9/10
Ja mrzim taj film. Mislim da nema rečenice u kojoj nema psovke. Takav scenarij bi 14ogodišnjak mogao napisat.Sammy wrote:Pjevajte Nešto Ljubavno (2007) - obožavam ovaj film. - 10/10
SpoilerShowSAD PJEVAJ NEŠTO LJUBAVNO PIČKA TI MATERINA !!!
zaboravila napisat da sam i ja pokušala pogledat upravo taj. do sad sam gledala 1 i 3, i oboje su mi bzvz. znam da je možda toliko povezano sve, ali meni je ovo bilo tako dosadno da sam krepala. nisam uspjela do kraja..jeba wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows (part 1) - ma nije loše, ali definitivno su previše razvukli radnju. Ipak je zadnji nastavak serijala, pa onda zadnji dio treba razbit na dva dijela kako bi se zaradilo parsto miliona više...
I ja san bija skeptičan oko te podjele na dva dijela, ali viruj mi, doista je tribalo bit tako (iako je istina kako su pare uvik uzrok ovakvim stvarima). Prvi dio jest dosadnjikav, al služi ka uvod spektakulanroj bitci u drugom dijelu koja zbog ove podjele dobiva poštenu minutažu.jeba wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows (part 1) - ma nije loše, ali definitivno su previše razvukli radnju. Ipak je zadnji nastavak serijala, pa onda zadnji dio treba razbit na dva dijela kako bi se zaradilo parsto miliona više...
smetaju ti psovke? u svakodnevnom govoru mozes cut jos gore psovke, tako da je ovo sasvim uredu..Zadro wrote:Ja mrzim taj film. Mislim da nema rečenice u kojoj nema psovke. Takav scenarij bi 14ogodišnjak mogao napisat.Sammy wrote:Pjevajte Nešto Ljubavno (2007) - obožavam ovaj film. - 10/10
Al o ukusima se ne raspravlja
Pa iskreno, ja gore od ovog filma nikad nisam čuo.Sammy wrote:smetaju ti psovke? u svakodnevnom govoru mozes cut jos gore psovke, tako da je ovo sasvim uredu..Zadro wrote:Ja mrzim taj film. Mislim da nema rečenice u kojoj nema psovke. Takav scenarij bi 14ogodišnjak mogao napisat.Sammy wrote:Pjevajte Nešto Ljubavno (2007) - obožavam ovaj film. - 10/10
da, ali ako se humor bazira samo na psovkama, onda mi nije smiješno.Sammy wrote:smetaju ti psovke? u svakodnevnom govoru mozes cut jos gore psovke, tako da je ovo sasvim uredu..Zadro wrote:Ja mrzim taj film. Mislim da nema rečenice u kojoj nema psovke. Takav scenarij bi 14ogodišnjak mogao napisat.Sammy wrote:Pjevajte Nešto Ljubavno (2007) - obožavam ovaj film. - 10/10
sutra ću u kino, pa ću vidjet kako sve završavaScarface wrote:I ja san bija skeptičan oko te podjele na dva dijela, ali viruj mi, doista je tribalo bit tako (iako je istina kako su pare uvik uzrok ovakvim stvarima). Prvi dio jest dosadnjikav, al služi ka uvod spektakulanroj bitci u drugom dijelu koja zbog ove podjele dobiva poštenu minutažu.jeba wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows (part 1) - ma nije loše, ali definitivno su previše razvukli radnju. Ipak je zadnji nastavak serijala, pa onda zadnji dio treba razbit na dva dijela kako bi se zaradilo parsto miliona više...
Dajte ljudi, sad ću i ja pod stare dane morati da odgledam te PotereJohn_Ryder wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - 10/10![]()
jako sam zadovoljan načinom kako suSpoilerShowprevarili voldemorta i lažirali smrt harry-a i dio nakon 19 godina je