Aryx wrote:maddjuro wrote:Konačno sam uspio pozvoniti s oba zvona ; ali sad sam igrom slučaja otkrio jedan "previd" programera, koji će mi UVELIKE olakšati lvlanje; nije da je neki bug, nego jedna sitnica koja vao omogućava extra rzo skupljanej soula, te tako brzo lvlanje, bez grindanja; nadam se samo da cu e uspiti oduprjeti korištenju toga, previše
ako mislis na onaj glitch sa inlimited soulsima nemoj to raditi djuro .... unistava igru... znaci da si zabio dole onu witch kao zadnjeg bossa

, nice
Presao Batman: Arkham city - moram priznati da me story wise razocarao. Nekako sve ukupno gledajući mi je draži prvi arkham asylum
nije to, nego kod onoga undead prodavača u kanalizaciji kupiš 99 prism stone.a za 1000 soula, a kada time nahraniš onu zmiju koja se pojavi kad pozvoniš oba zvona dobiješ 10 000 soula; to su navodno maknuli ptchom, kao i taj unlimited soul glitch; to s tim preprodavanjem sm iskoristio jedino da brzo skupim 75k soula da platim redemption šo sam ubio onoga jednoga lika u udead burgu
a to s tom spider vješticom, imaš foru da ako dojdeš kao human pred ulaz u njezinu jazbinu, možeš sumonat onoga nekoga lika, kojega ubiješ u blizini bonefirea tamo dolje, koji puno pomogne u toj borbi
I may be an idiot, but i am no fool.