Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 09 Oct 2011, 16:08

Jane Doe wrote:
john_constantine wrote:pa kakva je to jebena sredina gdje se svake godine ubije bar pet - šest mladih, a ona ih baš sve poznaje? Svaki put kada to čujem, jbg, ne mogu više suosjećati, ide mi više na živce to.
imaginarna :?: :!:
ili neko ima zbilja "probrano društvo" :roll:
kako god, znam da dopizdi više i izgubi se neko žaljenje u svemu tome, jer očito oni sebe ne žale
da. Ma već mi je postala lagano navika čuti da su se njezine prijateljice ubile. Samo do jedne njezine prijateljice mi je stalo, ali kvragu, sada se ubio dečko od prijateljice i što bi trebao reći? Već godinama znam da je problem u njezinom društvu kojem je okružena, gdje je samoubojstvo normalno, ali joj ništa ne govorim o tome. Ona se već sada brine za prijateljicu jer se ne javlja, pa da ne bi i ona počinila suicid. :facepalm:
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 09 Oct 2011, 21:02

lugari sa sela, izazivanje tucnjave, a ono gadi mi se malo izac van trenutno..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Oct 2011, 23:11

poslao samom sebi poruku :zubifale:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 09 Oct 2011, 23:54

Danas kad sam došla doma, starci ipak nisu mogli sakriti od mene da mi je i mačak (Micić) poginuo prije dva dana. Nadam se iskreno da će na tome stati jer tri životinje u deset dana je ipak dovoljno, ha, ti tamogorekojiupravljašsvemirom?????
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2011, 00:09

callac wrote:Danas kad sam došla doma, starci ipak nisu mogli sakriti od mene da mi je i mačak (Micić) poginuo prije dva dana. Nadam se iskreno da će na tome stati jer tri životinje u deset dana je ipak dovoljno, ha, ti tamogorekojiupravljašsvemirom?????

:cry: :cry:

Ja iskreno virujen u raj za životinje, ne zanima me kako to nekome zvučalo. Jedina istinski nevina bića na ovom svitu, i ne prihvaćan ništa ispod toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2011, 00:13

john_constantine wrote:
Jane Doe wrote:
john_constantine wrote:pa kakva je to jebena sredina gdje se svake godine ubije bar pet - šest mladih, a ona ih baš sve poznaje? Svaki put kada to čujem, jbg, ne mogu više suosjećati, ide mi više na živce to.
imaginarna :?: :!:
ili neko ima zbilja "probrano društvo" :roll:
kako god, znam da dopizdi više i izgubi se neko žaljenje u svemu tome, jer očito oni sebe ne žale
da. Ma već mi je postala lagano navika čuti da su se njezine prijateljice ubile. Samo do jedne njezine prijateljice mi je stalo, ali kvragu, sada se ubio dečko od prijateljice i što bi trebao reći? Već godinama znam da je problem u njezinom društvu kojem je okružena, gdje je samoubojstvo normalno, ali joj ništa ne govorim o tome. Ona se već sada brine za prijateljicu jer se ne javlja, pa da ne bi i ona počinila suicid. :facepalm:
Na ovu temu ne gledan već određeno vrime jednako, ali to nije rješenje apsolutno ničeg. Ukoliko se tu radi o nekoj vrsti nesvjesnog pakta di jedan drugome hrane nezadovoljstvo svitom i životom, to ne može nego završit mračno. I iskreno, takvi ljudi ni ne zaslužuju društvo, ukoliko ne žele pomoć. Nek se makne od njih pod hitno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Oct 2011, 06:51

Scarface wrote:
callac wrote:Danas kad sam došla doma, starci ipak nisu mogli sakriti od mene da mi je i mačak (Micić) poginuo prije dva dana. Nadam se iskreno da će na tome stati jer tri životinje u deset dana je ipak dovoljno, ha, ti tamogorekojiupravljašsvemirom?????

