da. Ma već mi je postala lagano navika čuti da su se njezine prijateljice ubile. Samo do jedne njezine prijateljice mi je stalo, ali kvragu, sada se ubio dečko od prijateljice i što bi trebao reći? Već godinama znam da je problem u njezinom društvu kojem je okružena, gdje je samoubojstvo normalno, ali joj ništa ne govorim o tome. Ona se već sada brine za prijateljicu jer se ne javlja, pa da ne bi i ona počinila suicid.Jane Doe wrote:imaginarnajohn_constantine wrote:pa kakva je to jebena sredina gdje se svake godine ubije bar pet - šest mladih, a ona ih baš sve poznaje? Svaki put kada to čujem, jbg, ne mogu više suosjećati, ide mi više na živce to.![]()
![]()
ili neko ima zbilja "probrano društvo"![]()
kako god, znam da dopizdi više i izgubi se neko žaljenje u svemu tome, jer očito oni sebe ne žale
Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Michel puši karu.
- Sammy
lugari sa sela, izazivanje tucnjave, a ono gadi mi se malo izac van trenutno..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
- callac
Danas kad sam došla doma, starci ipak nisu mogli sakriti od mene da mi je i mačak (Micić) poginuo prije dva dana. Nadam se iskreno da će na tome stati jer tri životinje u deset dana je ipak dovoljno, ha, ti tamogorekojiupravljašsvemirom?????
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:Danas kad sam došla doma, starci ipak nisu mogli sakriti od mene da mi je i mačak (Micić) poginuo prije dva dana. Nadam se iskreno da će na tome stati jer tri životinje u deset dana je ipak dovoljno, ha, ti tamogorekojiupravljašsvemirom?????
Ja iskreno virujen u raj za životinje, ne zanima me kako to nekome zvučalo. Jedina istinski nevina bića na ovom svitu, i ne prihvaćan ništa ispod toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Na ovu temu ne gledan već određeno vrime jednako, ali to nije rješenje apsolutno ničeg. Ukoliko se tu radi o nekoj vrsti nesvjesnog pakta di jedan drugome hrane nezadovoljstvo svitom i životom, to ne može nego završit mračno. I iskreno, takvi ljudi ni ne zaslužuju društvo, ukoliko ne žele pomoć. Nek se makne od njih pod hitno.john_constantine wrote:da. Ma već mi je postala lagano navika čuti da su se njezine prijateljice ubile. Samo do jedne njezine prijateljice mi je stalo, ali kvragu, sada se ubio dečko od prijateljice i što bi trebao reći? Već godinama znam da je problem u njezinom društvu kojem je okružena, gdje je samoubojstvo normalno, ali joj ništa ne govorim o tome. Ona se već sada brine za prijateljicu jer se ne javlja, pa da ne bi i ona počinila suicid.Jane Doe wrote:imaginarnajohn_constantine wrote:pa kakva je to jebena sredina gdje se svake godine ubije bar pet - šest mladih, a ona ih baš sve poznaje? Svaki put kada to čujem, jbg, ne mogu više suosjećati, ide mi više na živce to.![]()
![]()
ili neko ima zbilja "probrano društvo"![]()
kako god, znam da dopizdi više i izgubi se neko žaljenje u svemu tome, jer očito oni sebe ne žale
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Jane Doe
potpis na sve kaj je scar napisao ....Scarface wrote:callac wrote:Danas kad sam došla doma, starci ipak nisu mogli sakriti od mene da mi je i mačak (Micić) poginuo prije dva dana. Nadam se iskreno da će na tome stati jer tri životinje u deset dana je ipak dovoljno, ha, ti tamogorekojiupravljašsvemirom?????
![]()
![]()
Ja iskreno virujen u raj za životinje, ne zanima me kako to nekome zvučalo. Jedina istinski nevina bića na ovom svitu, i ne prihvaćan ništa ispod toga.

- john_constantine
ja ću krepati.
Konačno dobio neki odgovor na ljubavne oglase iz dosade, i sada ispadne da sam ružan, neobrazovan i neimućan. Koga briga, gledajte samo kako stavlja kvačice kao visokoobrazovana osoba...
Mislim da je sve super što si napisao,samo vidi ja nisam osječajna poput tebe i to bi mogao biti problem jer sam zatvorena osoba i zbilja ne volim izljeve nježnosti i sva ta oprosti na izrazu preromantična sranja.Meni ej izgled bitan,isto kao i zanimanje ili ti ga posao.Ja sam medicinska sestra i dečko koji bi mene osvojio mora biti poprilično školovaniji i imučniji.Odakle sam'?Iz Koprivnice što znaći i da smo jako daleko.mislim da se više nečeš javiti ili češ me u sljedečem mailu izvrijeđati,ako poželiš suzdrži se jer sam puuuno opakija od tebe uvjeravam te.
Michel puši karu.
- Alastorus
john_constantine wrote:ja ću krepati.Konačno dobio neki odgovor na ljubavne oglase iz dosade, i sada ispadne da sam ružan, neobrazovan i neimućan. Koga briga, gledajte samo kako stavlja kvačice kao visokoobrazovana osoba...
![]()
Mislim da je sve super što si napisao,samo vidi ja nisam osječajna poput tebe i to bi mogao biti problem jer sam zatvorena osoba i zbilja ne volim izljeve nježnosti i sva ta oprosti na izrazu preromantična sranja.Meni ej izgled bitan,isto kao i zanimanje ili ti ga posao.Ja sam medicinska sestra i dečko koji bi mene osvojio mora biti poprilično školovaniji i imučniji.Odakle sam'?Iz Koprivnice što znaći i da smo jako daleko.mislim da se više nečeš javiti ili češ me u sljedečem mailu izvrijeđati,ako poželiš suzdrži se jer sam puuuno opakija od tebe uvjeravam te.
Ovo bi trebalo zakonom zabranit.
OT: Poprilično ništa.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- alecto
hladnoća i prehlada. i ubibože predavanja.
we are such stuff as dreams are made on
- boyko
neka opaka moja sugrađankajohn_constantine wrote:ja ću krepati.Konačno dobio neki odgovor na ljubavne oglase iz dosade, i sada ispadne da sam ružan, neobrazovan i neimućan. Koga briga, gledajte samo kako stavlja kvačice kao visokoobrazovana osoba...
![]()
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
filmofil
- Scarface
Daj odjebi više te osobe s oglasa, vidiš da tu niko nije normalan.john_constantine wrote:ja ću krepati.Konačno dobio neki odgovor na ljubavne oglase iz dosade, i sada ispadne da sam ružan, neobrazovan i neimućan. Koga briga, gledajte samo kako stavlja kvačice kao visokoobrazovana osoba...
![]()
- john_constantine
- john_constantine
Nevjerojatno. Prije dosta godina sam na kiosku kupio Saw 4 original dvd i nije radilo. Nisam niti bio jedini kojemu je bilo tako. I danas kupim 5,6,7 nastavak da popunim kolekciju. Vidim i četvrti nastavak za samo 10 kn. Stavim ga u player doma i ne radi! Fućka mi se za tih 10 kn, pa se neću gnjaviti time. Ali čovječe, izdati Saw 4 tako da baš niti jedna kopija ne radi?
Michel puši karu.