Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dr mladjo

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by dr mladjo » 09 May 2012, 09:39

podcjenjen je matthew.stalno ga ljudi vežu za rom kom a ne znaju da je imao on više no dobrih ozbiljnih uloga..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

alecto

Post by alecto » 09 May 2012, 09:39

due date - 8/10
we are such stuff as dreams are made on

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2012, 20:50

The avengers - Prvo iskustvo u 3D kinu, na Avengerse. Fantastično, baš brutalno. Ono kako lete stvari, divovski leteći monstrum koji kao da će ispasti iz ekrana, i hrpa fora kroz skoro cijeli film. A tek film, konačno sam i to doživio, film s hrpom superjunaka. Odlična spektakularna akcija, humor, likovi, naročito zadnjih pola sata. Ali par scena za umrijeti od smijeha, ubio sam se. Hulk & Thor, oni koji su gledali, znaju na što mislim. Kao i ona s Lokijem. Precarski. Nadam se da će biti nastavak, i jedva čekam nove filmove s tim superherojima. Fantastično iskustvo.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 09 May 2012, 23:10

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - jako dobra komedija o 70-ima i televiziji. Ferrell rastura kao i uvijek. Carell je isto super kao mentalno zaostali pomagač. Ima stvarno smiješnih scena na koje vrištiš. Pojavljju se svi komičari današnjice od Stillera do Blacka. 8/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

jigsaw

Post by jigsaw » 10 May 2012, 00:41

The Avengers (2012) - 5/5, jedan od onih filmova kada ti mozak jednostavno odluta direktno u njega. Fantastične akcijske scene, pohvale za 3D, junaci predobri, efekti savršeni. Baš uživancija.

hitman_4

Post by hitman_4 » 10 May 2012, 04:12

Brake (2012) - gledljivo.u nekim trenutcima film zna biti dosta naporan,neuvjerljiv i dosadan.kraj čudan/solidan/glup

4.9/10
Image

Image

Image

Liske

Post by Liske » 10 May 2012, 06:35

Due Date 8/10

Zabavan, tezak sam na komedijama ali ovdje sam se par puta posteno nasmijao.
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."

-H. P. Lovecraft-

dr mladjo

Post by dr mladjo » 10 May 2012, 09:40

Michel wrote:Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - jako dobra komedija o 70-ima i televiziji. Ferrell rastura kao i uvijek. Carell je isto super kao mentalno zaostali pomagač. Ima stvarno smiješnih scena na koje vrištiš. Pojavljju se svi komičari današnjice od Stillera do Blacka. 8/10
Anchorman - Classic Clips - Outtakes and Bloopers
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

hitman_4

Post by hitman_4 » 11 May 2012, 11:26

The Last Detail (1973) - odličan :D

8.5/10
Image

Image

Image

Liske

Post by Liske » 11 May 2012, 11:57

Michel wrote:Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - jako dobra komedija o 70-ima i televiziji. Ferrell rastura kao i uvijek. Carell je isto super kao mentalno zaostali pomagač. Ima stvarno smiješnih scena na koje vrištiš. Pojavljju se svi komičari današnjice od Stillera do Blacka. 8/10

procitam ovo i sjetim mse ovog kultnog filma, hvala :) filmcina 8/10
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."

-H. P. Lovecraft-

metallicat

Post by metallicat » 11 May 2012, 12:27

the avengers - neloše :D je da je priča klišej, ali ima dobre akcije i smiješan je za poludit :) na zadnjoj sceni sam očekivala da će doć
SpoilerShow
thor i maznut ga čekićem dok ovaj neš blebeće :lol:
usred filma nam je palo na pamet da bi bilo kul da dođe bananaman ili pepsi man :lol:

8/10
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 11 May 2012, 16:54

Le temps du loup - Kako nadahnjujuć početak i akcija od pete minute, usput malo me podsjećajući na obožavani Funny Games, ali ništa od toga :( Razvučeno, tmurno i postapokaliptično. Svako malo mi je došlo da ubrzavam. Čak i da nije dosadnjikavog tempa, mislim da priča svejedno ne bi mnogo obećavala. 5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Michel

Post by Michel » 11 May 2012, 21:09

dr mladjo wrote:
Anchorman - Classic Clips - Outtakes and Bloopers
Ovo je odlično :supz:
hitman_4 wrote:The Last Detail (1973) - odličan :D

8.5/10
:partyman:

Pogledao danas dva filma, nadam se da ću kasnije stići još jedan jer nakon ovog drugog sam toliko sretan. Krenimo...

