Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Da sad me otvaram novi topic; planiram kupiti novi mob, i za njega dati 400-500kn; našao sam na njuškalu
Blackberry 8310,pa me zanima zna li netkonešto o ovome mobu, ili ak može preporučiti neki mob; samo da po mogućnosti nije tačskreen; i da nije od applea; može biti i polovan, glavno da je baterija ispravna, i da nije oštećen; također mi se živo fućka za facebook preko moba; ali nebi se budio da mob može se spojit na wajerless
Blackberry 8310,pa me zanima zna li netkonešto o ovome mobu, ili ak može preporučiti neki mob; samo da po mogućnosti nije tačskreen; i da nije od applea; može biti i polovan, glavno da je baterija ispravna, i da nije oštećen; također mi se živo fućka za facebook preko moba; ali nebi se budio da mob može se spojit na wajerless
I may be an idiot, but i am no fool.
- copycat
blackberry ti je odličan poslovni mob. ako trebaš konstantno provjeravat e-mailove ili ići online super jemaddjuro wrote:Da sad me otvaram novi topic; planiram kupiti novi mob, i za njega dati 400-500kn; našao sam na njuškalu
imaš opciju besplati chat među drugim BB telefonima + app whatsup za sve vrsta mobitela.
moraš imat uključen BB uslugu preko svoje mreže (vip, t-com, tele2...) cijena ti je BB usluge oko 100kn mjesečno.
Ako ti nije potrebno provjeravati e-mailove ili ti nije za posao možda uzmi u opciju radije neki smart phone.
htjela sam ga i sama kupiti no rekla sam radije ne nakon što mi to je rečeno od osoba koji ga imaju
svi smart phones moraju imati neku posebnu tarifu, npr 2+ GB interneta ili neograničeno, bez toga češ dobivati astronomske račune
- maddjuro
meni mobitel treba samo za poruke i pozive, nikakav internet necu koristit, nar ne zasad, sam nemam namjeru dat više od 500kn za mob, tako da vjerojatno zemem neki polovni; naravno preferirao bi da imam tipkovnicu,a ne touchscreen
- hitman_4
- hitman_4
ak netko zna u ćemu je problem...pliz help
dakle,instalirao sam alan wake,i tako igram ja nekih 20-30 minuta u kojih sve teće glatko,zatim slijede problemi(prikazani na videu).igra počne štekati uz podlogu neugodnog zvuka.jednaki problemi se javljaju kad igram ostale igre poput reckoninga.laptop je još beba
(nema ni pola godine).riječ je o dell inspironu n7110,i5 procesoru,NVIDIA GeForce GT 525M 2 gb video memorije i 4 gb rama
http://imageshack.us/clip/my-videos/138/98341759.mp4/
http://imageshack.us/clip/my-videos/846/d5e.mp4/
dakle,instalirao sam alan wake,i tako igram ja nekih 20-30 minuta u kojih sve teće glatko,zatim slijede problemi(prikazani na videu).igra počne štekati uz podlogu neugodnog zvuka.jednaki problemi se javljaju kad igram ostale igre poput reckoninga.laptop je još beba

-
John_Ryder
hitman_4 wrote:upravo instaliran.John_Ryder wrote:alan wake došo za skinut
meni ful sporo skida s torenta
-
olio
jedino šta mi pada na pamet su driveri, probaj reinstalirat grafičke drivere i updateathitman_4 wrote:ak netko zna u ćemu je problem...pliz help![]()
dakle,instalirao sam alan wake,i tako igram ja nekih 20-30 minuta u kojih sve teće glatko,zatim slijede problemi(prikazani na videu).igra počne štekati uz podlogu neugodnog zvuka.jednaki problemi se javljaju kad igram ostale igre poput reckoninga.laptop je još beba(nema ni pola godine).riječ je o dell inspironu n7110,i5 procesoru,NVIDIA GeForce GT 525M 2 gb video memorije i 4 gb rama
- dr_gonzo
Počeo jutros igrati 30 minuta "The Rage" na Xbox 360-ici i za sada mogu reći
i da jedva čekam doć doma popit čašu Medice i napisat dvi recenzije za knjigu o slasherima (na redu su "Humongous" i "Berserker") te onda od gušta uzet palicu u ruke i igrati do 4-5 uri ujutro sve dok ne pobijem što više jebenih mutanta....
Uzgred kupujem VIVAX IMAGO LCD TV-3270H120, DVB-T, MPEG4, FullHD, MKV, pa se nadam da će mi to biti solidno za igre ali bogme i za filmove... ima li tko kakvih savjeta jel taj TV valja?
