Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
metallicat

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by metallicat » 27 May 2012, 23:46

Asfodel wrote:La cité des enfants perdus - aka the city of lost children.. poučena prijašnjim Caro-Jeunet iskustvima, bilo mi je jasno da neću gledati običan film 8) I zaista, jeda neobična nadrealno-bizarna polubajka. Mogla bih do sutra o elementima koji se me očarali (a koji nisu?). Ne znam što bih odabrala kao najdraže, ali vjerojatno svaku scenu s friki sijamkama :lol:
Hvala Consu na preporuci :seksualische: 9/10
ajd i ja ću stavit skidat :D
Image

Michel

Post by Michel » 28 May 2012, 03:45

Shame (2011) - jako dobra psihološka drama o seksualnom predatoru :supz: dobra analiza psihe dvoje ljudi (brata i sestre) koji na svoj način liječe svoje stresove i strahove.
SpoilerShow
mislio sam da se bacila pod vlak, ali ipak samo žile :lol:
odlična gluma, glazba i pojedine scene

8=======-o/8==========o (7.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

olio

Post by olio » 28 May 2012, 15:40

Timecrimes

odličan film, najviše uživam u odličnim time travel filmovima.

8.8/10

Wake up Ron Burgundy

za ovo sam sazna tek nedavno,
neka vrsta nastavka od Anchormana
Složen od izbačenih scena i viška iz anchormana

Iako djeluje kaotično na trenutke, ipak ima dosta odličnih scena
Captain Brick!!! :prayer: :supz:

7/10

popayy

Post by popayy » 28 May 2012, 17:39

olio wrote:Timecrimes

odličan film, najviše uživam u odličnim time travel filmovima.
Dobar. Preporuka i od mene, čak koketira i s hororom.

skitkid

Post by skitkid » 28 May 2012, 18:42

timecrimes je i meni ok!

ja sam gledal ¡Three Amigos! opet jer je najbolji film lol

:kokicarenje:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 May 2012, 20:52

The Raid: Redemption - kako jebeno dobar film! Odlični i vrlo brutalni fajtovi, puno pucnjave, eksplozije, mrtvih, nasilja i krvi, s napetom radnjom i preokretima sve do vrhunskog brutalnog finala, s sjajnim završetkom. Totalna brutala od filma, jedino se poslije sat vremena radnja malo uspori i izgubi na dinamici. 5/5
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 28 May 2012, 23:32

Arlington Road - koliko ste ga nahvalili, očekivao sam nešto zbilja odlično, ali dobio sam samo dobar triler. Nije ovo nikako loš, dobio sam neočekivan i šokantan kraj sa sjajnom glumom. Zanimljiv od samoga početka do kraja, ali ne znam, nešto je falilo. Dobar.

8=======o/8==========o (7/10)

Sammy

Post by Sammy » 29 May 2012, 23:36

Iron Man 2 (2010) - opet ga pogledao, ali ovaj put mi je puno bolji, sve je tako odlično napravljeno, negativac predobar, Rourke i Scarlett odlični, Tony i dalje prezabavan i ovaj put dajem - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Michel

Post by Michel » 30 May 2012, 00:45

Safe House - ništa specijalno, ali prezabavan akcijski film sa izvrsnim akcijskim scenama. Gluma dobra, pogotovo Denzel, dobar je i Reynolds kao i sporedna ekipa. Ima par dobrih twistova, akcije od samoga početka. Posjetio me na stare akcijske filmove. Nije loše.

8======-o/8==========o (6.5/10)

Liske

Post by Liske » 30 May 2012, 12:07

john_constantine wrote:The Raid: Redemption - kako jebeno dobar film! Odlični i vrlo brutalni fajtovi, puno pucnjave, eksplozije, mrtvih, nasilja i krvi, s napetom radnjom i preokretima sve do vrhunskog brutalnog finala, s sjajnim završetkom. Totalna brutala od filma, jedino se poslije sat vremena radnja malo uspori i izgubi na dinamici. 5/5
Ala majko mila kakvo masakriranje, cista azijatska makljaza u kojoj pretjeruju ali opet fino upakuju pa ti ne smeta...

Inace jos jedna dobra akcija a dolazi iz Tajlanda je Chococalte ako se ne varam u pitanju je zena Tonya Jaa po meni ona mlati jos bolje a finale filma je teska perverzija

http://www.imdb.com/title/tt1183252/
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."

-H. P. Lovecraft-

Asfodel

Post by Asfodel » 30 May 2012, 15:05

Blada triste de trompeta - aka The Last Circus .. 8/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 30 May 2012, 17:46

Liske wrote:
john_constantine wrote:The Raid: Redemption - kako jebeno dobar film! Odlični i vrlo brutalni fajtovi, puno pucnjave, eksplozije, mrtvih, nasilja i krvi, s napetom radnjom i preokretima sve do vrhunskog brutalnog finala, s sjajnim završetkom. Totalna brutala od filma, jedino se poslije sat vremena radnja malo uspori i izgubi na dinamici. 5/5
Ala majko mila kakvo masakriranje, cista azijatska makljaza u kojoj pretjeruju ali opet fino upakuju pa ti ne smeta...

Inace jos jedna dobra akcija a dolazi iz Tajlanda je Chococalte ako se ne varam u pitanju je zena Tonya Jaa po meni ona mlati jos bolje a finale filma je teska perverzija

http://www.imdb.com/title/tt1183252/
odličan, tek njezin Raging phoenix. Nije tako brutalan kao Chocolate fighter, ali je cura puno starija, seksi i ima dosta borilačkih scena.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 31 May 2012, 00:46

Serbuan maut (The Raid) - kakva akcija :prayer: :prayer: jedan od najboljih akcijskih filmova ikad. Slažem se sa gornjim komentarom da ima pretjerivanja, ali to je toliko dobro zapakirano da uživaš u svakon minuti. Najjači lik je ona desna ruka glavnog negativca, mad dog. Mali, ali najbolji fighter. Akcijske scene su izvrsne, ima i par lijepih preokreta. Ona scena u onom stanu
SpoilerShow
kad se iza u onoj skrivenoj rupi pa ovaj probija s mačetom :prayer: :prayer:
A zadnja borba između mad doga i
SpoilerShow
onih dvoje braće
mi spada među najbolje borbe ikada, odmah uz bok ip manu kad se bori protiv onih desetero.
SpoilerShow
iako je izgubio, slomio bi ih jednog po jednog i to na koji način je izgubio. Boreći se do zadnje kapi krvi
.

Jedina zamjerka iako je glupa je ono vrištanje kad napadaju. S vremenom baš postane iritantno. Aaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaa :lol:

8=========o/8==========o (9/10)

jeba

Post by jeba » 31 May 2012, 09:10

Jagged Edge - very nice

Liske

Post by Liske » 01 Jun 2012, 02:53

metallicat wrote:
Asfodel wrote:La cité des enfants perdus - aka the city of lost children.. poučena prijašnjim Caro-Jeunet iskustvima, bilo mi je jasno da neću gledati običan film 8) I zaista, jeda neobična nadrealno-bizarna polubajka. Mogla bih do sutra o elementima koji se me očarali (a koji nisu?). Ne znam što bih odabrala kao najdraže, ali vjerojatno svaku scenu s friki sijamkama :lol:
Hvala Consu na preporuci :seksualische: 9/10
ajd i ja ću stavit skidat :D

Gledao sam ga prije 2 godine, film je fenomenalan !
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."

-H. P. Lovecraft-

Post Reply