he, ja sam kupio platinum za ps3. Odlična grafika i igrivost, ali prvo ću preći MGS 4.maddjuro wrote:FFS opet mi je netko pred nosom kupio FF13, kad god netko na njuškalu stavi ovu igru nikad ne stignem pobrati oglas na vrijeme
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Michel puši karu.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
- Decadentor
elrania wrote:http://www.abandoned-places.com/

- Alastorus

Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- maddjuro
ali ga prijeđi tako da niti jedan puta ne aktiviraš pnaj alarm, da tene spaz i da nikoga ne ubiješ;john_constantine wrote:he, ja sam kupio platinum za ps3. Odlična grafika i igrivost, ali prvo ću preći MGS 4.maddjuro wrote:FFS opet mi je netko pred nosom kupio FF13, kad god netko na njuškalu stavi ovu igru nikad ne stignem pobrati oglas na vrijeme
ja čekam da mi frend s paypalom se vrati u ZG pa i ja ovo naručujem
http://www.zavvi.com/games/platforms/xb ... 90975.html
koja je razlika između platinum i obične verzije?
Last edited by maddjuro on 24 Aug 2011, 01:57, edited 1 time in total.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Ašow
elrania wrote:http://www.abandoned-places.com/
Nemoj mi reci da si tek sad otkrila taj sajt

Coece, po uzoru na njega sam i ja fotkao industriju okolo

- john_constantine
ma kako ne... bar tu prolazi akcijski pristup i ubijanje.maddjuro wrote:ali ga prijeđi tako da niti jedan puta ne aktiviraš pnaj alarm, da tene spaz i da nikoga ne ubiješ;john_constantine wrote:he, ja sam kupio platinum za ps3. Odlična grafika i igrivost, ali prvo ću preći MGS 4.maddjuro wrote:FFS opet mi je netko pred nosom kupio FF13, kad god netko na njuškalu stavi ovu igru nikad ne stignem pobrati oglas na vrijeme
ja čekam da mi frend s paypalom se vrati u ZG pa i ja ovo naručujem
http://www.zavvi.com/games/platforms/xb ... 90975.html
koja je razlika između platinum i obične verzije?

Praktički nikakva osim cijene i toga što platinum logo nagrđuje cover kutije. To je kada prodaju oko 5 ili 10 milijuna primjeraka, pa onda izdaju platinum izdanja po nižim cijenama. Moja ps3 verzija je baš na jednom dvd - u, ali čujem da je ff13 za xbox360 na 3 - dvd - a.
Michel puši karu.
- maddjuro
Da, FF na xboxu je na 3 dvda; nedavno je izašao i novi deusEx, i tamo imaš pristupe za šuljanje ili ubijanje svega pred sobom. Naravno ako se želiš šuljat, moraš upgrejdat neke stvari da ti se pomognu šuljati; ja cu igrati tako da pobijem sve
- john_constantine
a zbog čega je ff13 za xbox na 3 dvd - a? Bolja grafika nego na ps3?
Michel puši karu.
- maddjuro
navodno su igre indentične,ali na PSu izgledaju malo bolje jer je konzola jača(nemi je svejedno jer igram na katodnome tv-u). Playstation igre su na Blueray diskovima, dok su Xbox na onim dual-lair dvdima, na koje stane oko 8 gb podataka; a budući da je u igri dosta fullmotion animacija, koje zahtjevaju puno prostora, igra je morala biti razdjeljena na 3 dvda.john_constantine wrote:a zbog čega je ff13 za xbox na 3 dvd - a? Bolja grafika nego na ps3?
Upravo se vratih iz dućana s novim dvd playerom, stari je otišao; sad se moram navikavati na ovaj novi daljinski s malim tipkama.
- john_constantine
meni nikad nije jasno kako se samo toliko love troši na nogometne igrače. 40 mililijuna $ ili koliko već za onog našeg nogometaša kojega su prodali...
A tek onaj Varteks stadion, koji nikada nije išao dalje od nekog velikog prvenstva, ima pet - šest nogometaša s mjesečnom plaćom od 22 000 kn?
A tek onaj Varteks stadion, koji nikada nije išao dalje od nekog velikog prvenstva, ima pet - šest nogometaša s mjesečnom plaćom od 22 000 kn?
Michel puši karu.
- Ašow
Čuj, velika se lova vrti oko sponzorstava, tekmi, prava etc.john_constantine wrote:meni nikad nije jasno kako se samo toliko love troši na nogometne igrače. 40 mililijuna $ ili koliko već za onog našeg nogometaša kojega su prodali...
Igrači su zapravo (koliko god ovo glupo zvučalo) i premalo plaćeni kolika je lova u opticaju.
A Varteks je igrao nekoliko finala kupa, par puta je igrao kvalifikacije za europsku ligu (kao i ove godine)
ono, ide laganini.
Ladić je igrao za Varteks, Čiro ga je trenirao itd.
- Scarface
Sestra za pola sata kreće na devetodnevnu ekskurziju, Prag, Beč, Munchen, pa ju idem otpratit. Čoviće, moja kao da je jučer bila. Vrime stvarno leti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- alecto
mislim da je i keyboard kant bila u klinču večeras za zetovkama.. ugl, ak je to bila ona, dve zetovke su nas izvukle iz tramvaja, al ja se izvukla bez kazne jer sam se pravila mutava. "vas budem pustila jer ste fina" 

we are such stuff as dreams are made on