Uzgred kupujem VIVAX IMAGO LCD TV-3270H120, DVB-T, MPEG4, FullHD, MKV, pa se nadam da će mi to biti solidno za igre ali bogme i za filmove... ima li tko kakvih savjeta jel taj TV valja?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- DeadDispatcher90
Nakon 20 sati igranja Kingdoms of Amalura mogu slobodno reći da sam promjenio mišljenje i da prokleto uživam u igri.
Revenge solves everything
- HorrorHR
- Site Admin
Re:
nemam iskustva sa ovim TV-om, ali imao sam 4-5 DVD-a od Vivaxa i svi su redovno crkavali za tipa 3-4 mjeseca max. Kupovao sam ih jer su bili jebeno jeftini (200kn cca) i čitali su divxove u to doba dok to nije bila prečesta pojava.dr_gonzo wrote:Počeo jutros igrati 30 minuta "The Rage" na Xbox 360-ici i za sada mogu rećii da jedva čekam doć doma popit čašu Medice i napisat dvi recenzije za knjigu o slasherima (na redu su "Humongous" i "Berserker") te onda od gušta uzet palicu u ruke i igrati do 4-5 uri ujutro sve dok ne pobijem što više jebenih mutanta....
neznam kakva ti je cijena za taj vivax, ako je stvarno spektakularna razlika između bilo kojeg drugog branda iste rezolucije i/ili imaš limitirani budget uzmi, inače bježi što dalje...
- Alastorus
Iskreno, ne bih ti preporučio Vivaxove proizvode, niti jednom nisam bio zadovoljan sa njihovim proizvodima.Sve se uredno kvarilo, a većina servisa je završila potpunom izmjenom aparata,radije sačuvaj još koji mjesec lovu pa uzmi nešto za što znaš da valja.dr_gonzo wrote:Počeo jutros igrati 30 minuta "The Rage" na Xbox 360-ici i za sada mogu rećii da jedva čekam doć doma popit čašu Medice i napisat dvi recenzije za knjigu o slasherima (na redu su "Humongous" i "Berserker") te onda od gušta uzet palicu u ruke i igrati do 4-5 uri ujutro sve dok ne pobijem što više jebenih mutanta....
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
-
John_Ryder
imao sam 2-3 vivax proizvoda,mislim da dva dvd plejera i jedan digitalni prijemnik,jako jako loša kvaliteta...je jefitno ali zato sranjola
- copycat
pitaj za blackberry i slične mobitele svog operator što savjetuju, no meni je bilo žao dati toliko novca za mobitel a nebih ga u potpunost koristila, zato ga nisam kupila. No također mi mobitel samo treba za 2 funkcije: zvanje i pisanje poruka.maddjuro wrote:meni mobitel treba samo za poruke i pozive, nikakav internet necu koristit, nar ne zasad, sam nemam namjeru dat više od 500kn za mob, tako da vjerojatno zemem neki polovni; naravno preferirao bi da imam tipkovnicu,a ne touchscreen
Pogledaj ove mobitele, kako blackberry su, no neznam za kvalitetu:
NOKIA E6-00
Nokia C3-00
NOKIA E5
VODAFONE 555
BlackBerry Pearl 3G
VODAFONE 1231
- copycat
hmmm može biti par stvari:hitman_4 wrote:ak netko zna u ćemu je problem...pliz help![]()
dakle,instalirao sam alan wake,i tako igram ja nekih 20-30 minuta u kojih sve teće glatko,zatim slijede problemi(prikazani na videu).igra počne štekati uz podlogu neugodnog zvuka.jednaki problemi se javljaju kad igram ostale igre poput reckoninga.laptop je još beba(nema ni pola godine).riječ je o dell inspironu n7110,i5 procesoru,NVIDIA GeForce GT 525M 2 gb video memorije i 4 gb rama
- koristiš ilegalnu verziju pa je puna bugs i greška kod krekanje (cracking)
- ili orginal igrica ima puno greška kao što je bilo sa rage
- ili ti je preslab komputer
to su standarni problemi za sve drugo me ne pitaj
- maddjuro
Nabavih neki jeftiniji mob
Što se tiče rages; uživaj jer je kratak.
Malo prijesam prešao jedan od DLC-a u fllout new vegasu "Old World Blues"; odličan dodatak igri, s odličnim konceptom.
Što se tiče rages; uživaj jer je kratak.
Malo prijesam prešao jedan od DLC-a u fllout new vegasu "Old World Blues"; odličan dodatak igri, s odličnim konceptom.