Hitman

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Sep 2007, 17:43

A$H wrote:
Unreal wrote:Ma ja sam za sada zadovolja sa Timothy Olyphant(izgleda da mu ide uloga), bolje on nego Vin Diesel.
to sigurno :D
Potpisujem
Previše mišića i previše ega 8)

Unreal

Post by Unreal » 12 Sep 2007, 21:25

Ma ja mrzim Vin Diesela lik je bahat i filmovi su mu shit (osim Pitch Black).
Slažem se sa prijašnjim postovima u vezi Jason Statham, on je čovjek za svakakve uloge.

bakero

Post by bakero » 13 Sep 2007, 16:06

Unreal wrote:Ma ja mrzim Vin Diesela lik je bahat i filmovi su mu shit (osim Pitch Black).
Slažem se sa prijašnjim postovima u vezi Jason Statham, on je čovjek za svakakve uloge.
mislim da bi statham bio idealan!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Sep 2007, 11:08

E majke mi...ja ne znam da li sa ja tak bolestan, da li zaista nekaj nije u redu sa mnom ili je to samo bio takav dan na poslu jer sam jučer pri kraju radnog vremena išao igrati Hitmana Blood Money i pobio sve što sam mogao pobiti na jednom levelu...92-je...čak i ono neko malo pseto do glavne mete....ono ljudi kleče na podu, zgodne tete u bikiniju, mole za život a ja se šećem na okolo i svakom isprašim metak u potiljak...ali to možda još i ne bi bilo tako zabrinjavajuće da se ja pri tome nisam tako jebenooo dobrooo osjećao :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Evo i par screen shotova LOL

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

A$H

Post by A$H » 02 Oct 2007, 13:04

početnik... :lol:

kad pobiješ sve u likove u igri se javi..u Hitman 2 Silent Assassin sve nivoe sam prešao na Mass Murder ubijajući sve na svakom nivou...a na pojednim nivoima su to ogromne cifre.. 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 02 Oct 2007, 13:20

A$H wrote:početnik... :lol:

kad pobiješ sve u likove u igri se javi..u Hitman 2 Silent Assassin sve nivoe sam prešao na Mass Murder ubijajući sve na svakom nivou...a na pojednim nivoima su to ogromne cifre.. 8)
To sam i ja radio 8) :P :twisted: :lol:

A$H

Post by A$H » 02 Oct 2007, 13:54

Dragonrage wrote:E majke mi...ja ne znam da li sa ja tak bolestan, da li zaista nekaj nije u redu sa mnom ili je to samo bio takav dan na poslu jer sam jučer pri kraju radnog vremena išao igrati Hitmana Blood Money i pobio sve što sam mogao pobiti na jednom levelu...92-je...čak i ono neko malo pseto do glavne mete....ono ljudi kleče na podu, zgodne tete u bikiniju, mole za život a ja se šećem na okolo i svakom isprašim metak u potiljak...ali to možda još i ne bi bilo tako zabrinjavajuće da se ja pri tome nisam tako jebenooo dobrooo osjećao :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Image
Očito ne sve 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted:
Image

Čak njih 5 su ti se uspjeli sakrit...pih...kakav si ti Hitman.. :lol: :twisted:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 02 Oct 2007, 14:00

A$H wrote:
Dragonrage wrote:E majke mi...ja ne znam da li sa ja tak bolestan, da li zaista nekaj nije u redu sa mnom ili je to samo bio takav dan na poslu jer sam jučer pri kraju radnog vremena išao igrati Hitmana Blood Money i pobio sve što sam mogao pobiti na jednom levelu...92-je...čak i ono neko malo pseto do glavne mete....ono ljudi kleče na podu, zgodne tete u bikiniju, mole za život a ja se šećem na okolo i svakom isprašim metak u potiljak...ali to možda još i ne bi bilo tako zabrinjavajuće da se ja pri tome nisam tako jebenooo dobrooo osjećao :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Image
Očito ne sve 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted:
Image

Čak njih 5 su ti se uspjeli sakrit...pih...kakav si ti Hitman.. :lol: :twisted:
To neko krivo izračunao 8) 8) :P :twisted: :lol: :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Oct 2007, 10:54

Hehe...pošalje mi sinoć Raul iz MC-a poruku da navratim u jutro do njega da mi je nabavio nekaj, i dođem ja danas da vidim o čem se radi, a kad tamo nabavio mi ovaj cool plakat...i to onaj veliki :D :D :D :D

Image

A$H

Post by A$H » 05 Oct 2007, 16:30

daj meni jedan nabavi.. :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Oct 2007, 16:42

A$H wrote:daj meni jedan nabavi.. :lol: :lol:
A vidjet ćemo jel se kaj da srediti :wink: :D ...a možeš ga i sam pitati...susretljiv je on :wink: :D :D :D

bakero

Post by bakero » 06 Oct 2007, 21:13

plakat je odličan, a ja sam hitmana fino prelazio sa što manje ubojstava!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Oct 2007, 11:29

Ne znma...meni ovo izgleda sve bolje i bolje...te mi je uz "Ramba 4", "AvP2" i "I Am Legend" postao najočekivaniji film do kraja ove godine...Iako veselim s ejoš nekim naslovima no ovo četvero me nekako posebno nabrijava... :D :D

Unreal

Post by Unreal » 10 Oct 2007, 21:53

apparently after seeing Gens’ cut of the film the studio removed him from the project and placed Nicolas De Toth in control of a new edit of the film. Who’s De Toth? He’s the man behind the edit of Live Free Or Die Hard, a job he was hired for specifically to turn in an entirely bloodless version of the film...
Ma sranje :twisted:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Oct 2007, 11:08

Unreal wrote:
apparently after seeing Gens’ cut of the film the studio removed him from the project and placed Nicolas De Toth in control of a new edit of the film. Who’s De Toth? He’s the man behind the edit of Live Free Or Die Hard, a job he was hired for specifically to turn in an entirely bloodless version of the film...
Ma sranje :twisted:
A fakkk...Hitman bez krvi...kaj oni hoće PG-13!!!???? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Post Reply