vidija na ekranu dugo vrimena. Joker je bija prelud, al mi je Bane čak i strašniji zbog tog faktora fizičke snage koji Jokeru fali. Bane jednostavno ulijeva strah u kosti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Jul 2012, 02:13

Scarface wrote:Nama srećom nije bilo pauze, i to je super, film ionako proleti u trenu. Inače, cili film mi je apsolutno nenadmašan u svakom pogledu, od glumačkog i scenarističkog do vizualnog. Borbe su nevjerojatno, pogotovo prva između Batmana i Bane-a. Kraj mi je još i najbolji dio, definitivno najbolji način da bi se trilogija zaokružila ka cjelina. Svaki drugi ishod bija bi pretjeran i nepotreban. A Bane je nešto najjezivije šta san vidija na ekranu dugo vrimena. Joker je bija prelud, al mi je Bane čak i strašniji zbog tog faktora fizičke snage koji Jokeru fali. Bane jednostavno ulijeva strah u kosti.
SpoilerShow
+Bane je imao "vecu misiju" i gotovo "unistio" batmana prije nego su se sreli, te ga lisio dobrog djela tehnologije i isao njegovim oruzjem protiv njega, da bi ga potom unistio fizicki pa psihicki :supz:

I da u vezi kraja me samo bedira Robin (to mi je nepotrebno, ali ajde ipak sako moze bit heroj) I nisam mogao ne zamjetit jebeu gresku (ako se nevaram) znaci ulete likovi usred bijela dana na wall street i pokrenu program od 8 min, dok je odbrojavanje zavrsilo vec je bila crna noc
Image

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 27 Jul 2012, 03:08

Scarface wrote:Nama srećom nije bilo pauze, i to je super, film ionako proleti u trenu. Inače, cili film mi je apsolutno nenadmašan u svakom pogledu, od glumačkog i scenarističkog do vizualnog. Borbe su nevjerojatno, pogotovo prva između Batmana i Bane-a. Kraj mi je još i najbolji dio, definitivno najbolji način da bi se trilogija zaokružila ka cjelina. Svaki drugi ishod bija bi pretjeran i nepotreban. A Bane je nešto najjezivije šta san vidija na ekranu dugo vrimena. Joker je bija prelud, al mi je Bane čak i strašniji zbog tog faktora fizičke snage koji Jokeru fali. Bane jednostavno ulijeva strah u kosti.
SpoilerShow
nije li krasno kada bane pri kraju pokaže emocije prema thaliji? - čak i zaplače ako sam dobro uočio...
a film je stvarno odličan..... bane je baš opak..... anne je super odigrala ulogu.... sve ima smisla.... :supz:
:supz: :supz:

dragonheart

Post by dragonheart » 28 Jul 2012, 11:46

Film mi je super... Ali ko što rekoh, Nolan can suck my dick with that ending....
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Wendigo

Re: The Dark Knight Rises (2012)

Post by Wendigo » 29 Jul 2012, 16:13

eto, došao je trenutak da navučem pancirku i hrabro izjavim mi je film banana. i to ona trula, crna...
prvih pola sata-40 minuta sam bio skroz uživljen i sve je teklo kak treba, i nakon toga propast svijeta.
jebo nolana i njegovog batmana... :P trebao je stati na prvo dijelu koji je super za razliku od dark knighta i ove gluposti.

Scarface

Post by Scarface » 29 Jul 2012, 16:33

Meni DK nije lega na prvu, al ovo mi je puno sličnije BB-u nego DK-u. Ne znan, ja san stvarno oduševljen.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Aug 2012, 23:31

vratih se maloprije sa ovoga filma. Film nije fenomenalan, ali je sasvim solidan; bolji od prvoga, ali gori od drugoga. Ima nešto gluposti; Bane mi je dobro odrađen; ali
SpoilerShow
bane bez venoma mi nije najbolje sjeo
.A i kostim catwomanice je mogao biti sličnije onome u stripu. Akciej ima, ali nedovoljno za moj ukus. Film se svakako isplati pogledati. Sada se samo nadam da nece rebootati serijal; kao što su naoravili s spidermanom, i zasrat sve.
I may be an idiot, but i am no fool.

Scarface

Post by Scarface » 02 Aug 2012, 00:25

Bit će reboot, već je najavljen.

Post Reply