Scream 4

Mjesto za horore iz novog milenija.
Andrej

Re: Scream 4

Post by Andrej » 14 Jul 2011, 10:09

yaps wrote:Ocekivao sam vise od ovog filma, ali sam poprilicno razocaran. Humor mi je jako los i ta crta neozbiljnosti u filmu mi se ne dopada ni najmanje. Ubistva su dobra i to je pozitivna strana filma. Kad se sve oduzme i doda, ukupna ocena 5/10.
Humor jako loš?
Pa dobro, niko ne očekuje da svi imamo isti ukus ali mene lično je potpuno oduševila pokvarena ironija koju su prodali.
Ona je obično znak zrelosti i inteligencije a ne neozbiljnosti.
We're all mad here...

Josef K

Post by Josef K » 03 Aug 2011, 02:16

Scream 4 - 9/10
Isplatilo se čekanje :mrgreen:
Nažalost uspio sam si spoilat killera još prije par mjeseci, ali to mi nije pokvarilo film.
Emma Roberts :heart:

Kad dođe bluray pada maraton :partyman:

Scarface

Post by Scarface » 06 Aug 2011, 02:26

Od 18.08 u kinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Josef K

Post by Josef K » 07 Aug 2011, 14:05

No krasno. Nisu mogli 3 dana prije objavit.
Al dobro, gledat če se opet :mrgreen:

metallicat

Post by metallicat » 07 Aug 2011, 22:56

Scarface wrote:Od 18.08 u kinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vuuuhuuuu :partyman: kako mi je drago da ga nisam pogledala 8) 8) sad je samo pitanje oću u zadar u kino ili ovdje :mrgreen: :prayer: :prayer:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Aug 2011, 17:29

Kod mene je ovo djelovalo najkraće rečeno ovako: ok za jednu večer zabave (ne naročite) i brzi zaborav. :)
Već se ne mogu sjetiti kojih su mi nekoliko scena bile fora, ona s okom, mali policijski razgovor u autu i dalje ne znam. Shema ismijavanja je otrcana isprika za čisto štancanje nastavaka, što li će sljedeće smisliti, ovim su nas htjeli zapravo prosvjetliti i nešto poručiti, morat će neku onda novu mudroliju smisliti za peti, šesti, sedmi ili jedanaesti nastavak. Mala Jill ne zna glumiti i to je bilo isto smiješno za gledati u nekim situacijama. No zažmirit ću na to, kao i na činjenicu da skoro pa dobijem alergijsku reakciju na taj štih kao da gledam neku tinejdžersku američku serijicu (scena osunčanog grada-vozikaju se auti-u pozadini trešti neka mtv muzika-dolazi tinejdžer) i na činjenicu da je meni sve to "premoderno" - sve je to zanemarujuće da im je ta zabava upalila i da je bila zbilja zabavna, al eto kod mene baš nije.
Inače, kad sljedeći nastavak izađe pogledat ću ponovno jedinicu ..koju sad zbilja više cijenim kad vidim gdje to sve ide.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 12 Aug 2011, 00:53

ipak ću ga u zadru gledat :rock: ghost, ako bi i ti možda, javi (ako budeš u blizni ofc) :D
Image

Scarface

Post by Scarface » 16 Aug 2011, 17:08

Upravo obavljen preorder sljedećega:

http://www.amazon.com/gp/product/B0057Y ... B0057YUV6C

I dokumentarac Still Screaming je tu!

:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Aug 2011, 18:57

Scarface wrote:Upravo obavljen preorder sljedećega:

http://www.amazon.com/gp/product/B0057Y ... B0057YUV6C

I dokumentarac Still Screaming je tu!

:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
jebena cijena

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Aug 2011, 22:24

ništa extra,6/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 18 Aug 2011, 19:03

Večeras u 22 i 30 u kino!!! :supz: :supz:

Sammy

Post by Sammy » 19 Aug 2011, 14:23

Scream 4 (2011) - ugodno iznenađenje, mogu rec da mi je cak u rangu jedinice. Scenarij odlicno osmisljen, humor pogođen, atmosfera, napetost, likovi, Emma Roberts :heart: :heart: Ghostfacea sam pogodio, motive donekle, ali svejedno mi to ne kvari ugođaj jer sam uzivao od prve do zadnje minute. Poruka na kraju filma je prejebena, šećer na kraju. Mislim ga veceras opet pogledat, ako ne veceras, uskoro hocu :) - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

metallicat

Post by metallicat » 19 Aug 2011, 14:29

Scarface wrote:Večeras u 22 i 30 u kino!!! :supz: :supz:
:supz:
Image

Scarface

Post by Scarface » 19 Aug 2011, 15:23

Ovako, nakon šta san film pogleda 6 puta u cijelosti, moran olakšat dušu i priznat određene nedostatke. Ka fan san u početku bija previše subjektivan, i stvari koje san reka stoje, ali nisan nikad pisa o ovim lošim stranama koje film ipak itekako ima:
SpoilerShow
Prvo šta ne valja je karakterizacija. Novi likovi su jako, jaaaaako plošni i zapravo me ni za kojeg nije briga (ta neka kvazi privlačnost Kirbyja i Charlieja mi nije nimalo uvjerljiva). Onaj Trevor, daj koji kurac, lik je teški debil, predstavljaju ga ka Billyja al lik niti izgleda dobro niti posjeduje i k od Billyjeve karizme. Robbie je nula od lika, teška nula, šeta okolo s onom kamericom i sve šta radi je da iritira. Kirby je ok, to moran priznat, al Hayden je zapravo jedina doista dobra glumica od te nove postave.
Idemo na ubojice- Jill i Charlie. Motiv je genijalan i to mi je odma leglo, međutim... Charlie-zapravo Stu pandan, međutim, teško da je on onako pičkast sposoban izvršit jako brutalna ubojstva (koja je većinu upravo on i počinija). Jill je stalno na granici psihotične osobe i razmažene kučkice, tako da tu opet krivin lošu glumu Emme Roberts. Bottom line, jedinica je imala nenormalno, pogotovo za to doba, slojevite likove, s kojima si se uspijeva povezat i niej ti bilo svejedno koga ubiju i ko je na kraju ubojica. Tolika napetost je postignuta upravo tim elementom da su filmu oproštene i neke velike gluposti (poput činjenice da se dva lika bodu isprid svoje konačne žrtve umisto da nju prvu ubiju). Ovaj pak, film to nema. Stara trojka je tu, i to je ono šta spašava stvar, ovo ostalo, ne. Najviše krivim stvarno, stvarno loš izbor glumaca. Mislin, Rory Culkin, WTF? I on i Emma su očito castani zbog Twelve u kojem zajedno glume i to je jadno. Jednostavno, burtalna istina je da film kaska na tom području. Svejedno je odličan, al ipak ni blizu jedinici.

Druga stvar koja ne valja su pravila. Film ih zapravo ni nema. Kao gayevi jedini preživljavaju i ubojstva su ekstremnija-daj odjebi! Sva 3 filma su imala jasna pravila koja su kao takva predstavljena, ovo nema, i to me u startu raspizdilo. Nula!!!

I zadnja stvar-moroni od producenata. Jel vi uopće znate da su 3 izvrsne scene cutane iz theatrical version- opening scena je izmijenjena s Jenny i Marnie, i ona prvotna je triput bolja. Druga je scena di policija dolazi na misto zločina i nalazi Jenny svezanu na stolicu a Marnie obješenu u stilu Casey i Stevea s natpisom od krvi "What's your favorite scary movie". I treća, meni najbolnija THE FOUNTAIN SCENE-svi znate da je to kultna scena iz jedinice i da je to misto po Screamu i poznato, i šta je najgore, sve ove TRI izbačene scene su u TRAILERU, šta je znak ultimativne prijevare i jebavanja gledatelja i fanova u mozak. JEBITE SE WEINSTENOVI, praščine usrane!!!

Josef K

Post by Josef K » 19 Aug 2011, 16:43

SpoilerShow
Ovo za trailer i film sam i ja skužio i to me užasno naživciralo. Nadao sam se da če doč neki extended cut.
A što se tiče Emme Roberts :bicovanje:
Najbolja je :heart:

Post Reply