Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Victor Crowley

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Victor Crowley » 13 Jul 2011, 12:06

Priest; onako ništa posebno, čak blijeda i ofucana radnja koja više čak ni kod mene ne pali. 6/10

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Jul 2011, 00:51

"Decoys"
Sasvim dobra horror komedija,ali izricito za ubiti vrijeme.Bas sam se fino zabavio tih sat i pol.Ima snijega puno,awwww :P Film vuce na "Faculty" dosta.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

callac

Post by callac » 14 Jul 2011, 00:52

GreenHornet wrote:"Decoys"
Sasvim dobra horror komedija,ali izricito za ubiti vrijeme.Bas sam se fino zabavio tih sat i pol.Ima snijega puno,awwww :P Film vuce na "Faculty" dosta.
:heart:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jul 2011, 13:24

an american werewolf in london (1981) - ponovo nakon tjedan dana.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2011, 16:09

El habitante incierto - wow, konačno nešto zanimljivo! Baš kad pomisliš da će biti običan proganjajući hororčić (da se razumijemo, ne bih imala ništa protiv :tonqe: ) onda se iskristalizira da je ovo ipak beyond običnosti. Horor je samo jedan od žanrova koje kombinira, a uz spomenutog Lyncha bih nadodala i Hitchcocka kao nešto što se provlači filmom. Neke sitnice su se možda mogle bolje izrealizirati i zato 9/10.
Scena sa sjenama u dnevnom boravku je naj u cijelom filmu :supz:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 14 Jul 2011, 17:08

Asfodel wrote:El habitante incierto - wow, konačno nešto zanimljivo! Baš kad pomisliš da će biti običan proganjajući hororčić (da se razumijemo, ne bih imala ništa protiv :tonqe: ) onda se iskristalizira da je ovo ipak beyond običnosti. Horor je samo jedan od žanrova koje kombinira, a uz spomenutog Lyncha bih nadodala i Hitchcocka kao nešto što se provlači filmom. Neke sitnice su se možda mogle bolje izrealizirati i zato 9/10.
Scena sa sjenama u dnevnom boravku je naj u cijelom filmu :supz:
baš mi je drago da ti se svidio :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 17:41

već ste tako dosadni s tim filmom da ga i ja moram pogledati...
SpoilerShow
nema šanse.
Michel puši karu.

undertaker

Post by undertaker » 14 Jul 2011, 19:41

"Primal"...95% filma je vrh,jedino na kraju su se posrali(ne bih da odajem sta se radi)al uglavnom film je napet do zla boga i najvise mi se svidja kako glavni protagonisti razmisljaju i delaju u datim situacijama.Nije kao vecina filmova gdje glupi ljudi prave glupe poteze i ti jedva cekas da ih neko ubije i zakolje kao npr u "Jeepers creepers"(ako sam dobro napisao)...9/10.Preporuka

Info

Post by Info » 15 Jul 2011, 00:17

Christine - zabavan, dobar horor o autu ubojici 8) odlična karakterizacija glavnog lika od
SpoilerShow
normalnog dečka se pretvori u luđaka
i kako su jebeni efekti.
SpoilerShow
Ono kada auto bude razbijen pa se obnavlja
pa to sa današnjim CGI efektima bi retardirano izgledalo :lol: 7/10

Super mi je što se isti auto pojavljuje u više Kingovih knjiga
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Malteras

Post by Malteras » 16 Jul 2011, 23:56

Wolf Creek (2005)- mogu reci da me pozitivno iznenadio. Naravno, imao sam izuzetno niska ocekivanja, ali ovakvi filmovi ta ocekivanja uglavnom ne predju. Ovaj jeste. Prica je standardna, mladi se izgube u pustosi, stane im auto, ponudi se seljacina (sada australijska) da im pomogne- ostatak je klasika. Sto ovaj film razlikuje od ostalih iz zanra je mnogo lijepih kadrova australijskih pejzaza (to tamo i nije nesto tesko naci, al opet je novo i vrijedno paznje...). Ocjena 6/10 (u poredjenju sa ostalima samo, dok gledajuci kompletan film ne bas jakih 5/10)...

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jul 2011, 16:27

Malteras wrote:Wolf Creek (2005)- mogu reci da me pozitivno iznenadio. Naravno, imao sam izuzetno niska ocekivanja, ali ovakvi filmovi ta ocekivanja uglavnom ne predju. Ovaj jeste. Prica je standardna, mladi se izgube u pustosi, stane im auto, ponudi se seljacina (sada australijska) da im pomogne- ostatak je klasika. Sto ovaj film razlikuje od ostalih iz zanra je mnogo lijepih kadrova australijskih pejzaza (to tamo i nije nesto tesko naci, al opet je novo i vrijedno paznje...). Ocjena 6/10 (u poredjenju sa ostalima samo, dok gledajuci kompletan film ne bas jakih 5/10)...
da, odličan survival horor...
Michel puši karu.

ZeroX

Post by ZeroX » 17 Jul 2011, 17:39

The Pack (2010) - 5/10
a toliko sam očekivao od ovog filma... :cry:
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."

Info

Post by Info » 18 Jul 2011, 00:41

Psycho - savršen film, savršen horor. Nema puno takvih filmova, ovo mi je uz isijavanje i vjerojatno ralje, evil dead najbolji horor. Batesova zadnja scena, smiješak je najbolji dio filma i najstrašniji. 10/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Jul 2011, 11:04

Info wrote:Psycho - savršen film, savršen horor. Nema puno takvih filmova, ovo mi je uz isijavanje i vjerojatno ralje, evil dead najbolji horor. Batesova zadnja scena, smiješak je najbolji dio filma i najstrašniji. 10/10
potpis. jedino bih izbacio ralje i evil dead iz ove priče.

Malteras

Post by Malteras » 19 Jul 2011, 14:39

Witchfinder General (1968)- film u kojem kultni Vincent Price igra ulogu glavnog negativca, Matthew Hopkinsa, od parlamenta ovlastenog lovca na vjestice, koji svoje djelo vrsi sredinom sedamnaestog vijeka, za vrijeme borbi izmedju Kromvela i rojalista. Film je jednostavan, pa cak i sablonski, ne nudi mnogo, nije pretjerano ni zanimljiv. Medjutim, s druge strane, on nema nekih ociglednih gresaka, bilo u prici ili motivaciji. Dakle, rekao bih, rutinski odradjen posao. I, da napomenem, njega na mnogim sajtovima svrstavaju u horor folmove, a on to definitivno nije, ali ipak da ga postavim ovdje (upravo zbog onih koji ce ga naci na horor listama tih sajtova)... Ocjena 6.5/10

Post Reply