Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
bakero

Post by bakero » 06 Sep 2007, 21:42

Djuro20 wrote:sinkronizacije jesu jadne, al se dogodi da bude i koja dobra

Rob zombies haloween- super film, svakako ga pogledajte
zna sam da mora bit dobar!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 Sep 2007, 21:48

bakero wrote:zna sam da mora bit dobar!
95% kritika što su na netu oko filma su loše, al kad djuro kaže da je dobar, to je to :) Jebeš eberta, roepera, paquolu :) , tu je djuro :lol: :lol:

bakero

Post by bakero » 06 Sep 2007, 21:50

HorrorHR wrote:
95% kritika što su na netu oko filma su loše, al kad djuro kaže da je dobar, to je to :) Jebeš eberta, roepera, paquolu :) , tu je djuro :lol: :lol:
naravno!

a vidit ćemo jel se slažemo kad ga ja pogledam pa javim dojmove!
R.I.P.

elrania

Post by elrania » 06 Sep 2007, 22:07

begotten
predobar experimental film
vizualno je fantastican, ostala sam zadivljena...a i sam simbolizam filma je na pohvalnoj razini

fido
erh... a nije mi bas nesto :? ocekivala sam puno vise
film je zgodan, prica je simpaticna, ali sve mi je prenaivno, a ni humor mi se bas nije svidio

Unreal

Post by Unreal » 06 Sep 2007, 22:23

Prince of Darkness- odlična režija, dobra gluma, dosta jeze,solidni likovi i ne znaš tko će preživjet, zanimljiva i dosta dobra priča i solidan soundtrack (bilo je i boljih u Carpenterovih soundtrack). Kako god film mi je super .
Ocjena 5/5

Boby

Post by Boby » 06 Sep 2007, 23:01

Unreal wrote:Prince of Darkness- odlična režija, dobra gluma, dosta jeze,solidni likovi i ne znaš tko će preživjet, zanimljiva i dosta dobra priča i solidan soundtrack (bilo je i boljih u Carpenterovih soundtrack). Kako god film mi je super .
Ocjena 5/5
E jel znaš dal se još kod nas prodaje taj DVD? Znam da se je nudio s Novim listom ali nisam ga uspio ugrabiti. Film je inače remek djelo. Meni najdraži horror ne temu sotone i nemrem vjerovat da ga je jedan veliki dio kritike ocjenio kao jedan od gorih Carpenterovih filmova

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Sep 2007, 23:07

bakero wrote:
HorrorHR wrote:
naravno!

a vidit ćemo jel se slažemo kad ga ja pogledam pa javim dojmove!

prva 3 halloweena su super, ostali su mi jadni. Al ovaj zombiev je, kao što je neko i naveo, neki uvod u psihu mayersa. Nije toliko krvav ko osali nastavci
I may be an idiot, but i am no fool.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 Sep 2007, 23:27

Boby wrote:E jel znaš dal se još kod nas prodaje taj DVD? Znam da se je nudio s Novim listom ali nisam ga uspio ugrabiti. Film je inače remek djelo. Meni najdraži horror ne temu sotone i nemrem vjerovat da ga je jedan veliki dio kritike ocjenio kao jedan od gorih Carpenterovih filmova
zadnji put kad sam ga vidio bilo je to u Pevecu u nekom JC boxu 3-4 filma za tipa 80, 90 kn.

A glede filma, meni je najlošiji JC-ov horror, probao sam ga dva puta na VHSu još i jedva dočekah kraj. Kupih DVD prije godinu dve, pa ću opet probati, al sjećam se da mi je bio stvarno dosadan...

Boby

Post by Boby » 06 Sep 2007, 23:35

HorrorHR wrote:
Boby wrote:E jel znaš dal se još kod nas prodaje taj DVD? Znam da se je nudio s Novim listom ali nisam ga uspio ugrabiti. Film je inače remek djelo. Meni najdraži horror ne temu sotone i nemrem vjerovat da ga je jedan veliki dio kritike ocjenio kao jedan od gorih Carpenterovih filmova
zadnji put kad sam ga vidio bilo je to u Pevecu u nekom JC boxu 3-4 filma za tipa 80, 90 kn.

