Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 26 Aug 2011, 21:14

treba se sam pravit glup ili počet pričat s njima na litavskom il nečem sličnom. znam ekipu da radi i jedno i drugo i puste ih na miru :lol:

ja sve gledam da neću ni dizat pokaz tak skoro. možda za 12. i 1. mjesec kad baš zahladi, al sad sam skroz navikla hodati posvuda, makar 40 min pješačila.

alecto

Post by alecto » 26 Aug 2011, 21:19

i to mi je palo na pamet al jbg ne znam dal bi bila sposobna frfljat neš na nekom kvazi jeziku (a engl valjda i znaju nešto :lol: ). e samo da se nisam na pod skljokala od smijeha kad je kk (ak je to bila ona :lol: ) pitala žensku za cijenjeno ime, valjda da će ju prijavit zbog neljubaznosti ili šta.
we are such stuff as dreams are made on

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Aug 2011, 22:15

Ja već imam isplanirano lažno ime i adresu, čak sam i pazila gdje ću smjestit prebivalište ako prepoznaju govor pa ne mogu baš srat da sam iz ne znam čega. Joj, ma mislim da sam razradila svaku potencijalnu situaciju koja bi mi se u tome mogla dogoditi, bazirano na iskustvu drugih ljudi :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Aug 2011, 22:24

Meni su rekli da hvataju samo male nesigurne curice jer bi samo one pokazale osobnu, a ostalih se ljudi boje :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Aug 2011, 22:31

Decadentor wrote:Meni su rekli da hvataju samo male nesigurne curice jer bi samo one pokazale osobnu, a ostalih se ljudi boje :lol:
Krivo su ti rekli :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Aug 2011, 23:11

Asfodel wrote:
Decadentor wrote:Meni su rekli da hvataju samo male nesigurne curice jer bi samo one pokazale osobnu, a ostalih se ljudi boje :lol:
Krivo su ti rekli :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Aug 2011, 00:15

Ne nego i vi spadate u nesigurne curice pa se sad branite :lol:
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Aug 2011, 01:56

alecto wrote:mislim da je i keyboard kant bila u klinču večeras za zetovkama.. ugl, ak je to bila ona, dve zetovke su nas izvukle iz tramvaja, al ja se izvukla bez kazne jer sam se pravila mutava. "vas budem pustila jer ste fina" :lol:
14-ica kod cibone oko pol 9-9?

Jep, popušila je kaznu.
Al, to je malo ironično. Ja, koji se cijeli život švercam po vlakovima, busevima, javnim prijevozima i zakinio sam prijevoznike za nekoliko tisuća kuna nisam nikad dobio nikakvu kaznu, a ljudi koji plaćaju, njih i kazne.

Po zakonu te niti jedan drzavni sluzbenik ne smije fizički dotaknuti (osim policajca koji mora imati opravdanu sumnju, al to je drugi par opanaka, a interventna policija treći) jer osoba koju takne (pa makar i da ga sluzbenik potapsa po ramenu) ga moze prebit na mrtvo ime i izvuci ce se na sudu sa samoobranom i jos moze dobiti odstetu.
Da, znam da zvuci glupo, ali tako je jer je zakon u tom području masovno nedorečen.
Analogno tomu, ako te zahalta kondukter ili bilo kakav kontrolor, izadjes na iducoj stanici, odbijas dati bilo kakvu identifikacijsku ispravu i ne moze ti nista.
Jedino tko ti tu moze napraviti nesto je policija, al ona te privodi u postaju. I opet ako netko dođe u postaju po tu osobu, oni ju moraju pustiti, jer je identitet te osobe utvrđen, pa makar bio i lažan. Usporedbe radi, ako mirko i slavko su dva prijatelja, mirka odvede policija i slavko ode po zdravka u postaju i kaze policiji da je to zdravko, oni ga moraju pustiti van, bez obzira na to sto se on zove mirko.
I opet tu popuši država.

Al, dobro, ja sam ionako klošar do übera pa me boli kurac jer znam svoja prava kao što znam zaobići zakon i volim se praviti pametan kad su u igri bahate osobe.
--------
Last.fm

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Aug 2011, 02:10

ajde asove objasni vamo pretres vozila, osobe i stana/kuce pliiz :D
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Aug 2011, 02:42

Policajac moze pretresti svaku osobu, ali prije tog mora traziti osobnu. Osoba koja se pretresa moze traziti policajca broj znacke. Ako odbije dati broj znacke, ne moras mu dati osobnu i ne moze te legitimirati.
tj. moze probati, ali ne moras ici s njime niti ga poslusati ista jer ti nije dao broj znacke i ako ista sumnjivo nađe kod tebe, to se ne moze voditi kao dokaz niti smije to zaplijeniti.
Kod legitimiranja ti ne smije gurati ruke u džepove niti otvarati išta (novčanik, ruksak, kutiju od cigareta, mobitel qe god). Samo te izvana moze pretraziti i opet te ne smije dirati po međunožju, ali moze po dupetu. (Žene ne smiju po dupe isto jer se to moze smatrati seksualnim uznemiravanjem, što će reč da je super stvar ak je murijak gay).

Za nepokretnu imovinu policajac treba imati nalog za detaljan pregled. Kako god okrenes.
Ako dođe u kuću bez naloga, ne moraš ga pustiti, a ako ga pustis, ne moze ti nista napraviti makar vidio šta god, jer nema nalog, daklem, ne moze se ono sto vidi voditi kao dokaz protiv tebe.

Za pokretnu imovinu

Kod vozila se jedino izuzima carinska kontrola koja ti SAMA bez tvoje prethodne dozvole moze sve pretraziti), a ako te policija zaustavi i trazi da otvoris prtljaznik, to moras napraviti (Zbog rezervne gume, kutije za prvu pomoć, prsluka, trokuta, etc.).
U principu, pretrazuje se gepek jer po zakonu moras imati trilijun stvari unutra. Ostalo ti ne moze/ne smije/neće pretražiti bez prethodnog naloga, osim ako držiš na zadnjem sjedalu pušku il neki sl. kurac, tu te moze uhititi, jer gle čuda, auto ima prozore :)
--------
Last.fm

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Aug 2011, 03:16

zanimljivo, a sta ako je racija u nekom kaficu???
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Aug 2011, 03:25

Budeš pijan ko zmaj i boli te kurac.
--------
Last.fm

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Aug 2011, 03:26

Ašow wrote:Budeš pijan ko zmaj i boli te kurac.
i i mas pol kile trave u djepu i prepipaju te :lol:
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Aug 2011, 03:27

Nijedan konj nema u birtiji pol kile trave.
Čim čuješ da je racija, vadi opijate iz džepa i baci ih na pod.
--------
Last.fm

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Aug 2011, 03:30

Tak je kolega bacio na moru na nekoj plazi i sljunkom zatrpo, pa sam pola sata trazio :lol: :lol:
Image

Locked