ajd i ja ću stavit skidatAsfodel wrote:La cité des enfants perdus - aka the city of lost children.. poučena prijašnjim Caro-Jeunet iskustvima, bilo mi je jasno da neću gledati običan filmI zaista, jeda neobična nadrealno-bizarna polubajka. Mogla bih do sutra o elementima koji se me očarali (a koji nisu?). Ne znam što bih odabrala kao najdraže, ali vjerojatno svaku scenu s friki sijamkama
![]()
Hvala Consu na preporuci9/10
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- metallicat
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

- Michel
Shame (2011) - jako dobra psihološka drama o seksualnom predatoru
dobra analiza psihe dvoje ljudi (brata i sestre) koji na svoj način liječe svoje stresove i strahove. odlična gluma, glazba i pojedine scene
8=======-o/8==========o (7.5/10)
SpoilerShow
mislio sam da se bacila pod vlak, ali ipak samo žile 
8=======-o/8==========o (7.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
olio
Timecrimes
odličan film, najviše uživam u odličnim time travel filmovima.
8.8/10
Wake up Ron Burgundy
za ovo sam sazna tek nedavno,
neka vrsta nastavka od Anchormana
Složen od izbačenih scena i viška iz anchormana
Iako djeluje kaotično na trenutke, ipak ima dosta odličnih scena
Captain Brick!!!
7/10
8.8/10
Wake up Ron Burgundy
za ovo sam sazna tek nedavno,
neka vrsta nastavka od Anchormana
Složen od izbačenih scena i viška iz anchormana
Iako djeluje kaotično na trenutke, ipak ima dosta odličnih scena
Captain Brick!!!
7/10
- popayy
Dobar. Preporuka i od mene, čak koketira i s hororom.olio wrote:Timecrimes
- john_constantine
The Raid: Redemption - kako jebeno dobar film! Odlični i vrlo brutalni fajtovi, puno pucnjave, eksplozije, mrtvih, nasilja i krvi, s napetom radnjom i preokretima sve do vrhunskog brutalnog finala, s sjajnim završetkom. Totalna brutala od filma, jedino se poslije sat vremena radnja malo uspori i izgubi na dinamici. 5/5
Michel puši karu.
- Michel
Arlington Road - koliko ste ga nahvalili, očekivao sam nešto zbilja odlično, ali dobio sam samo dobar triler. Nije ovo nikako loš, dobio sam neočekivan i šokantan kraj sa sjajnom glumom. Zanimljiv od samoga početka do kraja, ali ne znam, nešto je falilo. Dobar.
8=======o/8==========o (7/10)
8=======o/8==========o (7/10)
- Sammy
Iron Man 2 (2010) - opet ga pogledao, ali ovaj put mi je puno bolji, sve je tako odlično napravljeno, negativac predobar, Rourke i Scarlett odlični, Tony i dalje prezabavan i ovaj put dajem - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Michel
Safe House - ništa specijalno, ali prezabavan akcijski film sa izvrsnim akcijskim scenama. Gluma dobra, pogotovo Denzel, dobar je i Reynolds kao i sporedna ekipa. Ima par dobrih twistova, akcije od samoga početka. Posjetio me na stare akcijske filmove. Nije loše.
8======-o/8==========o (6.5/10)
8======-o/8==========o (6.5/10)
- Liske
Ala majko mila kakvo masakriranje, cista azijatska makljaza u kojoj pretjeruju ali opet fino upakuju pa ti ne smeta...john_constantine wrote:The Raid: Redemption - kako jebeno dobar film! Odlični i vrlo brutalni fajtovi, puno pucnjave, eksplozije, mrtvih, nasilja i krvi, s napetom radnjom i preokretima sve do vrhunskog brutalnog finala, s sjajnim završetkom. Totalna brutala od filma, jedino se poslije sat vremena radnja malo uspori i izgubi na dinamici. 5/5
Inace jos jedna dobra akcija a dolazi iz Tajlanda je Chococalte ako se ne varam u pitanju je zena Tonya Jaa po meni ona mlati jos bolje a finale filma je teska perverzija
http://www.imdb.com/title/tt1183252/
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- Asfodel
Blada triste de trompeta - aka The Last Circus .. 8/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
odličan, tek njezin Raging phoenix. Nije tako brutalan kao Chocolate fighter, ali je cura puno starija, seksi i ima dosta borilačkih scena.Liske wrote:Ala majko mila kakvo masakriranje, cista azijatska makljaza u kojoj pretjeruju ali opet fino upakuju pa ti ne smeta...john_constantine wrote:The Raid: Redemption - kako jebeno dobar film! Odlični i vrlo brutalni fajtovi, puno pucnjave, eksplozije, mrtvih, nasilja i krvi, s napetom radnjom i preokretima sve do vrhunskog brutalnog finala, s sjajnim završetkom. Totalna brutala od filma, jedino se poslije sat vremena radnja malo uspori i izgubi na dinamici. 5/5
Inace jos jedna dobra akcija a dolazi iz Tajlanda je Chococalte ako se ne varam u pitanju je zena Tonya Jaa po meni ona mlati jos bolje a finale filma je teska perverzija
http://www.imdb.com/title/tt1183252/
Michel puši karu.
- Michel
Serbuan maut (The Raid) - kakva akcija
jedan od najboljih akcijskih filmova ikad. Slažem se sa gornjim komentarom da ima pretjerivanja, ali to je toliko dobro zapakirano da uživaš u svakon minuti. Najjači lik je ona desna ruka glavnog negativca, mad dog. Mali, ali najbolji fighter. Akcijske scene su izvrsne, ima i par lijepih preokreta. Ona scena u onom stanu
A zadnja borba između mad doga i mi spada među najbolje borbe ikada, odmah uz bok ip manu kad se bori protiv onih desetero. .
Jedina zamjerka iako je glupa je ono vrištanje kad napadaju. S vremenom baš postane iritantno. Aaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaa
8=========o/8==========o (9/10)
SpoilerShow
kad se iza u onoj skrivenoj rupi pa ovaj probija s mačetom

SpoilerShow
onih dvoje braće
SpoilerShow
iako je izgubio, slomio bi ih jednog po jednog i to na koji način je izgubio. Boreći se do zadnje kapi krvi
Jedina zamjerka iako je glupa je ono vrištanje kad napadaju. S vremenom baš postane iritantno. Aaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaa
8=========o/8==========o (9/10)
-
jeba
Jagged Edge - very nice
- Liske
metallicat wrote:ajd i ja ću stavit skidatAsfodel wrote:La cité des enfants perdus - aka the city of lost children.. poučena prijašnjim Caro-Jeunet iskustvima, bilo mi je jasno da neću gledati običan filmI zaista, jeda neobična nadrealno-bizarna polubajka. Mogla bih do sutra o elementima koji se me očarali (a koji nisu?). Ne znam što bih odabrala kao najdraže, ali vjerojatno svaku scenu s friki sijamkama
![]()
Hvala Consu na preporuci9/10
Gledao sam ga prije 2 godine, film je fenomenalan !
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-