A glede filma, meni je najlošiji JC-ov horror, probao sam ga dva puta na VHSu još i jedva dočekah kraj. Kupih DVD prije godinu dve, pa ću opet probati, al sjećam se da mi je bio stvarno dosadan...
Aha, nudio se je i u kolekciji s još tri Carpenterova filma. Nego, probaj ga opet pogledat. Scenarij je odličan; pisao ga je Carpenter pod pseudonimom i uspio je vrlo vješto spojiti znanost s religijom. Tko zna, možda na kraju ovdje izađe recenzija. I to pozitivna :)

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 Sep 2007, 23:38

Boby wrote:Aha, nudio se je i u kolekciji s još tri Carpenterova filma. Nego, probaj ga opet pogledat. Scenarij je odličan; pisao ga je Carpenter pod pseudonimom i uspio je vrlo vješto spojiti znanost s religijom. Tko zna, možda na kraju ovdje izađe recenzija. I to pozitivna :)
Morati ću složiti jednom JC opsežni maraton, moram i ponovno napisati o The Fog, jer ovo što je sada na HorrorHR je iz početnih dana horror.blog.hr i ni blizu kvalitetno kako bi trebalo biti...

bakero

Post by bakero » 06 Sep 2007, 23:47

HorrorHR wrote:

meni je princ tame ekstra dobar film!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 07 Sep 2007, 14:34

Boby wrote:
Unreal wrote:Prince of Darkness- odlična režija, dobra gluma, dosta jeze,solidni likovi i ne znaš tko će preživjet, zanimljiva i dosta dobra priča i solidan soundtrack (bilo je i boljih u Carpenterovih soundtrack). Kako god film mi je super .
Ocjena 5/5
E jel znaš dal se još kod nas prodaje taj DVD? Znam da se je nudio s Novim listom ali nisam ga uspio ugrabiti. Film je inače remek djelo. Meni najdraži horror ne temu sotone i nemrem vjerovat da ga je jedan veliki dio kritike ocjenio kao jedan od gorih Carpenterovih filmova
Da znam za kritike , ali meni je film super bez obzira kaj na Rotttentomatosu ima 40%. Meni Carpenter nema niti jedan loš film, Ghost of mars mu je jedan od slabijih filmova ,no bio je i dalje gledljiv i dosta zabavan. Jedva čekam dok snjimi Psychopath i pokaže svima da je pravi kralj horrora.
prva 3 halloweena su super, ostali su mi jadni. Al ovaj zombiev je, kao što je neko i naveo, neki uvod u psihu mayersa. Nije toliko krvav ko osali nastavci
Slažem se prva tri Halloween filma u kojima je sudjelovo John Carpenter(u prvom kao redatelj, a ostala dva kao producent) su bila najbolja , a ovo ostalo je bilo jadno(H20 je bio onak ok ali nepotreban). Pogledat ću remejk , ali sam ideja filma o tome da vidimo kako je Michael postao boogyman mi je glupa, uopće ne trebam neki backstory u filmu, a navodno ostatak filma je ništa više nego prvi film koj teće bržim tempom i sa više krvi.

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Sep 2007, 19:05

HAtchet- za ovaj ću film citirat al bundya. al malo modificiranog: "I saw hooters, bunch of ppl get killed, almost no plot what so ever. Truly a great movie" . Lik
definitivno nešto u rodu s jasonom. Pretpostavljam da su betsi i stari od ovog lika bili u braku, i kad su se razišli, jason je osto s majkom, a ovaj lik s
ocem

1408-dobar film, preporučam pogledat dosta je zanimljiv.

Murder party- jeftino napravljen film, preporučam preskočit
I may be an idiot, but i am no fool.

dragon

Post by dragon » 07 Sep 2007, 19:14

Hammer House Of Horror,1980
episode 10-Guardian Of The Abyss
episode 11-Visitors From the Grave
episode 12-The Two Faces Of Evil
episode 13-The Mark Of Satan
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2007, 20:54

masters of horror season 2 - pelts - vrlo bolesna epizoda. :D Brutalno iako mi je scena s kožama neuvjerljiva, ali završnica je najjača. SAmo mi je jedino zasmetao spori tijek radnje, čak i u govoru kao u sceni s staricom i meat lofom. Ali završnica, :prayer: :prayer: :prayer:
Michel puši karu.

Post Reply