Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
podcjenjen je matthew.stalno ga ljudi vežu za rom kom a ne znaju da je imao on više no dobrih ozbiljnih uloga..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- alecto
- john_constantine
The avengers - Prvo iskustvo u 3D kinu, na Avengerse. Fantastično, baš brutalno. Ono kako lete stvari, divovski leteći monstrum koji kao da će ispasti iz ekrana, i hrpa fora kroz skoro cijeli film. A tek film, konačno sam i to doživio, film s hrpom superjunaka. Odlična spektakularna akcija, humor, likovi, naročito zadnjih pola sata. Ali par scena za umrijeti od smijeha, ubio sam se. Hulk & Thor, oni koji su gledali, znaju na što mislim. Kao i ona s Lokijem. Precarski. Nadam se da će biti nastavak, i jedva čekam nove filmove s tim superherojima. Fantastično iskustvo.
Michel puši karu.
- Michel
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - jako dobra komedija o 70-ima i televiziji. Ferrell rastura kao i uvijek. Carell je isto super kao mentalno zaostali pomagač. Ima stvarno smiješnih scena na koje vrištiš. Pojavljju se svi komičari današnjice od Stillera do Blacka. 8/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- jigsaw
The Avengers (2012) - 5/5, jedan od onih filmova kada ti mozak jednostavno odluta direktno u njega. Fantastične akcijske scene, pohvale za 3D, junaci predobri, efekti savršeni. Baš uživancija.
- hitman_4
Brake (2012) - gledljivo.u nekim trenutcima film zna biti dosta naporan,neuvjerljiv i dosadan.kraj čudan/solidan/glup
4.9/10
4.9/10

- Liske
Due Date 8/10
Zabavan, tezak sam na komedijama ali ovdje sam se par puta posteno nasmijao.
Zabavan, tezak sam na komedijama ali ovdje sam se par puta posteno nasmijao.
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- dr mladjo
Anchorman - Classic Clips - Outtakes and BloopersMichel wrote:Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - jako dobra komedija o 70-ima i televiziji. Ferrell rastura kao i uvijek. Carell je isto super kao mentalno zaostali pomagač. Ima stvarno smiješnih scena na koje vrištiš. Pojavljju se svi komičari današnjice od Stillera do Blacka. 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- hitman_4
- Liske
Michel wrote:Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - jako dobra komedija o 70-ima i televiziji. Ferrell rastura kao i uvijek. Carell je isto super kao mentalno zaostali pomagač. Ima stvarno smiješnih scena na koje vrištiš. Pojavljju se svi komičari današnjice od Stillera do Blacka. 8/10
procitam ovo i sjetim mse ovog kultnog filma, hvala

"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- metallicat
the avengers - neloše
je da je priča klišej, ali ima dobre akcije i smiješan je za poludit
na zadnjoj sceni sam očekivala da će doć usred filma nam je palo na pamet da bi bilo kul da dođe bananaman ili pepsi man
8/10

SpoilerShow
thor i maznut ga čekićem dok ovaj neš blebeće 

8/10

- Asfodel
Le temps du loup - Kako nadahnjujuć početak i akcija od pete minute, usput malo me podsjećajući na obožavani Funny Games, ali ništa od toga
Razvučeno, tmurno i postapokaliptično. Svako malo mi je došlo da ubrzavam. Čak i da nije dosadnjikavog tempa, mislim da priča svejedno ne bi mnogo obećavala. 5/10

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Michel
Ovo je odličnodr mladjo wrote:Anchorman - Classic Clips - Outtakes and BloopersMichel wrote:Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - jako dobra komedija o 70-ima i televiziji. Ferrell rastura kao i uvijek. Carell je isto super kao mentalno zaostali pomagač. Ima stvarno smiješnih scena na koje vrištiš. Pojavljju se svi komičari današnjice od Stillera do Blacka. 8/10

hitman_4 wrote:The Last Detail (1973) - odličan
8.5/10

Pogledao danas dva filma, nadam se da ću kasnije stići još jedan jer nakon ovog drugog sam toliko sretan. Krenimo...
Hot Tub Time Machine - simpatičan film o 80-ima i razno raznim referencama. Od poznatijih glumaca glumi John Cusack i vidi se da je film rađen po njegovoj mjeri. Znate sve one njegove super zabavne filmove iz 80-ih. Say Anything, Sixteen Candles, Better Off Dead, The Sure Thing. Nostalgični filmovi kojima se vraćam s vremena na vrijeme, pgotovo Sixteen Candles. Jbg., scuker sam za takve filmove, poogotovo kada dolaze iz 80-ih

The Princess Bride - ovog se sjećam samo kao klinac. Film je jebeno remek djelo. Toliko inspirativan, emotivan. Mislim, kad se kroz film koji traje sat i pol smiješ, plačeš (na dve scene pustio suze)

SpoilerShow
pa taj šest prstiju govori "da, dat ću ti sve" i onda ga Montoy nabija na mač i govori "hoćeš li mi vratiti oca, kopilo odvratna"

SpoilerShow
je li još uvijek ukočen ili nije i na kraju nije 

I Rob Reiner, ti si BOG

10/10
-
Princess Bride i This is spinal tap su remek djela
meni definitivno u samom vrhu liste najboljih filmova ikada
meni definitivno u samom vrhu liste najboljih filmova ikada
- Michel
Ma jedva čekam pogledat pogotovo kad vidim da je taj film najviše puta bio na broju 1 kao najbolja komedija ikada. Vidjet ćemo