Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Aryx

Re: Igre, konzole i slično

Post by Aryx » 21 Nov 2011, 16:44

maddjuro wrote:Konačno sam uspio pozvoniti s oba zvona ; ali sad sam igrom slučaja otkrio jedan "previd" programera, koji će mi UVELIKE olakšati lvlanje; nije da je neki bug, nego jedna sitnica koja vao omogućava extra rzo skupljanej soula, te tako brzo lvlanje, bez grindanja; nadam se samo da cu e uspiti oduprjeti korištenju toga, previše
ako mislis na onaj glitch sa inlimited soulsima nemoj to raditi djuro .... unistava igru... znaci da si zabio dole onu witch kao zadnjeg bossa :D, nice

Presao Batman: Arkham city - moram priznati da me story wise razocarao. Nekako sve ukupno gledajući mi je draži prvi arkham asylum
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Nov 2011, 17:51

Aryx wrote:
maddjuro wrote:Konačno sam uspio pozvoniti s oba zvona ; ali sad sam igrom slučaja otkrio jedan "previd" programera, koji će mi UVELIKE olakšati lvlanje; nije da je neki bug, nego jedna sitnica koja vao omogućava extra rzo skupljanej soula, te tako brzo lvlanje, bez grindanja; nadam se samo da cu e uspiti oduprjeti korištenju toga, previše
ako mislis na onaj glitch sa inlimited soulsima nemoj to raditi djuro .... unistava igru... znaci da si zabio dole onu witch kao zadnjeg bossa :D, nice

Presao Batman: Arkham city - moram priznati da me story wise razocarao. Nekako sve ukupno gledajući mi je draži prvi arkham asylum

nije to, nego kod onoga undead prodavača u kanalizaciji kupiš 99 prism stone.a za 1000 soula, a kada time nahraniš onu zmiju koja se pojavi kad pozvoniš oba zvona dobiješ 10 000 soula; to su navodno maknuli ptchom, kao i taj unlimited soul glitch; to s tim preprodavanjem sm iskoristio jedino da brzo skupim 75k soula da platim redemption šo sam ubio onoga jednoga lika u udead burgu

a to s tom spider vješticom, imaš foru da ako dojdeš kao human pred ulaz u njezinu jazbinu, možeš sumonat onoga nekoga lika, kojega ubiješ u blizini bonefirea tamo dolje, koji puno pomogne u toj borbi
I may be an idiot, but i am no fool.

Aryx

Post by Aryx » 21 Nov 2011, 22:21

maddjuro wrote:
Aryx wrote:

nije to, nego kod onoga undead prodavača u kanalizaciji kupiš 99 prism stone.a za 1000 soula, a kada time nahraniš onu zmiju koja se pojavi kad pozvoniš oba zvona dobiješ 10 000 soula; to su navodno maknuli ptchom, kao i taj unlimited soul glitch; to s tim preprodavanjem sm iskoristio jedino da brzo skupim 75k soula da platim redemption šo sam ubio onoga jednoga lika u udead burgu

a to s tom spider vješticom, imaš foru da ako dojdeš kao human pred ulaz u njezinu jazbinu, možeš sumonat onoga nekoga lika, kojega ubiješ u blizini bonefirea tamo dolje, koji puno pomogne u toj borbi
ako zelis brzo farmati souls, odi iza onih velikih vrata u darkmoon forest ili kako vec se zove di su oni "humani" od kojih neke ne mozes targetat.fora je da ih sve nakupis na sebe i odes iza stepenica koje vode do tih velikih vrata i stanes se uz njih te svi kada te napadnu jednostavno padnu s litice i dobis fast exp :D . di si stao sada, s kojim weapon igras, pyromancy prejeben a ? :D