:cry: :cry:

Ja iskreno virujen u raj za životinje, ne zanima me kako to nekome zvučalo. Jedina istinski nevina bića na ovom svitu, i ne prihvaćan ništa ispod toga.
potpis na sve kaj je scar napisao ....
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Oct 2011, 17:36

ja ću krepati. :zubifale: Konačno dobio neki odgovor na ljubavne oglase iz dosade, i sada ispadne da sam ružan, neobrazovan i neimućan. Koga briga, gledajte samo kako stavlja kvačice kao visokoobrazovana osoba... :facepalm:
Mislim da je sve super što si napisao,samo vidi ja nisam osječajna poput tebe i to bi mogao biti problem jer sam zatvorena osoba i zbilja ne volim izljeve nježnosti i sva ta oprosti na izrazu preromantična sranja.Meni ej izgled bitan,isto kao i zanimanje ili ti ga posao.Ja sam medicinska sestra i dečko koji bi mene osvojio mora biti poprilično školovaniji i imučniji.Odakle sam'?Iz Koprivnice što znaći i da smo jako daleko.mislim da se više nečeš javiti ili češ me u sljedečem mailu izvrijeđati,ako poželiš suzdrži se jer sam puuuno opakija od tebe uvjeravam te.
Michel puši karu.

Alastorus

Post by Alastorus » 10 Oct 2011, 17:41

john_constantine wrote:ja ću krepati. :zubifale: Konačno dobio neki odgovor na ljubavne oglase iz dosade, i sada ispadne da sam ružan, neobrazovan i neimućan. Koga briga, gledajte samo kako stavlja kvačice kao visokoobrazovana osoba... :facepalm:
Mislim da je sve super što si napisao,samo vidi ja nisam osječajna poput tebe i to bi mogao biti problem jer sam zatvorena osoba i zbilja ne volim izljeve nježnosti i sva ta oprosti na izrazu preromantična sranja.Meni ej izgled bitan,isto kao i zanimanje ili ti ga posao.Ja sam medicinska sestra i dečko koji bi mene osvojio mora biti poprilično školovaniji i imučniji.Odakle sam'?Iz Koprivnice što znaći i da smo jako daleko.mislim da se više nečeš javiti ili češ me u sljedečem mailu izvrijeđati,ako poželiš suzdrži se jer sam puuuno opakija od tebe uvjeravam te.

:toimonster:

Ovo bi trebalo zakonom zabranit.

OT: Poprilično ništa.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

alecto

Post by alecto » 10 Oct 2011, 17:45

hladnoća i prehlada. i ubibože predavanja.
we are such stuff as dreams are made on

boyko

Post by boyko » 10 Oct 2011, 20:10

john_constantine wrote:ja ću krepati. :zubifale: Konačno dobio neki odgovor na ljubavne oglase iz dosade, i sada ispadne da sam ružan, neobrazovan i neimućan. Koga briga, gledajte samo kako stavlja kvačice kao visokoobrazovana osoba... :facepalm:
neka opaka moja sugrađanka :lol: :lol:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

filmofil

Post by filmofil » 10 Oct 2011, 21:37

cons, hvala ti za malo smijeha :)
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2011, 22:24

Daj odjebi više te osobe s oglasa, vidiš da tu niko nije normalan.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Oct 2011, 22:26

ma definitivno zadnja. :zubifale:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2011, 18:33

Nevjerojatno. Prije dosta godina sam na kiosku kupio Saw 4 original dvd i nije radilo. Nisam niti bio jedini kojemu je bilo tako. I danas kupim 5,6,7 nastavak da popunim kolekciju. Vidim i četvrti nastavak za samo 10 kn. Stavim ga u player doma i ne radi! Fućka mi se za tih 10 kn, pa se neću gnjaviti time. Ali čovječe, izdati Saw 4 tako da baš niti jedna kopija ne radi?
Michel puši karu.

Post Reply