ovo je jedna od rijetkih di nemam najdražeg, baš mi nitko nije poseban niti mi se uvukao pod kožudon_bastard wrote: Nego, koji je vama najdrazi lik u seriji?

meni je ovo i dalje li-la, ništa me ne drži da očekujem daljnje događaje.
ovo je jedna od rijetkih di nemam najdražeg, baš mi nitko nije poseban niti mi se uvukao pod kožudon_bastard wrote: Nego, koji je vama najdrazi lik u seriji?
tebi ću vjerovati jer imamo sličan pogled na ovu seriju. još ju nisam pogledala..elrania wrote:ne bih se složila za 4.
ovo mi je možda najbolja među onim novim i nevjerojatno mi je drago zbog nekih ljudi
i sam kraj je dodao možda najveću težinu dosad.
SpoilerShowpobojala sam se da se nisu valjda andrea i daryl spetljali. *odah* ne da mu ne želim nekoga, samo ne bih da je ona
cijela serija je sapunasta, priznali mi to ili ne.blessa wrote:4. epizoda mi je bila ko kakva sapunica, bolje da sam esmeraldu pogledala..ccc, inadam se da će oni ubrzo otići iz one kuće...SpoilerShowmislila sam kad Daryl uđe u onu kućicu da će biti šta zanimljivo ili da će one u apoteci napasti, ali ni tu ništa ...
ne mogu reć da mi je baš fantastično, al sam jako zadovoljna i skroz se slažem da je sve sada u seriji jako dobro.Horrorist wrote: Mislim ovo "niš" za mene nije "niš" , glumci su fantastični, pogotovo Rick (Andrew Lincoln),
i svaka rečenica koja je izašla iz usta protagonista u seriji u zadnje dvije epizode za mene ima savršenog smisla
i radi u funkciji dublje karakterizacije likova koja je u stripu fantastična (za mene rijetko viđena igdje).
Slažem se s ovim.metallicat wrote:ovo je jedna od rijetkih di nemam najdražeg, baš mi nitko nije poseban niti mi se uvukao pod kožudon_bastard wrote: Nego, koji je vama najdrazi lik u seriji?![]()
mah...škilji ko i svielrania wrote:korejac![]()