Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 16 Feb 2012, 14:41

Da sad me otvaram novi topic; planiram kupiti novi mob, i za njega dati 400-500kn; našao sam na njuškalu
Blackberry 8310,pa me zanima zna li netkonešto o ovome mobu, ili ak može preporučiti neki mob; samo da po mogućnosti nije tačskreen; i da nije od applea; može biti i polovan, glavno da je baterija ispravna, i da nije oštećen; također mi se živo fućka za facebook preko moba; ali nebi se budio da mob može se spojit na wajerless
I may be an idiot, but i am no fool.

copycat

Post by copycat » 16 Feb 2012, 22:53

maddjuro wrote:Da sad me otvaram novi topic; planiram kupiti novi mob, i za njega dati 400-500kn; našao sam na njuškalu
Blackberry 8310,pa me zanima zna li netkonešto o ovome mobu, ili ak može preporučiti neki mob; samo da po mogućnosti nije tačskreen; i da nije od applea; može biti i polovan, glavno da je baterija ispravna, i da nije oštećen; također mi se živo fućka za facebook preko moba; ali nebi se budio da mob može se spojit na wajerless
blackberry ti je odličan poslovni mob. ako trebaš konstantno provjeravat e-mailove ili ići online super je
imaš opciju besplati chat među drugim BB telefonima + app whatsup za sve vrsta mobitela.

moraš imat uključen BB uslugu preko svoje mreže (vip, t-com, tele2...) cijena ti je BB usluge oko 100kn mjesečno.

Ako ti nije potrebno provjeravati e-mailove ili ti nije za posao možda uzmi u opciju radije neki smart phone.
htjela sam ga i sama kupiti no rekla sam radije ne nakon što mi to je rečeno od osoba koji ga imaju

svi smart phones moraju imati neku posebnu tarifu, npr 2+ GB interneta ili neograničeno, bez toga češ dobivati astronomske račune

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Feb 2012, 00:08

meni mobitel treba samo za poruke i pozive, nikakav internet necu koristit, nar ne zasad, sam nemam namjeru dat više od 500kn za mob, tako da vjerojatno zemem neki polovni; naravno preferirao bi da imam tipkovnicu,a ne touchscreen

hitman_4

Post by hitman_4 » 17 Feb 2012, 07:47

John_Ryder wrote:alan wake došo za skinut :kokicarenje:
upravo instaliran.
Image

Image

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 17 Feb 2012, 10:10

ak netko zna u ćemu je problem...pliz help :zubifale:

dakle,instalirao sam alan wake,i tako igram ja nekih 20-30 minuta u kojih sve teće glatko,zatim slijede problemi(prikazani na videu).igra počne štekati uz podlogu neugodnog zvuka.jednaki problemi se javljaju kad igram ostale igre poput reckoninga.laptop je još beba :D (nema ni pola godine).riječ je o dell inspironu n7110,i5 procesoru,NVIDIA GeForce GT 525M 2 gb video memorije i 4 gb rama

http://imageshack.us/clip/my-videos/138/98341759.mp4/

http://imageshack.us/clip/my-videos/846/d5e.mp4/
Image

Image

Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Feb 2012, 10:18

hitman_4 wrote:
John_Ryder wrote:alan wake došo za skinut :kokicarenje:
upravo instaliran.

meni ful sporo skida s torenta :evil:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

olio

Post by olio » 17 Feb 2012, 11:25

hitman_4 wrote:ak netko zna u ćemu je problem...pliz help :zubifale:

dakle,instalirao sam alan wake,i tako igram ja nekih 20-30 minuta u kojih sve teće glatko,zatim slijede problemi(prikazani na videu).igra počne štekati uz podlogu neugodnog zvuka.jednaki problemi se javljaju kad igram ostale igre poput reckoninga.laptop je još beba :D (nema ni pola godine).riječ je o dell inspironu n7110,i5 procesoru,NVIDIA GeForce GT 525M 2 gb video memorije i 4 gb rama

jedino šta mi pada na pamet su driveri, probaj reinstalirat grafičke drivere i updateat

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Feb 2012, 21:02

Počeo jutros igrati 30 minuta "The Rage" na Xbox 360-ici i za sada mogu reći :supz: i da jedva čekam doć doma popit čašu Medice i napisat dvi recenzije za knjigu o slasherima (na redu su "Humongous" i "Berserker") te onda od gušta uzet palicu u ruke i igrati do 4-5 uri ujutro sve dok ne pobijem što više jebenih mutanta....

