PotpisujemA$H wrote:to sigurnoUnreal wrote:Ma ja sam za sada zadovolja sa Timothy Olyphant(izgleda da mu ide uloga), bolje on nego Vin Diesel.
Previše mišića i previše ega
mislim da bi statham bio idealan!Unreal wrote:Ma ja mrzim Vin Diesela lik je bahat i filmovi su mu shit (osim Pitch Black).
Slažem se sa prijašnjim postovima u vezi Jason Statham, on je čovjek za svakakve uloge.

Očito ne sveDragonrage wrote:E majke mi...ja ne znam da li sa ja tak bolestan, da li zaista nekaj nije u redu sa mnom ili je to samo bio takav dan na poslu jer sam jučer pri kraju radnog vremena išao igrati Hitmana Blood Money i pobio sve što sam mogao pobiti na jednom levelu...92-je...čak i ono neko malo pseto do glavne mete....ono ljudi kleče na podu, zgodne tete u bikiniju, mole za život a ja se šećem na okolo i svakom isprašim metak u potiljak...ali to možda još i ne bi bilo tako zabrinjavajuće da se ja pri tome nisam tako jebenooo dobrooo osjećao![]()
![]()
![]()
![]()
Evo i par screen shotova LOL

To neko krivo izračunaoA$H wrote:Očito ne sveDragonrage wrote:E majke mi...ja ne znam da li sa ja tak bolestan, da li zaista nekaj nije u redu sa mnom ili je to samo bio takav dan na poslu jer sam jučer pri kraju radnog vremena išao igrati Hitmana Blood Money i pobio sve što sam mogao pobiti na jednom levelu...92-je...čak i ono neko malo pseto do glavne mete....ono ljudi kleče na podu, zgodne tete u bikiniju, mole za život a ja se šećem na okolo i svakom isprašim metak u potiljak...ali to možda još i ne bi bilo tako zabrinjavajuće da se ja pri tome nisam tako jebenooo dobrooo osjećao![]()
![]()
![]()
![]()
Evo i par screen shotova LOL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čak njih 5 su ti se uspjeli sakrit...pih...kakav si ti Hitman..![]()
Ma sranjeapparently after seeing Gens’ cut of the film the studio removed him from the project and placed Nicolas De Toth in control of a new edit of the film. Who’s De Toth? He’s the man behind the edit of Live Free Or Die Hard, a job he was hired for specifically to turn in an entirely bloodless version of the film...
A fakkk...Hitman bez krvi...kaj oni hoće PG-13!!!????Unreal wrote:Ma sranjeapparently after seeing Gens’ cut of the film the studio removed him from the project and placed Nicolas De Toth in control of a new edit of the film. Who’s De Toth? He’s the man behind the edit of Live Free Or Die Hard, a job he was hired for specifically to turn in an entirely bloodless version of the film...