zna sam da mora bit dobar!Djuro20 wrote:sinkronizacije jesu jadne, al se dogodi da bude i koja dobra
Rob zombies haloween- super film, svakako ga pogledajte
Koji ste horror zadnji gledali?
- bakero
- bakero
naravno!HorrorHR wrote:95% kritika što su na netu oko filma su loše, al kad djuro kaže da je dobar, to je tobakero wrote:zna sam da mora bit dobar!Jebeš eberta, roepera, paquolu
, tu je djuro
![]()
a vidit ćemo jel se slažemo kad ga ja pogledam pa javim dojmove!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- elrania
-
Unreal
- Boby
E jel znaš dal se još kod nas prodaje taj DVD? Znam da se je nudio s Novim listom ali nisam ga uspio ugrabiti. Film je inače remek djelo. Meni najdraži horror ne temu sotone i nemrem vjerovat da ga je jedan veliki dio kritike ocjenio kao jedan od gorih Carpenterovih filmovaUnreal wrote:Prince of Darkness- odlična režija, dobra gluma, dosta jeze,solidni likovi i ne znaš tko će preživjet, zanimljiva i dosta dobra priča i solidan soundtrack (bilo je i boljih u Carpenterovih soundtrack). Kako god film mi je super .
Ocjena 5/5
- maddjuro
bakero wrote:naravno!HorrorHR wrote:95% kritika što su na netu oko filma su loše, al kad djuro kaže da je dobar, to je tobakero wrote:zna sam da mora bit dobar!Jebeš eberta, roepera, paquolu
, tu je djuro
![]()
a vidit ćemo jel se slažemo kad ga ja pogledam pa javim dojmove!
prva 3 halloweena su super, ostali su mi jadni. Al ovaj zombiev je, kao što je neko i naveo, neki uvod u psihu mayersa. Nije toliko krvav ko osali nastavci
I may be an idiot, but i am no fool.
- HorrorHR
- Site Admin
zadnji put kad sam ga vidio bilo je to u Pevecu u nekom JC boxu 3-4 filma za tipa 80, 90 kn.Boby wrote:E jel znaš dal se još kod nas prodaje taj DVD? Znam da se je nudio s Novim listom ali nisam ga uspio ugrabiti. Film je inače remek djelo. Meni najdraži horror ne temu sotone i nemrem vjerovat da ga je jedan veliki dio kritike ocjenio kao jedan od gorih Carpenterovih filmova
A glede filma, meni je najlošiji JC-ov horror, probao sam ga dva puta na VHSu još i jedva dočekah kraj. Kupih DVD prije godinu dve, pa ću opet probati, al sjećam se da mi je bio stvarno dosadan...
- Boby
Aha, nudio se je i u kolekciji s još tri Carpenterova filma. Nego, probaj ga opet pogledat. Scenarij je odličan; pisao ga je Carpenter pod pseudonimom i uspio je vrlo vješto spojiti znanost s religijom. Tko zna, možda na kraju ovdje izađe recenzija. I to pozitivnaHorrorHR wrote:zadnji put kad sam ga vidio bilo je to u Pevecu u nekom JC boxu 3-4 filma za tipa 80, 90 kn.Boby wrote:E jel znaš dal se još kod nas prodaje taj DVD? Znam da se je nudio s Novim listom ali nisam ga uspio ugrabiti. Film je inače remek djelo. Meni najdraži horror ne temu sotone i nemrem vjerovat da ga je jedan veliki dio kritike ocjenio kao jedan od gorih Carpenterovih filmova
A glede filma, meni je najlošiji JC-ov horror, probao sam ga dva puta na VHSu još i jedva dočekah kraj. Kupih DVD prije godinu dve, pa ću opet probati, al sjećam se da mi je bio stvarno dosadan...
- HorrorHR
- Site Admin
Morati ću složiti jednom JC opsežni maraton, moram i ponovno napisati o The Fog, jer ovo što je sada na HorrorHR je iz početnih dana horror.blog.hr i ni blizu kvalitetno kako bi trebalo biti...Boby wrote:Aha, nudio se je i u kolekciji s još tri Carpenterova filma. Nego, probaj ga opet pogledat. Scenarij je odličan; pisao ga je Carpenter pod pseudonimom i uspio je vrlo vješto spojiti znanost s religijom. Tko zna, možda na kraju ovdje izađe recenzija. I to pozitivna
- bakero
meni je princ tame ekstra dobar film!HorrorHR wrote:zadnji put kad sam ga vidio bilo je to u Pevecu u nekom JC boxu 3-4 filma za tipa 80, 90 kn.Boby wrote:E jel znaš dal se još kod nas prodaje taj DVD? Znam da se je nudio s Novim listom ali nisam ga uspio ugrabiti. Film je inače remek djelo. Meni najdraži horror ne temu sotone i nemrem vjerovat da ga je jedan veliki dio kritike ocjenio kao jedan od gorih Carpenterovih filmova
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
-
Unreal
Da znam za kritike , ali meni je film super bez obzira kaj na Rotttentomatosu ima 40%. Meni Carpenter nema niti jedan loš film, Ghost of mars mu je jedan od slabijih filmova ,no bio je i dalje gledljiv i dosta zabavan. Jedva čekam dok snjimi Psychopath i pokaže svima da je pravi kralj horrora.Boby wrote:E jel znaš dal se još kod nas prodaje taj DVD? Znam da se je nudio s Novim listom ali nisam ga uspio ugrabiti. Film je inače remek djelo. Meni najdraži horror ne temu sotone i nemrem vjerovat da ga je jedan veliki dio kritike ocjenio kao jedan od gorih Carpenterovih filmovaUnreal wrote:Prince of Darkness- odlična režija, dobra gluma, dosta jeze,solidni likovi i ne znaš tko će preživjet, zanimljiva i dosta dobra priča i solidan soundtrack (bilo je i boljih u Carpenterovih soundtrack). Kako god film mi je super .
Ocjena 5/5
Slažem se prva tri Halloween filma u kojima je sudjelovo John Carpenter(u prvom kao redatelj, a ostala dva kao producent) su bila najbolja , a ovo ostalo je bilo jadno(H20 je bio onak ok ali nepotreban). Pogledat ću remejk , ali sam ideja filma o tome da vidimo kako je Michael postao boogyman mi je glupa, uopće ne trebam neki backstory u filmu, a navodno ostatak filma je ništa više nego prvi film koj teće bržim tempom i sa više krvi.prva 3 halloweena su super, ostali su mi jadni. Al ovaj zombiev je, kao što je neko i naveo, neki uvod u psihu mayersa. Nije toliko krvav ko osali nastavci
- maddjuro
HAtchet- za ovaj ću film citirat al bundya. al malo modificiranog: "I saw hooters, bunch of ppl get killed, almost no plot what so ever. Truly a great movie" . Lik
definitivno nešto u rodu s jasonom. Pretpostavljam da su betsi i stari od ovog lika bili u braku, i kad su se razišli, jason je osto s majkom, a ovaj lik s
ocem
1408-dobar film, preporučam pogledat dosta je zanimljiv.
Murder party- jeftino napravljen film, preporučam preskočit
definitivno nešto u rodu s jasonom. Pretpostavljam da su betsi i stari od ovog lika bili u braku, i kad su se razišli, jason je osto s majkom, a ovaj lik s
ocem
1408-dobar film, preporučam pogledat dosta je zanimljiv.
Murder party- jeftino napravljen film, preporučam preskočit
I may be an idiot, but i am no fool.
- dragon
- john_constantine