Hot Tub Time Machine - simpatičan film o 80-ima i razno raznim referencama. Od poznatijih glumaca glumi John Cusack i vidi se da je film rađen po njegovoj mjeri. Znate sve one njegove super zabavne filmove iz 80-ih. Say Anything, Sixteen Candles, Better Off Dead, The Sure Thing. Nostalgični filmovi kojima se vraćam s vremena na vrijeme, pgotovo Sixteen Candles. Jbg., scuker sam za takve filmove, poogotovo kada dolaze iz 80-ih :D uglavnom, Cusack i tri prijatelja odlaze u nekakav gradić gdje su se davno prije zabavljali i kako te večeri se idu opijat, počnu se kupati u nekakvoj kadi koja ih prebaci kroz vrijeme u 80-e :lol: jebena zamisao i onda počne ludnica od svega što su preživljeli i pokušavaju sve to identično proživjeti no hoće li uspjeti? Ima dosta referenci, recimo najbolja mi je na Sixteen Candles kada Cusack i jedna ženska sjede na onom stolu uz svijeće (najbpoznatija scena iz SC). Jesam li očekivao više? Jesam, ali ako ništa drugo zabavan film koji vraća u 80-e. 7/10

The Princess Bride - ovog se sjećam samo kao klinac. Film je jebeno remek djelo. Toliko inspirativan, emotivan. Mislim, kad se kroz film koji traje sat i pol smiješ, plačeš (na dve scene pustio suze) :zubifale: želiš još. Likovi su odlični. Super mi je scena kada čovjek u crnom razgovara sa onim pametnim pa kad pametni daje svoju teoriju koja je čaša otrovna :lol: ili Indigo Montoya :prayer: :prayer: prva scena na koju sam zaplakao. Toliko simpatična i emotivna. Kada osvećuje oca i bori se protiv tog ubojice koji ima šest prstiju. I onda cijelo vrijem govori "Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father; Prepare to die!" pa kad ga pita je li mi možeš dati MOĆ, ZLATO
SpoilerShow
pa taj šest prstiju govori "da, dat ću ti sve" i onda ga Montoy nabija na mač i govori "hoćeš li mi vratiti oca, kopilo odvratna"
presnažna i emotivna scena nakon koje znaš da se moraš sabrat jer ide neka smiješna scena. Pa čovjek u crnom :prayer: odličan, ali baš vrhunsko napravljeni lik. Zadnja scena kada leži na krevetu i pokušava odgovoriti princa da ga napadne, a i mi ne znamo
SpoilerShow
je li još uvijek ukočen ili nije i na kraju nije :prayer:
Druga scena na koju sam zaplakao je KRAJ. Kakav kraj!!! :prayer: :prayer: iskreno, znate da u filmovima kada netko kaže VOLIM TE, rijetko i to vi osjetite, te emocije na filmu. Vidimo na početku filma kako čivjek u crnom (sluga toj princezi na početku) govori "kako želiš" misleći volim te i na kraju kako je djed čitao knjigu svom unuku, završi i odlazi. Unuk mu govori "djede, hoćeš li i sutra doći pročitati mi priču", a djed odgovara "kako želiš". To je najsavršenije volim te koje sam ikada čuo na filmu iako nije direktno rekao.

I Rob Reiner, ti si BOG :prayer: :prayer: nisi mi među najboljim redateljima, ali čovjek koji ima 3 remek djela (Stand By Me, Misery i The Princess Bride) zaslužuje moj nakon s tim da još nisam pogledao This Is Spinal Tap :facepalm:

10/10

olio

Post by olio » 11 May 2012, 22:28

Princess Bride i This is spinal tap su remek djela
meni definitivno u samom vrhu liste najboljih filmova ikada

Michel

Post by Michel » 11 May 2012, 22:59

Ma jedva čekam pogledat pogotovo kad vidim da je taj film najviše puta bio na broju 1 kao najbolja komedija ikada. Vidjet ćemo :)

Post Reply