Alastorus

Post by Alastorus » 21 Nov 2011, 22:23

In a suksesful rilejšnšip with Skyrim :heart:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Nov 2011, 23:04

drake sword-om, onaj me vuk s mačem JAKO muči, nikak ga prjeć, znam da treba bi ispod njega, al je lik prebrz; jedino mije sad žao da sam napravio veći zajeb i nabildao si streinght na 50, da mogu onu neku sjekiru korisit, pa sad imam samo 930 HPa; trebao sam više trošit na HP i staminu; aod magija ništa ne koristim

edit:

vuk me je zamarao

Aryx

Post by Aryx » 22 Nov 2011, 11:16

maddjuro wrote:drake sword-om, onaj me vuk s mačem JAKO muči, nikak ga prjeć, znam da treba bi ispod njega, al je lik prebrz; jedino mije sad žao da sam napravio veći zajeb i nabildao si streinght na 50, da mogu onu neku sjekiru korisit, pa sad imam samo 930 HPa; trebao sam više trošit na HP i staminu; aod magija ništa ne koristim

edit:

vuk me je zamarao
pa koji si level ?? dizi si i vitality barem na nekih 25-30, i endurance si dizi da imas sto vise stamine, a i da mozes furati bolje armore. inace pyromancy si obavezno digni na +15 ili vise , radi bolesni dmg onda

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Nov 2011, 15:17

sada sam jedno lvl 70; al budem si ada dizao endurence i vit

nabavih si pyromaniju sa par spellowa, sam reci dis e može kupiti još tih spellova za pyro; izuzev onoga lika iz bačve; i di mogu sam svoja oružja praviti? kod onga nekoga black blacksmith koji je u katakombama ili....?

Aryx

Post by Aryx » 23 Nov 2011, 00:15

maddjuro wrote:sada sam jedno lvl 70; al budem si ada dizao endurence i vit

nabavih si pyromaniju sa par spellowa, sam reci dis e može kupiti još tih spellova za pyro; izuzev onoga lika iz bačve; i di mogu sam svoja oružja praviti? kod onga nekoga black blacksmith koji je u katakombama ili....?
kod queen of chaos, ona se nalazi u skrivenoj prostorji dole tamo di si 2 zvono pozvonio, kasnije ce doci jedna zenska u blightu kod onih platformi na dnu u mocvari blizu ulaza kod one chaos bitch koju si zabio. sam svoja imas 4 kovaca kroz igru. catambs, andor londo, onaj kada se spustis dole liftom prema new londou i prvi u burgu

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Nov 2011, 00:23

moram samo još skužiti kako se prave oružja, hvala na savjetu da počnem koristiti pyro magije, jako su korisne

Aryx

Post by Aryx » 23 Nov 2011, 15:04

maddjuro wrote:moram samo još skužiti kako se prave oružja, hvala na savjetu da počnem koristiti pyro magije, jako su korisne
fireorb x2, combustion, fireball pomazu izuzetno. inace ona magija steel skin ili kako vec je totalno op... mozes dosta bosseva stime lagano zabiti

borntodie

Post by borntodie » 23 Nov 2011, 18:40

Skyrim sam zavrsio i mislim da je pre pre-lagana igra bila. Ocjena sve u svemu oko 87-88 od 100.
Sad igram malo Saints Row Third, ludilo od igre, ima bugova ali je daleko bolja od GTA serijala, dajem joj 85/100.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

mishka

Post by mishka » 24 Nov 2011, 21:41

sad igram WOW nazalost ne original (nema se para za sad za platit) enivej. prije COD4. al wow je wow :)
FROM THE HEART TO THE SKY

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Nov 2011, 21:45

mishka wrote:sad igram WOW nazalost ne original (nema se para za sad za platit) enivej. prije COD4. al wow je wow :)
privatni server?

mishka

Post by mishka » 25 Nov 2011, 10:36

molten ;)
FROM THE HEART TO THE SKY

Alastorus

Post by Alastorus » 25 Nov 2011, 12:52

Molten Forevah <3 Iako više ne igram WoW, uf taj mi je server ostao u pamćenju :D
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Post Reply