Uzgred kupujem VIVAX IMAGO LCD TV-3270H120, DVB-T, MPEG4, FullHD, MKV, pa se nadam da će mi to biti solidno za igre ali bogme i za filmove... ima li tko kakvih savjeta jel taj TV valja?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 18 Feb 2012, 19:28

Nakon 20 sati igranja Kingdoms of Amalura mogu slobodno reći da sam promjenio mišljenje i da prokleto uživam u igri.
Revenge solves everything

HorrorHR
Site Admin

Re:

Post by HorrorHR » 18 Feb 2012, 19:36

dr_gonzo wrote:Počeo jutros igrati 30 minuta "The Rage" na Xbox 360-ici i za sada mogu reći :supz: i da jedva čekam doć doma popit čašu Medice i napisat dvi recenzije za knjigu o slasherima (na redu su "Humongous" i "Berserker") te onda od gušta uzet palicu u ruke i igrati do 4-5 uri ujutro sve dok ne pobijem što više jebenih mutanta....

Uzgred kupujem VIVAX IMAGO LCD TV-3270H120, DVB-T, MPEG4, FullHD, MKV, pa se nadam da će mi to biti solidno za igre ali bogme i za filmove... ima li tko kakvih savjeta jel taj TV valja?
nemam iskustva sa ovim TV-om, ali imao sam 4-5 DVD-a od Vivaxa i svi su redovno crkavali za tipa 3-4 mjeseca max. Kupovao sam ih jer su bili jebeno jeftini (200kn cca) i čitali su divxove u to doba dok to nije bila prečesta pojava.

neznam kakva ti je cijena za taj vivax, ako je stvarno spektakularna razlika između bilo kojeg drugog branda iste rezolucije i/ili imaš limitirani budget uzmi, inače bježi što dalje...

Alastorus

Post by Alastorus » 18 Feb 2012, 20:00

dr_gonzo wrote:Počeo jutros igrati 30 minuta "The Rage" na Xbox 360-ici i za sada mogu reći :supz: i da jedva čekam doć doma popit čašu Medice i napisat dvi recenzije za knjigu o slasherima (na redu su "Humongous" i "Berserker") te onda od gušta uzet palicu u ruke i igrati do 4-5 uri ujutro sve dok ne pobijem što više jebenih mutanta....

Iskreno, ne bih ti preporučio Vivaxove proizvode, niti jednom nisam bio zadovoljan sa njihovim proizvodima.Sve se uredno kvarilo, a većina servisa je završila potpunom izmjenom aparata,radije sačuvaj još koji mjesec lovu pa uzmi nešto za što znaš da valja.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Feb 2012, 22:38

imao sam 2-3 vivax proizvoda,mislim da dva dvd plejera i jedan digitalni prijemnik,jako jako loša kvaliteta...je jefitno ali zato sranjola
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

copycat

Post by copycat » 19 Feb 2012, 00:35

maddjuro wrote:meni mobitel treba samo za poruke i pozive, nikakav internet necu koristit, nar ne zasad, sam nemam namjeru dat više od 500kn za mob, tako da vjerojatno zemem neki polovni; naravno preferirao bi da imam tipkovnicu,a ne touchscreen
pitaj za blackberry i slične mobitele svog operator što savjetuju, no meni je bilo žao dati toliko novca za mobitel a nebih ga u potpunost koristila, zato ga nisam kupila. No također mi mobitel samo treba za 2 funkcije: zvanje i pisanje poruka.

Pogledaj ove mobitele, kako blackberry su, no neznam za kvalitetu:
NOKIA E6-00
Nokia C3-00
NOKIA E5
VODAFONE 555
BlackBerry Pearl 3G
VODAFONE 1231

copycat

Post by copycat » 19 Feb 2012, 00:41

hitman_4 wrote:ak netko zna u ćemu je problem...pliz help :zubifale:

hmmm može biti par stvari:

- koristiš ilegalnu verziju pa je puna bugs i greška kod krekanje (cracking)
- ili orginal igrica ima puno greška kao što je bilo sa rage
- ili ti je preslab komputer

to su standarni problemi za sve drugo me ne pitaj

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Feb 2012, 02:38

Nabavih neki jeftiniji mob

Što se tiče rages; uživaj jer je kratak.

Malo prijesam prešao jedan od DLC-a u fllout new vegasu "Old World Blues"; odličan dodatak igri, s odličnim konceptom.

Post Reply