Koji ste horror zadnji gledali?
- Victor Crowley
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Priest; onako ništa posebno, čak blijeda i ofucana radnja koja više čak ni kod mene ne pali. 6/10
-
GreenHornet
"Decoys"
Sasvim dobra horror komedija,ali izricito za ubiti vrijeme.Bas sam se fino zabavio tih sat i pol.Ima snijega puno,awwww
Film vuce na "Faculty" dosta.
Sasvim dobra horror komedija,ali izricito za ubiti vrijeme.Bas sam se fino zabavio tih sat i pol.Ima snijega puno,awwww
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- callac
GreenHornet wrote:"Decoys"
Sasvim dobra horror komedija,ali izricito za ubiti vrijeme.Bas sam se fino zabavio tih sat i pol.Ima snijega puno,awwwwFilm vuce na "Faculty" dosta.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
an american werewolf in london (1981) - ponovo nakon tjedan dana.
- Asfodel
El habitante incierto - wow, konačno nešto zanimljivo! Baš kad pomisliš da će biti običan proganjajući hororčić (da se razumijemo, ne bih imala ništa protiv
) onda se iskristalizira da je ovo ipak beyond običnosti. Horor je samo jedan od žanrova koje kombinira, a uz spomenutog Lyncha bih nadodala i Hitchcocka kao nešto što se provlači filmom. Neke sitnice su se možda mogle bolje izrealizirati i zato 9/10.
Scena sa sjenama u dnevnom boravku je naj u cijelom filmu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
baš mi je drago da ti se svidioAsfodel wrote:El habitante incierto - wow, konačno nešto zanimljivo! Baš kad pomisliš da će biti običan proganjajući hororčić (da se razumijemo, ne bih imala ništa protiv) onda se iskristalizira da je ovo ipak beyond običnosti. Horor je samo jedan od žanrova koje kombinira, a uz spomenutog Lyncha bih nadodala i Hitchcocka kao nešto što se provlači filmom. Neke sitnice su se možda mogle bolje izrealizirati i zato 9/10.

- john_constantine
već ste tako dosadni s tim filmom da ga i ja moram pogledati...
SpoilerShow
nema šanse.
Michel puši karu.
-
undertaker
"Primal"...95% filma je vrh,jedino na kraju su se posrali(ne bih da odajem sta se radi)al uglavnom film je napet do zla boga i najvise mi se svidja kako glavni protagonisti razmisljaju i delaju u datim situacijama.Nije kao vecina filmova gdje glupi ljudi prave glupe poteze i ti jedva cekas da ih neko ubije i zakolje kao npr u "Jeepers creepers"(ako sam dobro napisao)...9/10.Preporuka
- Info
Christine - zabavan, dobar horor o autu ubojici
odlična karakterizacija glavnog lika od i kako su jebeni efekti. pa to sa današnjim CGI efektima bi retardirano izgledalo
7/10
Super mi je što se isti auto pojavljuje u više Kingovih knjiga
SpoilerShow
normalnog dečka se pretvori u luđaka
SpoilerShow
Ono kada auto bude razbijen pa se obnavlja
Super mi je što se isti auto pojavljuje u više Kingovih knjiga
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Malteras
Wolf Creek (2005)- mogu reci da me pozitivno iznenadio. Naravno, imao sam izuzetno niska ocekivanja, ali ovakvi filmovi ta ocekivanja uglavnom ne predju. Ovaj jeste. Prica je standardna, mladi se izgube u pustosi, stane im auto, ponudi se seljacina (sada australijska) da im pomogne- ostatak je klasika. Sto ovaj film razlikuje od ostalih iz zanra je mnogo lijepih kadrova australijskih pejzaza (to tamo i nije nesto tesko naci, al opet je novo i vrijedno paznje...). Ocjena 6/10 (u poredjenju sa ostalima samo, dok gledajuci kompletan film ne bas jakih 5/10)...
- john_constantine
da, odličan survival horor...Malteras wrote:Wolf Creek (2005)- mogu reci da me pozitivno iznenadio. Naravno, imao sam izuzetno niska ocekivanja, ali ovakvi filmovi ta ocekivanja uglavnom ne predju. Ovaj jeste. Prica je standardna, mladi se izgube u pustosi, stane im auto, ponudi se seljacina (sada australijska) da im pomogne- ostatak je klasika. Sto ovaj film razlikuje od ostalih iz zanra je mnogo lijepih kadrova australijskih pejzaza (to tamo i nije nesto tesko naci, al opet je novo i vrijedno paznje...). Ocjena 6/10 (u poredjenju sa ostalima samo, dok gledajuci kompletan film ne bas jakih 5/10)...
Michel puši karu.
- ZeroX
The Pack (2010) - 5/10
a toliko sam očekivao od ovog filma...
a toliko sam očekivao od ovog filma...
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- Info
Psycho - savršen film, savršen horor. Nema puno takvih filmova, ovo mi je uz isijavanje i vjerojatno ralje, evil dead najbolji horor. Batesova zadnja scena, smiješak je najbolji dio filma i najstrašniji. 10/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Wendigo
potpis. jedino bih izbacio ralje i evil dead iz ove priče.Info wrote:Psycho - savršen film, savršen horor. Nema puno takvih filmova, ovo mi je uz isijavanje i vjerojatno ralje, evil dead najbolji horor. Batesova zadnja scena, smiješak je najbolji dio filma i najstrašniji. 10/10
- Malteras
Witchfinder General (1968)- film u kojem kultni Vincent Price igra ulogu glavnog negativca, Matthew Hopkinsa, od parlamenta ovlastenog lovca na vjestice, koji svoje djelo vrsi sredinom sedamnaestog vijeka, za vrijeme borbi izmedju Kromvela i rojalista. Film je jednostavan, pa cak i sablonski, ne nudi mnogo, nije pretjerano ni zanimljiv. Medjutim, s druge strane, on nema nekih ociglednih gresaka, bilo u prici ili motivaciji. Dakle, rekao bih, rutinski odradjen posao. I, da napomenem, njega na mnogim sajtovima svrstavaju u horor folmove, a on to definitivno nije, ali ipak da ga postavim ovdje (upravo zbog onih koji ce ga naci na horor listama tih sajtova)... Ocjena 6.5/10