9/10
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- boyko
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Limitless (2011) - imal sam filing da je dobar, al je ispal još bolji
9/10
9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
Pjevajte Nešto Ljubavno (2007) - obožavam ovaj film. - 10/10
SpoilerShow
SAD PJEVAJ NEŠTO LJUBAVNO PIČKA TI MATERINA !!!
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Josef K
Ja mrzim taj film. Mislim da nema rečenice u kojoj nema psovke. Takav scenarij bi 14ogodišnjak mogao napisat.Sammy wrote:Pjevajte Nešto Ljubavno (2007) - obožavam ovaj film. - 10/10
SpoilerShowSAD PJEVAJ NEŠTO LJUBAVNO PIČKA TI MATERINA !!!
Al o ukusima se ne raspravlja
-
jeba
Harry Potter and the Deathly Hallows (part 1) - ma nije loše, ali definitivno su previše razvukli radnju. Ipak je zadnji nastavak serijala, pa onda zadnji dio treba razbit na dva dijela kako bi se zaradilo parsto miliona više...
- metallicat
zaboravila napisat da sam i ja pokušala pogledat upravo taj. do sad sam gledala 1 i 3, i oboje su mi bzvz. znam da je možda toliko povezano sve, ali meni je ovo bilo tako dosadno da sam krepala. nisam uspjela do kraja..jeba wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows (part 1) - ma nije loše, ali definitivno su previše razvukli radnju. Ipak je zadnji nastavak serijala, pa onda zadnji dio treba razbit na dva dijela kako bi se zaradilo parsto miliona više...

- Scarface
I ja san bija skeptičan oko te podjele na dva dijela, ali viruj mi, doista je tribalo bit tako (iako je istina kako su pare uvik uzrok ovakvim stvarima). Prvi dio jest dosadnjikav, al služi ka uvod spektakulanroj bitci u drugom dijelu koja zbog ove podjele dobiva poštenu minutažu.jeba wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows (part 1) - ma nije loše, ali definitivno su previše razvukli radnju. Ipak je zadnji nastavak serijala, pa onda zadnji dio treba razbit na dva dijela kako bi se zaradilo parsto miliona više...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Zlikovac
tko zna koji put - Chasing Amy (1997) - love defined! Predivna priča o životu, ljubomori, strahu, povezanosti, ljudskoj naravi i sve upakirano u odličnu zajebanciju i dijaloge klasične za Smitha! + nenadjebivih zadnjih 15 min! 
Zug Zug!
- Sammy
smetaju ti psovke? u svakodnevnom govoru mozes cut jos gore psovke, tako da je ovo sasvim uredu..Zadro wrote:Ja mrzim taj film. Mislim da nema rečenice u kojoj nema psovke. Takav scenarij bi 14ogodišnjak mogao napisat.Sammy wrote:Pjevajte Nešto Ljubavno (2007) - obožavam ovaj film. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Josef K
Pa iskreno, ja gore od ovog filma nikad nisam čuo.Sammy wrote:smetaju ti psovke? u svakodnevnom govoru mozes cut jos gore psovke, tako da je ovo sasvim uredu..Zadro wrote:Ja mrzim taj film. Mislim da nema rečenice u kojoj nema psovke. Takav scenarij bi 14ogodišnjak mogao napisat.Sammy wrote:Pjevajte Nešto Ljubavno (2007) - obožavam ovaj film. - 10/10
U ostalim filmovima tipa Metastaze mi to nije smetalo, ali tu su stvarno pretjerali. Al opet kažem, stvar ukusa.
- Wendigo
harry potter 1,2 i 3.
pripremam se za finale pa sad gledam sve prethodne nastavke da se podsjetim i da prođem one nastavke koje još nisam gledao, poput 5. i 6.
svi do sada su mi dosta dobri. sviđa mi se cijeli taj univerzum, te razni živopisni likovi.
jest da su svi filmovi onako... "isti" (mislim na tijek događaja u filmovima: problemi kod kuće, početak nove školske godine u hoghwartsu, otkriće kakve misterije, upadanje u nevolje, 10 bodova za griffindor
itd.) i da se glavna radnja sporo proteže kroz nastavke, ali je zabavno i opuštajuće za pogledati i uživiti se u taj svijet vještica i čarobnjaka. jedina zamjerka ide drugom nastavku jer me onaj mali house elf ubio u pojam... on mi je nešto ala jar jar binks u star wars franšizi što se tiče iritantnosti. 
pripremam se za finale pa sad gledam sve prethodne nastavke da se podsjetim i da prođem one nastavke koje još nisam gledao, poput 5. i 6.
svi do sada su mi dosta dobri. sviđa mi se cijeli taj univerzum, te razni živopisni likovi.
jest da su svi filmovi onako... "isti" (mislim na tijek događaja u filmovima: problemi kod kuće, početak nove školske godine u hoghwartsu, otkriće kakve misterije, upadanje u nevolje, 10 bodova za griffindor
- metallicat
-
John_Ryder
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - 10/10

jako sam zadovoljan načinom kako su
jako sam zadovoljan načinom kako su
SpoilerShow
prevarili voldemorta i lažirali smrt harry-a i dio nakon 19 godina je 
Last edited by John_Ryder on 25 Jul 2011, 08:01, edited 1 time in total.
- john_constantine
da, ali ako se humor bazira samo na psovkama, onda mi nije smiješno.Sammy wrote:smetaju ti psovke? u svakodnevnom govoru mozes cut jos gore psovke, tako da je ovo sasvim uredu..Zadro wrote:Ja mrzim taj film. Mislim da nema rečenice u kojoj nema psovke. Takav scenarij bi 14ogodišnjak mogao napisat.Sammy wrote:Pjevajte Nešto Ljubavno (2007) - obožavam ovaj film. - 10/10
Michel puši karu.
-
jeba
sutra ću u kino, pa ću vidjet kako sve završavaScarface wrote:I ja san bija skeptičan oko te podjele na dva dijela, ali viruj mi, doista je tribalo bit tako (iako je istina kako su pare uvik uzrok ovakvim stvarima). Prvi dio jest dosadnjikav, al služi ka uvod spektakulanroj bitci u drugom dijelu koja zbog ove podjele dobiva poštenu minutažu.jeba wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows (part 1) - ma nije loše, ali definitivno su previše razvukli radnju. Ipak je zadnji nastavak serijala, pa onda zadnji dio treba razbit na dva dijela kako bi se zaradilo parsto miliona više...
nadam se da je tako kako kažeš
- Andrej
Dajte ljudi, sad ću i ja pod stare dane morati da odgledam te PotereJohn_Ryder wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - 10/10![]()
jako sam zadovoljan načinom kako suSpoilerShowprevarili voldemorta i lažirali smrt harry-a i dio nakon 19 godina je
Ako su svi zadovoljni tu mora da ima nečega
We're all mad here...