HorrorFanatic wrote:A je li ima nešto što ti se barem malo svidjelo u filmu ili ti je cijeli bezveze?
Pa sviđala mi se dinamika filma (nakon onih prvih pol sata "uvoda"), gore scene su bazirane na dobrim idejama, familja nije bila za bacit (posebno incestuozni "teenageri"

). Da su bar malo bolje priču razvili, čisto da te zanima što će se desiti sa nekim likom bilo bi bolje. Evo sad razmišljam ni neznam tko je od žena ostao zadnji, jednostavno su mi svi likovi bili "flat"...
I iskreno zasmetale su mi te CGI mane koje su se mogle vidjeti u par scena. Baš su mi djelovale dosta loše - posebice ona koja je imala jebenog potencijala (sa strijelom) gdje uopće nisam skužio di se strijela zabila itd (da ne spoilam drugima, znaš na što mislim).
Mislim da mi je jedan element isto to što me počeo zamor loviti od svih tih novih po inicijalnoj ideji copy-paste filmova - što brutalnije scene ubijanja, a priče nigdje... Gledam u novoj fangoriji reklamu za još jedan film ala Saw, mučenje i te fore. Jednostavno su ti neki kalupi sada postali THE i po tome se dere. To mi je isto kao sa slasherima, bilo par dobrih (početak osamdesetih) i par desetaka totalno loših baziranih na istim idejama. Kad pogledaš X filmova sa istim tim "đirom", već ti dosadi...